» »

kupiti glasbeni stolp ali DVD predvajalnik?

kupiti glasbeni stolp ali DVD predvajalnik?

NemecRok ::

Pozdravljeni!

Zanima me kateri glasbeni stolp mi priporočate in sicer sem pripravljen razkirati nekje do 200€.

Vseboval pa naj bi:
-možnost predvajanja dvd-jev, mp3-jev, divx-ev,...
-l usb vhod

Vendar takšnega stolpa, ki bi imel možnost predvajanja dvd-jev, divx-ev ter ob enem še usb vhod še nisem zasledil. Za nakup stolpa se odločam predvsem zato ker me na kompu moti njegovo glasnejše delovanje ter sploh to da ˝lavfa˝ :) Se pravi, če jaz prav razumem lahko stolp, ki ima podporo branja dvix-ev ter dvd-jev priklopim direkt na tv in gledam filme?...kako je pa s podnapisi?....kakšne so pa možne povezave s kompom?...preko katerih kanalov vse? (usb, še kaj?).

Ali se mi v tem primeru bolj splača nabaviti dvd predvajalnik, kateri imajo danes tudi radio in vse kar ima stolp?....v čem je sploh razlika med njima?...razen tega da seveda dvd-predvajalnik nima kasetofona :) In pa katerega mi svetujete?

Upam da mi boste znali kaj pomagati, ker jaz trenutno nisem ravno na tekočem s temi zadevami in bi mi prav prišla vaša pomoč
Toshiba Satellite Pro A300-1NT
  • spremenil: NemecRok ()

wooted ::

če misliš kupiti dvd prdvajalnik z kompletom zvočnikov (hišni kino) potem se lahko pod nosom obrišeš za kvaliteto glasbe. tam samo filmi lepo zvenijo. za 200 eur pa lahko že narediš komp. valda vse pasivno, samo en vent da ti iz ohišja vlače (ventilatorji so dandanes tihi. zalman ma en zakon ohišje k je gor touchscreen za sprehajanje po menijih:D ali pa kaj takega
sam seveda te stvari stanejo

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Micro glasbeni stolp z DVD in DAB+

Oddelek: Zvok in slika
72647 (2248) Han
»

Blu-ray predvajalniki - kaj kupiti?

Oddelek: Kaj kupiti
367412 (4630) Anney
»

glasbeni stolp

111964 (1605) Blinkys
»

DVD snemalniki s trdim diskom in DVB-C (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
9522976 (10191) Yossarian
»

Ali yamada 6600 res ne bere...

151848 (1620) joze

Več podobnih tem