Forum » Loža » Motorji
Motorji
Cola400 ::
zj ko se je začela motociklistična sezona, nm zanima če Slo-tech.ovci kj vozte motorje in katere pa prlimte kako slikco Jaz vozim Yamaho 125 R Sm jo dons pucu kakih 4-5 ur
- zavarovalo slike: WarpedGone ()
Nejc Pintar ::
Jaz vozim Daelim VT125, prva vožnja opravljena nekaj dni nazaj, je pa potrebno še nekaj stvari porihtat pred kakšno turco.
W1: Odstranjen komentar brisanega prispevka
W1: Odstranjen komentar brisanega prispevka
Lahko je biti prvi, če si edini!
Zgodovina sprememb…
- odbrisalo: WarpedGone ()
T0RN4D0 ::
Hehe Nejc Pintar, jst isto oziroma gre motor to sezono od hiše pa pride hornet 600... je ravno brat dans si kupu komplet obleko za novo sezono [hlače, jakno, škorne]...
Je pa še mal mrzlo za motor =)
Je pa še mal mrzlo za motor =)
matvoz ::
Jaz samo čakam, da bo +10 stopinj. Potem pa pot pod kolesa.
@mtosev: vsak ima svoj hobi. Sigurno obstajajo ljudje, ki jim je gledanje v zrak po par ur v užitek. Če jih ti ne razumeš, še ne pomeni da so čudni.
@mtosev: vsak ima svoj hobi. Sigurno obstajajo ljudje, ki jim je gledanje v zrak po par ur v užitek. Če jih ti ne razumeš, še ne pomeni da so čudni.
bosmla ::
Jaz mam trenutno samo staro Yamaho XTZ 660 s katero sma pa videla kar precej: na jugu dobrsen del Sahare na vhodu Kaspijsko jezero na severu pa recimo Petersburg oz. Helsinge (dlje ni slo mam rajsi vrocino ) na zahodu pa sma posvetila v Atlantik (v Lizboni oz. Cobo da Roka).
kekz ::
Imate zimsko opremo za svoje motorje?
Do 15.3. zakon predpisuje zimsko opremo za vsa motorna vozila brez izjeme.
Kaj je sploh zimska oprema pa določa pravilnik o opremi vozil, ki pa ne opiše, kako to izgleda pri motornih kolesih.
Torej moraš jo imeti, nikjer pa ni definirano, kaj to sploh je.
(kazen pa seveda je definirana)
Do 15.3. zakon predpisuje zimsko opremo za vsa motorna vozila brez izjeme.
Kaj je sploh zimska oprema pa določa pravilnik o opremi vozil, ki pa ne opiše, kako to izgleda pri motornih kolesih.
Torej moraš jo imeti, nikjer pa ni definirano, kaj to sploh je.
(kazen pa seveda je definirana)
Phoebus ::
Zimska oprema sta pa dve podkapi
Edit: odstranjen odziv na brisane prispevke
Edit: odstranjen odziv na brisane prispevke
Zgodovina sprememb…
- odbrisalo: WarpedGone ()
bi0s ::
Za mene je vedno sezona, razen takrat ko je sneg - torej se vozim celo leto. Sicer nimam ravno motorja mam pa apn6 :) Spodaj si dam "štrample", rokavice, pa dvojno jakno pa je.
DimmniBurek ::
Prvi resen motor(Honda NSR125):
Drugi resen motor(Suzuki GSX-R 600):
Tretji resen motor(KTM SMC625), pride v petek:
Drugi resen motor(Suzuki GSX-R 600):
Tretji resen motor(KTM SMC625), pride v petek:
There Is No Stronger Drug Than Reality
Zgodovina sprememb…
Cola400 ::
Lepi motorčki Sam ta fora z zimsko opremo je res bedna...sj ponavad daš po potrebi pod kapo gor, če je ša že -5 pa sploh ne greš vozt...
Calligulla ::
Moj stroj.
Caka na nove baterije (Litij), ker je na elektriko in so svincene bolj kot ne sprejele vlogo zvizganja rakom.
Caka na nove baterije (Litij), ker je na elektriko in so svincene bolj kot ne sprejele vlogo zvizganja rakom.
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Menjava pnevmatik po 15. 11. (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 24685 (20378) | Buggy |
» | Zimske vs. poletne gume (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 36606 (31503) | m0LN4r |
» | Kazen za premal profila?Oddelek: Na cesti | 11092 (8937) | šernk |
» | Globina profila na gumah?Oddelek: Na cesti | 33006 (13792) | krneki0001 |
» | Kako začeti z motociklom? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15783 (9554) | KTr1sk |