» »

testi za motor

testi za motor

Klemenn ::

a ma kdo kakšen link kjer so kakšni testi za izpit. namreč delam izpit za moped 49ccm3 in bi rad na netu najdu kakšne teste za mopeda....a ma kdo te ta nove na netu al pa doma?:\\

R0K ::

Za te teste nevem, sam sm pa zadnič najdu eno stran kje so bla ena 3 opravičila gor ... tako zdravstveno če si zlomiš nogo, pa tist k lohk kr sam napišeš, da si bil bolan, pa še eno ...

Pa sm zbubo link! Grrr ;(

fictionel ::

maa...

nevem kva vas (te) izpit za 50cm^3 tolk matra!!!! testi so itak cist u izi (spljoh če maš 'tečaj') - sam enkrt knjigo preberes!

voznja pa tut (sj mas motor ane?)

jRk0 ::

testi so itak izi cisto:) voznja pa se bolj. knjigo enkrat preberes, pa resisi test na koncu knjige. pa je. dobro pa si zapomni krizisca, znake, pa razne fore. (krozno krizisce bo skoraj sigurno notri;))
You fuck up once, you loose two teeth.

Thrivial ::

Poskusi v kaksni avtosoli, ampak ne vem ce bi ti jih dali zgolj na "lepe oci". Ko delas tam izpit dobis pole za ravno karkoli se spomnis, nisem se slisal za avtosolo, ki ne bi imela take prakse.

Poskusiti ni greh.

lp
:: Member of Eror Team ::

... and Eror Team is gone...

SkIDiver ::

Jebediah ti pa maš probleme. Jz mam en kup listu za C in E če te zanima:D , sicer pa pojd na cpp, ker boš 100% pogrnu na republiških, ker eno osnovo pač nucaš al pa 2x knjigo prečekiri.

sej neki znam....:\\

malinavc ::

ko sm jst delu to sranje je blo tkole...ob enih sm pisu, ob 12-ih sm si pa med poukom prebral knjigo in sem u prvo naredu! Sem pa znake že od prej poznal vse ja...aja krožno križišče je 100% not, jst sm ene 2 al 3 mel! drgač pa me je motor (vsaj ta 50cc jajca) minil pa zdej tut prodajam skuterja...
...odvisno s katere perspektive gledamo...

heh ko bi jaz mau tut tako preprosto stvar

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kdo ima prednost v takem križišču (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Na cesti
19428758 (14616) FrRoSt
»

Vozniski izpit za kategorijo c

Oddelek: Loža
2315823 (8327) Pečo89
»

CPP - nove pole na občinskem izpitu (strani: 1 2 3 4 5 6 )

27494645 (43368) KTr1sk
»

Republiški testi !

2927528 (22975) ;-)
»

izpit za avto (strani: 1 2 )

758124 (6480) amda

Več podobnih tem