Forum » Zvok in slika » katere 5.1 zvocnike?
katere 5.1 zvocnike?
the_unborn ::
Trenutno imam ogledane dtt2200 in inspire 5300. So doticni zvocniki dobri, kater paket je boljsi in ali so se kaksni drugi v rangu 30-40k sit? Zvocna pa je live 5.1.
Nutcracker ::
Inspire 5300 so v bistvu nova verzija DTT2200. Sam si lastim Inspire 5300 in jih močno priporočam.
fRiK0 ::
Lepo zgledajo kdaj mislš ubodt? K sem se pozanimu pa jih niti v SParu niti v Domnu nimajo
Piss on you :)
Piss on you :)
jRk0 ::
Ti genius so pa mi kar vsec, se posebej vsec mi je, da so iz lesa pa kar mocni so. Priporocam ti, da nekje gres pogledat kak se obnesejo, da vidis kvaliteto zvoka, pa probaj se primerjat z inspire.
You fuck up once, you loose two teeth.
the_unborn ::
Da se ne bo kdo se mucil - kupil sem inspire 5300 v mlacomu za 36.000. Pridruzujem pa se zadovoljnim uporabnikom.
Jebiveter ::
Dejte si pogledat na web.essedi.it na ceniku pod Altoparlanti/... Zvoznike z tem imenom: PHILIPS A3.600 Kit Surround 5Sat.x 10W+Sub.50W RMS
Imam obcutek, da so tile zvocniki za cca. 37k sit mnogo boljsi od creativovih! Sicer pa ima vsak svojega favorita!
Imam obcutek, da so tile zvocniki za cca. 37k sit mnogo boljsi od creativovih! Sicer pa ima vsak svojega favorita!
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 5.1 sistem zvočnikovOddelek: Kaj kupiti | 2802 (2112) | partysound |
» | Zvočniki 5.1 sistemOddelek: Zvok in slika | 1439 (1086) | LunKi |
» | katere zvočnike kupit?Oddelek: Kaj kupiti | 1626 (1377) | jRk0 |
» | katere zvočnike se najbolj splačaOddelek: Kaj kupiti | 1238 (965) | Dami |
» | Vaši DVD/home cinema sistemiOddelek: Sedem umetnosti | 2446 (2155) | Luigi |