Forum » Kaj kupiti » PCI grafična kartica z DVI & TV-out, Low Profile
PCI grafična kartica z DVI & TV-out, Low Profile
GTi ::
Že nekaj časa iščem grafično kartico na:
- starem navadnem PCI vodilu oz. portu
- z možnostjo DVI priklopa katerega ima moj LCD 19" monitor; zaželjen je še TV out
- ter naj bo obvezno nizka verzija oz. t.i. Low Profile (cca 7cm), kar je ene 3cm nižje od normalne, ker imam ozko - nizko ohišje NEC PowerMate (barebone sys)
Nekatere imajo poleg tudi zamenjlive zadnje ploščice in v takem primeru odpade VGA/D-sub port, katerega tudi ne potrebujem, ni pa potrebnega modificiranja
To so glavne 3 značilnosti, ki naj jih ima bodoča VGA.
Če jo ima kdo podobno sam doma pa jo ne rabi ali ima kakšne informacije kje se da to še dobiti pri nas razen tujine mu dam za pir poleg plačila. Cena spejemljiva tja do 40€. Sem pa pred časom že kontaktiral skoraj vse naše računalniške trgovine in dobil povsod negativen odgovor.
Zanima pa me tudi kakšne imate kaj izkušnje z naročanjem oz. kupovanjem v tujini?
Lp
ZS ali e-mail
Približne slike iskane kartice:
Klik
Klik
- starem navadnem PCI vodilu oz. portu
- z možnostjo DVI priklopa katerega ima moj LCD 19" monitor; zaželjen je še TV out
- ter naj bo obvezno nizka verzija oz. t.i. Low Profile (cca 7cm), kar je ene 3cm nižje od normalne, ker imam ozko - nizko ohišje NEC PowerMate (barebone sys)
Nekatere imajo poleg tudi zamenjlive zadnje ploščice in v takem primeru odpade VGA/D-sub port, katerega tudi ne potrebujem, ni pa potrebnega modificiranja
To so glavne 3 značilnosti, ki naj jih ima bodoča VGA.
Če jo ima kdo podobno sam doma pa jo ne rabi ali ima kakšne informacije kje se da to še dobiti pri nas razen tujine mu dam za pir poleg plačila. Cena spejemljiva tja do 40€. Sem pa pred časom že kontaktiral skoraj vse naše računalniške trgovine in dobil povsod negativen odgovor.
Zanima pa me tudi kakšne imate kaj izkušnje z naročanjem oz. kupovanjem v tujini?
Lp
ZS ali e-mail
Približne slike iskane kartice:
Klik
Klik
When it changes it reveals its true potencial.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Varčni mini desktop?Oddelek: Strojna oprema | 1310 (1059) | Pesimist |
» | Dobra zvočna karticaOddelek: Zvok in slika | 1598 (1447) | Han |
» | procesor+matična plošča+rami+grafična=150-200€Oddelek: Kaj kupiti | 2334 (1991) | t3hn0 |
» | Trije monitorji na en računalnik preko DVIjaOddelek: Strojna oprema | 2171 (1821) | 5er--> |
» | Intel X38 Express prihaja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Matične plošče | 8698 (6100) | kotnikd3 |