Forum » Zvok in slika » Micro glasbeni stolp z DVD in DAB+
Micro glasbeni stolp z DVD in DAB+
Pro ::
Pozdravljeni. Pregledal sem res že veliko glasbenih stolpov in hišnih kinov (Pioneer, Philips, Sony, Panasonic, Denon) in tudi spraševal v trgovini, pa nikjer ne najdem kar iščem. Rad bi kupil micro ali mini glasbeni stolp za predvajanje DVD, z USB vhodom za filme, Bluetoothom in DAB+ radiem (ali pa internetnim radiem). Pa da nima zvočnega sistema 5.1, dovolj bosta dva zvočnika ali pa 2.1. Pozna kdo kaj takega?
- spremenil: Pro ()
mailer ::
Če bi že našel nekaj takega zagotovo nebi imel vgrajen dvd predvajalnik z izhodom za video signal. Tega do sedaj še nima noben. Predlagam ti sestavo mini itx računalnika, če ima kakšna plata slučajno še kakšen port za kartico za DAB+ radio, nisem pa gledal če kaj takega sploh že obstaja.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz
Če bi že našel nekaj takega zagotovo nebi imel vgrajen dvd predvajalnik z izhodom za video signal. Tega do sedaj še nima noben. Predlagam ti sestavo mini itx računalnika, če ima kakšna plata slučajno še kakšen port za kartico za DAB+ radio, nisem pa gledal če kaj takega sploh že obstaja.
Ne bi rad imel nekaj kar zgleda na pol stolp. Nekako bi raje imel ličen stolp.
Misliš da bodo stolpi s takšno specifikacijo še prišli na trg?
Zelo zelo blizu temu je namreč model Philisp MCDB710, vključuje vse kar zahtevam (tudi video izhod in DAB+) samo Bluetooth manjka.
Ve kaj še kdo drug mogoče?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Pro ()
Darko! ::
Hm, imaš zelo nenavadno željo - mikro hifi stolp z video predvajalnikom in vsemi možnimi bombončki
Tole sicer ne zgleda kot "stolp", je pa neke vrste "all in one system".
Na škatlo priklopiš samo še 2 zvočni omarici in subwoofer (če želiš).
http://www.arcam.co.uk/products,Solo,Mo...
Cena ti ne bo všeč.
Pri nas ga boš težko dobil.
Pa tudi price/performance je bolj hipsterski.
Je pa Arcam znana, stara, dobra, kvalitetna angleška firma, ki jo je kupil Samsung.
LP
Tole sicer ne zgleda kot "stolp", je pa neke vrste "all in one system".
Na škatlo priklopiš samo še 2 zvočni omarici in subwoofer (če želiš).
http://www.arcam.co.uk/products,Solo,Mo...
Cena ti ne bo všeč.
Pri nas ga boš težko dobil.
Pa tudi price/performance je bolj hipsterski.
Je pa Arcam znana, stara, dobra, kvalitetna angleška firma, ki jo je kupil Samsung.
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Darko! ()
Hvala, sicer zadeva res vse kar želim vsebuje, ampak je cena malo manj kot 1 k€ res malce prevelika.
Iščem nekje v rangu do 400 €.
Iščem nekje v rangu do 400 €.
Darko! ::
Ni takih zadev.
Za 400 EUR od solidnih stolpov dobiš le Denon D-M41DAB, pa še tu boš moral zunanji DVD player povezat na linijski AUX vhod.
Ps: Ta Arcam je skoraj edinstven. Je pa najbrž bolj 2k kot jurja
Sem iz firbca mal pobrskal po netu. In celo prodajajo 5.1 varianto za 900 EUR. V UK seveda
http://petertyson.co.uk/index.php/arcam...
Za 400 EUR od solidnih stolpov dobiš le Denon D-M41DAB, pa še tu boš moral zunanji DVD player povezat na linijski AUX vhod.
Ps: Ta Arcam je skoraj edinstven. Je pa najbrž bolj 2k kot jurja
Sem iz firbca mal pobrskal po netu. In celo prodajajo 5.1 varianto za 900 EUR. V UK seveda
http://petertyson.co.uk/index.php/arcam...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Darko! ()
Han ::
Iščem podoben stolp do ca. 200 eur, CD ni obvezen, želim pa DAB+, internetni radio (npr. TuneIn) prek WiFi, predvajanje vsaj MP3, zaželeno tudi FLAC ipd., USB priključek in bluetooth.
Dopade se mi Panasonic SC-PM602EB, ki mi ustreza tudi po dimenzijah, vendar nima WiFi in internetnega radia.
Dopade se mi Panasonic SC-PM602EB, ki mi ustreza tudi po dimenzijah, vendar nima WiFi in internetnega radia.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kak Hi FI komponenta internetni radio in Dab + hkrati kupitiOddelek: Kaj kupiti | 7359 (3859) | mat xxl |
» | Dab + radijski sprejemnik za normalno cenoOddelek: Loža | 8066 (6113) | OvCa77 |
» | Kateri DAB + radio vmesnik/tuner?Oddelek: Zvok in slika | 7582 (6334) | nokia6310 |
» | Predvajalnik (skoraj) vsega?Oddelek: Zvok in slika | 1325 (1032) | volkun58 |
» | Glasbeni stolpOddelek: Kaj kupiti | 1836 (1641) | zmaugy |