Forum » Pomoč in nasveti » Access: oblikovanje nekega formularja
Access: oblikovanje nekega formularja
Bela01 ::
Ne vem v kateri del foruma naj vstavim tole vprašanje. Upam, da sem ustreza.
Torej, sem še čist sveža v Accessu. Naredila sem si eno tako zbirko podatkov z osebnimi podatki delavcev. Sedaj bi pa rada naredila nek formular, kjer bi za vsakega za delavca posebej lahko vstavljala v tabelo podatke kdaj je delal, koliko so stale tiste ure,... Torej kot nek obračunski list in to bi potem natisnila in dala vsakemu.
Nekaj takega imam nareto v excelu, sedaj bi pa rada to naredila prav, malo bolj uporabno. A mi lahko kdo pomaga, kako naredim takšen formular, kjer lahko potem vstavljam stvari. Zgoraj na sliki, kjer piše ime in priimek, osebna št.,... To imam jaz že v bazi, jaz bi potem samo kliknila na drob down meni in bi izbrala želenega delavca (npr. izbirala bi po osebni št., potem bi se mi pa še ostalo poleg izpisalo v določene okence).
primer naret v excelu
Torej, sem še čist sveža v Accessu. Naredila sem si eno tako zbirko podatkov z osebnimi podatki delavcev. Sedaj bi pa rada naredila nek formular, kjer bi za vsakega za delavca posebej lahko vstavljala v tabelo podatke kdaj je delal, koliko so stale tiste ure,... Torej kot nek obračunski list in to bi potem natisnila in dala vsakemu.
Nekaj takega imam nareto v excelu, sedaj bi pa rada to naredila prav, malo bolj uporabno. A mi lahko kdo pomaga, kako naredim takšen formular, kjer lahko potem vstavljam stvari. Zgoraj na sliki, kjer piše ime in priimek, osebna št.,... To imam jaz že v bazi, jaz bi potem samo kliknila na drob down meni in bi izbrala želenega delavca (npr. izbirala bi po osebni št., potem bi se mi pa še ostalo poleg izpisalo v določene okence).
primer naret v excelu
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Informacijska družba: Kje smo in kam gremo?Oddelek: Novice / NWO | 5402 (4077) | DomenS |
» | Sci-hub: znanstveni pirate bay pod žarometiOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 14833 (9946) | Lonsarg |
» | Orodje Slovenskega podjetniškega sklada za pripravo finančnega načrta projektaOddelek: Programska oprema | 5898 (5061) | Pithlit |
» | če nasedeš prevari!Oddelek: Loža | 1512 (990) | msjr |
» | PHP in link ?mode= ...Oddelek: Izdelava spletišč | 1203 (1077) | osti1 |