Forum » Zvok in slika » informacije o philips lcd 32PFL3312?
informacije o philips lcd 32PFL3312?
thedaydriver ::
Pri nas nimamo dobrega antenskega signala, zato se televizor niti noče prižgati oz, tako da bi prišel v meni, hočem pa ga priklopit na računalnik preko s-video ali pa preko komponentnih kablov (Y; Pb…) samo tega sedaj ne morem storit, ker ne morem pritisnit av in izbrati izhod, ker se televizor niti prižgati noče. Če pa je televizor priklopljen v dober antenski signal, potem pa se slika takoj prikaže.
Kako naj rešim to težavo
Kako naj rešim to težavo
vsekakor je to moje mnenje
hodu63 ::
Tole sigurno ni normalno, če ni signala bi moral imeti modro ozadje, menu je normalno viden tudi brez signala. Kako pa se tv obnaša takrat, ko ni signala, a sveti na njem lučka in kakšne barve?
l.p.
l.p.
če sveti rdeča lučka, se tudi prižgat noče, samo sveti rdeča lučka, če pa sveti modra -utripa se televizor osvetljuje in vgasuje. tv sem že nesel nazaj, ga je priklopil na anteno in se je takoj prikazala slika, in je rekel da je to posledica prešibkega signala (brez antene nismo poskusili), to razumem da je pri nas šibek antenski signal, samo kaj naj naredim, če bi ga zdaj rad priklopil na računalnik, pa niti v menu ne pridem, ker je ugasnjen ves čak , na tipke pa ne reagira v takem stanju?
Trgovec govori neumnosti. Tv mora delovati z dobrim, slabim ali pa brez signala. Utripanje lučke pomeni okvaro in pika! Ni nujno, da se napaka vedno pojavlja, pravzaprav je zadnje čase veno več takšnih težav, ki se ne kažejo vedno. Sumim na okvaro napajalnega modula ali pa tipkovnice na televizorju, predvsem slednje se pogosto kvari pri novejših Philipsih.
l.p.
l.p.
a potem naj ga še enkrat nazaj v merkur peljem?
ker ne vidim druge rešitve na računalnik ali videorekorder ga ne morem priklopit, ker ne pridem v menu, dobrega antenskega signala pa nimamo pri nas, v merkurju ga je priklopil na antenski signal in se je takoj pokazala slika, brez menuja na začetku in potem ko je bila slika, potem pa si lahko prišel v menu, da si lahko izbiral med scart in drugimi vhodi, brez tega pa je tv mrtev.
ker ne vidim druge rešitve na računalnik ali videorekorder ga ne morem priklopit, ker ne pridem v menu, dobrega antenskega signala pa nimamo pri nas, v merkurju ga je priklopil na antenski signal in se je takoj pokazala slika, brez menuja na začetku in potem ko je bila slika, potem pa si lahko prišel v menu, da si lahko izbiral med scart in drugimi vhodi, brez tega pa je tv mrtev.
Merkur, servis, izbira je tvoja. Verjetno je servis boljša izbira, saj bolje poznajo delovanje televizorja kot prodajalec.
l.p.
l.p.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TV TUNER-informacijeOddelek: Zvok in slika | 1870 (1633) | AvtoR |
» | Absurd novih tvjevOddelek: Zvok in slika | 2063 (1464) | [SkA] |
» | Televizor 16:9Oddelek: Kaj kupiti | 2296 (2014) | Dr Zoidberg |
» | Kateri TV 16:9, 100 Hz? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 9882 (8419) | Valentin |
» | Motnje pri povezavi graficna (TV-OUT) --> TVOddelek: Zvok in slika | 2087 (1742) | kuglvinkl |