» »

Derren Brown

Derren Brown

roli ::

Zdanje čase sem preprosto not padel v te njegove fore, ki jih izvaja. Še posebno zanimiva je bila tista ruska ruleta8-O . Nekaj posnetkov je sicer na youtube drugače pa so po travnikih;) .

Za razliko od nekaterih nategovalcev celo pove, da se ne gre za neke mistične sposobnosti ampak preprosto za mešanico vseh stvari. Sam sem pred kratkim celo nabavil njegovo knjigo in moram reč, da je carska. Celo nauči te kako si zapomniti nek seznam 20 predmetov brez, da bi se ta seznam sploh učil. Včeraj pa je celo prišel nov del njegovih zmešanih reči.

Torej kaj menite o njemu?
http://www.r00li.com

PacificBlue ::

Da je eden izmed najboljših "psihologov" kar jih obstaja.Car!:D

Blum ::

Se strinjam!

Kako je pa naslov njegove knjige in če je v slovenščino prevedena?

Cola400 ::

Naslov njegove knjige je Tricks of the Mind...sam mislm da ni prevedena. Nažalost.

Alexius Heristalski ::

Prejšnjo nedeljo ob 21:30 je bil na SLO1 1. del njegove serije Trick or Treat (Korenček ali palica).

edit: kot kaže, bo drugi del na sporedu danes ob 21:10 na SLO1. Mar bi dali rajši stalen termin, sem mislil, da bo ta teden odpadlo zaradi Eme.

Zgodovina sprememb…

roli ::

Naslov knjige je Tricks of the mind in ni prevedena. Jaz sem jo nabavil iz amazon.co.uk. Skupaj z poštnino sem plačal 17€ - od tega je 10€ poštnine.

Drugače pa trick or treat sem že pogedal in je superca! Samo sem pogledal še preden je prišlo to v Slovenijo:D . Najbolj zanimiva stvar od vseh pa je meni osebno Something Wicked this way comes.
http://www.r00li.com

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: roli ()

Nagi Bator ::

Penis enlargment pilule so verodostojense od njehovih hoax-ov!
Sicer sem pa tudi v rani mladosti imal frenda, ki je verjel v obstoj Knight Rider-ja :\
Anglezi so itak precej nagnjeni k pogovorom z duhovi za skakajocimi mizami. No ja, zadnje case tudi pri nas to postaja precej popularen sport.
Derren Brown je pac to "anglesko znanost" uspesno izvozil. Fora z recimo ropom in subliminalno sugestijo je popolnoma za lase privlecena.

roli ::

Pogovor z skakajočimi mizami:D ! Če misliš na tiste dele kjer se kao premikajo tiste mize - lepo je razloženo, da jih premikajo ljudje brez, da bi se tega zavedali.

Kar se pa ropa tiče - hmmm dvomim, da nebi bilo mogoče ljudi tako prepričati v take stvari.Sploh v tolikem času kolikor ga je on imel za narediti kaj takega.
http://www.r00li.com

lymph ::

Ja Tricks of the mind je odlična knjiga. Sem naročil preko amazon.de in je bila poštnina enih 6 eurov.
"Belief is immune to counter example."

Blum ::

Se pravi, da je končna cena.. ?

zee ::

Oddaje Derrena Browna so bile pred tremi (štirimi?) leti na sporedu na SLO 1 v okviru oddaje TLP.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

McShane ::

Sem velik fan Derrena Browna in ga spremljam že nekaj časa. Njegovo poznavanje in njegove sposobnosti so me navdušile. kakorkoli že...Res je Car! Samo za vašo informacijo, Tricks of The Mind ni Derrenova edina knjiga, napisal je tudi knjigi Pure Effect in Absolute Magic in obe sta fantastični. Glede Derrenovih serij, jih je pa kar nekaj. Leta 2000 je začel s serijo Mind Control, iz teh epizod pa je potem zbral najljubše v Inside Your Mind (2003), leta 2004 in 2005 se je posvetil duhovom in ljudem z 'nadnaravnimi sposobnostmi' v Seance in Messiah, posneli pa so tudi The Gathering, kjer prikazuje svoje sposobnosti hipnotiziranja. Leta 2006 poskuša Derren preipraviti skupino ljudi, da bi oropali banko v The Heist (zgoraj navedeni Rop). Med leti 2004 in 2006 pa so potekale tudi 3 sezone serije Trick of The Mind (epizode so prikazovali tudi na rtvslo v oddaji TLP), kjer Derren prikaže veliko paleto svojih sposobnostih (kot sam reče za dosežene rezultate poskrbi mešanica 'MAGIC, SUGGESTION, PSYCHOLOGY, MISDIRECTION and SHOWMANSHIP'). Zgoraj navedeni Something Wicked This Way Comes (2006) pa je posneta Derrenova zadnja predstava, ki jo je izvajal kar nekaj let. Lansko leto je Derren zasnoval serijo Trick or Treat, kjer v vsaki epizodi enemu od prostovoljcev ponudi odločitev med prijetno izkušnjo (Treat) in neprijetno (Trick), prostovoljec ne ve kaj je izbral. Skozi epizodo pa Derren svoje sposobnosti premierno prikazuje tudi v ZDA. Leta 2007 je na ameriško sceno prodrl s serijo Mind Control with Derren Brown.
Letos 1. februarja pa je Derren ustvaril serijo The System, kjer prikaže kako lahko z njegovim sistemom zaslužiš kar nekaj denarja.

Verjetno ni potrebno omenjati, da so vse serije naravnost fantastične. Derren Brown seveda prav tako. :D


Za kakršnakoli vprašanja ali želje me lahko kontaktirate na mojem mailu.


-Open your eyes.

McShane


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Telekineza & telepatija (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6810727 (6075) miska_hiska
»

Iscem video o "porazu" horoskopov

Oddelek: Loža
121693 (1406) krneki
»

Možgani so neverjetno pozabljivi (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
7117249 (14176) Lion29
»

Triki Derrena Browna

Oddelek: Loža
203086 (1926) Timi
»

uri geller show...ah

Oddelek: Loža
152443 (1333) BuBBle.D

Več podobnih tem