Forum » Pomoč in nasveti » Tiskalnika ne zazna
Tiskalnika ne zazna
Grega3 ::
Imam tiskalnik canon pixma mg5250 in imam problem ker mi ga računalnik ne zazna oz. ko dam usb kabel v računalnik se ne zgodi nič. V device manegerju ne prikaže ničesar tudi zvoka ni ko vtaknem kabel. Probal sem tudi zamenjati kabel in probal tudi na drugem prenosniku in še vedno nič. ostale usb naprave delujejo normalno... Tiskalnik je počival 2 leti, pred tem pa delal normalo. Ali je še kaj upanja ali naj ga zabrišem skozi okno???
Grega3 ::
Ja se opravičujem to sem pozabil omenit. Sem namestil ampak se ne namestijo do konca ker tam pri postopku ne najde tiskalnika in se ustavi oz. prekliče namestitev...
luky ::
Imam podoben problem in sicer na prenosniku Dell 500 imam nameščen Windows Enterprise 8.1 x32.
Priklopil sem tiskalnik HP DeskJet 5150. Takoj ob priklopu je Windows tiskalnik zaznal in naložil gonilnik za njega.
Pri pregledu gonilnika v nadzorni plošči piše, da naprava deluje v redu brez vsake napake in lepo kaže ikono HP 5150.
Ko pa hočem kaj izprintat pa tiskalnik ostane mrtev, na njem gori samo lučka. Sploh ne morem ničesar natisniti. Tudi ko dam naj natisne preiskusno stran se v opravilni vrstici pokaže ikona tiskalnika natisne pa nič oz. pod lastnostmi piše, da je v čakalni vrsti.
Isti tisklanik sem preizkusil na Win10 in dela 100% tako da tiskalnik ni kriv.
Na prenosniku pa tudi Windows Enterprise 8.1 dela brezhibno z vsemi programi.
Vsaka pomoč bi mi dobro prišla.
Hvala in lp.
Priklopil sem tiskalnik HP DeskJet 5150. Takoj ob priklopu je Windows tiskalnik zaznal in naložil gonilnik za njega.
Pri pregledu gonilnika v nadzorni plošči piše, da naprava deluje v redu brez vsake napake in lepo kaže ikono HP 5150.
Ko pa hočem kaj izprintat pa tiskalnik ostane mrtev, na njem gori samo lučka. Sploh ne morem ničesar natisniti. Tudi ko dam naj natisne preiskusno stran se v opravilni vrstici pokaže ikona tiskalnika natisne pa nič oz. pod lastnostmi piše, da je v čakalni vrsti.
Isti tisklanik sem preizkusil na Win10 in dela 100% tako da tiskalnik ni kriv.
Na prenosniku pa tudi Windows Enterprise 8.1 dela brezhibno z vsemi programi.
Vsaka pomoč bi mi dobro prišla.
Hvala in lp.
luky!
Riff ::
jaz sem imel primer da sem moral ročno konfigurirat kater port in vrsto povezave uporablja tiskalnik
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tiskalnik CanonOddelek: Pomoč in nasveti | 1003 (759) | lonewolf_ |
» | Multifunkcijska naprava (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 30646 (24344) | Bye |
» | popolnoma mrtev HP prenosnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1947 (1755) | IvoJan |
» | Software za tiskalnik HP in Windows7Oddelek: Operacijski sistemi | 1946 (1616) | zegi2 |
» | Inštalacija printerjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2503 (2316) | racunalnik3 |