Forum » Zvok in slika » WAITEC DVD-x5 Player_DivX teče samo do četrte sekunde..Vse ostalo dvd,audio dela v redu..
WAITEC DVD-x5 Player_DivX teče samo do četrte sekunde..Vse ostalo dvd,audio dela v redu..
perfect ::
Kar naenkrat mi Divx-i ne tečejo več in slika zamrzne pri tretji ali četrti sekundi. Audio lepo dela, prav tako bere DVD brez problema.
DivX, če je posnet na DVD medij deluje v redu kar me pa čudi.. ?? Dejstvo je da ne bere DivX-ov če so le ti posneti na 700Mb disk,kot da mu to nekaj ne paše.Hecno je da sem vse te DviX-e že gledal ene več ene manj.Diski so v redu 100%.
Nič mi ni več jasno.Sem posumil na firmware pa kaj ko hudič (DivX) dela če je le posnet na DVD mediju. Na 700Mb pa ne !?
Že precej časa sem imel naložen zadnji firmware in skoraj leto dni ni bilo nobenih problemov.
Kdo bi kaj vedel ?
DivX, če je posnet na DVD medij deluje v redu kar me pa čudi.. ?? Dejstvo je da ne bere DivX-ov če so le ti posneti na 700Mb disk,kot da mu to nekaj ne paše.Hecno je da sem vse te DviX-e že gledal ene več ene manj.Diski so v redu 100%.
Nič mi ni več jasno.Sem posumil na firmware pa kaj ko hudič (DivX) dela če je le posnet na DVD mediju. Na 700Mb pa ne !?
Že precej časa sem imel naložen zadnji firmware in skoraj leto dni ni bilo nobenih problemov.
Kdo bi kaj vedel ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVD snemalniki s trdim diskom in DVB-C (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 23018 (10233) | Yossarian |
» | [divxvid] Quart predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 4202 (2540) | boss98 |
» | Kako iz DV narediti DIVX?Oddelek: Zvok in slika | 2501 (1888) | marS |
» | krčenje filmovOddelek: Sedem umetnosti | 1670 (1267) | Gandalfar |
» | Kateri program za dvd v dvix...Oddelek: Zvok in slika | 2069 (1848) | Matty |