Forum » Zvok in slika » Kako več DVD risank združiti na en DVD?
Kako več DVD risank združiti na en DVD?
GTi ::
Imam Dnevnikove DVD risanke Franček, pa bi rad na eno DVD ploščo zapekel več serij, ker vsaka originalna risanka na DVD-ju zasede samo ene 1.2 GB prostora, tako pa bi lahko spravil 4 take na eno navadno DVD ploščo oz. 8 na dvoslojno. Obstaja za to kakšen program, da uredi v VIDEO_TS tiste BUP, IFO in VOB datoteke? Razmišljal sem že tudi, da bi spravil eno serijo v en fajl (mogoče tudi DivX-Xvid) pa potem presnel in bi se v DVD predvajalniku potem simpl predvajalo
Lp
Lp
When it changes it reveals its true potencial.
dzinks63 ::
Z DVD Shrink freeware, lahko združiš več DVD bp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dzinks63 ()
GTi ::
Poznam šrinka in ga tudi že več let uporabljam ampak zato, da npr. skupek 5-8GB datotek stisnem (% zmanjšam kvaliteto) in posnamem na 4.7GB DVD, spotoma pa lahko odstranim še vse tisto kar ne rabim, kot so tuji podnapisi, jezik... za kaj več pa ne in mi ni jasno kako bi več različnih manjših risank oz. filmov presnel na eno samo DVD ploščo, pa bi predvajalnik vse prepoznal in predvajal BP že na začetku, ko se samodejno zažene.
Bi moral narediti več direktorijev-map v VIDEO_TS z določeno povezavo?
Lp
Bi moral narediti več direktorijev-map v VIDEO_TS z določeno povezavo?
Lp
When it changes it reveals its true potencial.
dzinks63 ::
Zaženeš shrink, odpreš jeziček reauthor, poiščeš risanko na dvd-ju, potegneš main movie z desnim miškinim klikom na levo stran pod dvd structure, oklestiš nepotrebne podnapise ali sinhronizacije, vstaviš naslednji dvd , ponoviš enako, ..., backup. Če so risanke kratke jih boš združil več skupaj na dvd brez izgube kvalitete.
Lahko pa tudi z ConvertXtoDVD , prav tako lepo dela.
Lahko pa tudi z ConvertXtoDVD , prav tako lepo dela.
fisherman74 ::
@Gti
Jaz sem enkrat zapekel DVD v eno mapo in zraven še eno mapo z Divx-om, enostavno kot podatkovni disk. Nero me je opozoril, da na tak način posneti plošček ne bo imel DVD karakteristik in jih dejansko ni imel. Ob odprju mape se ni avtomatični zagnalo, ampak, ko sem potem zagnal drugi vob file v mapi se je normalno predvajal cel DVD.
Jaz sem enkrat zapekel DVD v eno mapo in zraven še eno mapo z Divx-om, enostavno kot podatkovni disk. Nero me je opozoril, da na tak način posneti plošček ne bo imel DVD karakteristik in jih dejansko ni imel. Ob odprju mape se ni avtomatični zagnalo, ampak, ko sem potem zagnal drugi vob file v mapi se je normalno predvajal cel DVD.
All ::
Tko kot je blo že rečen.....
Vsako risanko zripaš v svojo mapo, potem pa vse skupaj sestaviš v en dvd....simpl
Vsako risanko zripaš v svojo mapo, potem pa vse skupaj sestaviš v en dvd....simpl
Miki23232000 ::
Free video joiner ti naredi vse brez problemov http://www.softsea.com/download/Free-Vi... pomoč pa ti je še http://www.softpedia.com/get/CD-DVD-Too...
Z njim najprej skopiras stvari v eno mapo drugega v drugo itd.Potem z jojnerjem vse skupaj združiš v en film
Z njim najprej skopiras stvari v eno mapo drugega v drugo itd.Potem z jojnerjem vse skupaj združiš v en film
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Miki23232000 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | več dvd filmčkov na en dvd ploščekOddelek: Pomoč in nasveti | 1530 (1295) | tamarasi |
» | Kako zapeči?Oddelek: Zvok in slika | 2888 (2822) | gruntfürmich |
» | več mini dvd na en velik dvdOddelek: Pomoč in nasveti | 2824 (2444) | Dusan_HD |
» | DVD velik 3gb uprašanejOddelek: Zvok in slika | 2025 (1711) | CaqKa |
» | DVD burn?Oddelek: Programska oprema | 1659 (1493) | Tr0n |