» »

Problem z grafiko - Ati mobility radeon X1600

Problem z grafiko - Ati mobility radeon X1600

jack001 ::

Pozdravljeni!

Imam en problem za katerega sumim da je nekaj z grafično kartico. Karakteristike laptopa (Intel core duo 1,6 Ghz; 1GB RAM; Ati Mobility Radeon X1600 256 MB). Nameščeno imam visto in gonilnike, ki so bili izdani naknadno, saj so mi prodali laptop za XPje z Visto!

Program Stellarium mi zelo dolgo zaganja, ko pa pride notri pa šteka (kar mi je delalo na prejšnjem kompu, na xpjih, ko še pomotoma nisem namestil gonilnikov.)
Program Second Life prav tako ne gre zagnat. Napiše to:

Kaj menite, da bi se dalo naredit? Je morda kaj z nastavitvami ali kaj?

Hvala

blackbfm ::

Daj si gor najnovejse gonilnike za visto, ce pa ne bo delalo daj pa gor Win XP + najnovejše gonilnike.

jack001 ::

Gonilniki so samo eni, ki sem jih dobil na CDju. Na spletni strani od Ati Radeona ni gonilnikov za Mobility grafične. Imam original Visto tako da na XPje ne mislim it. Bi lahko bila to napaka trgovca da so mi dali laptop za XP gor pa Visto?

crazyrasko ::

Na ATI-jevi spletni strani piše, da poišči pomoč pri proizvajalcu tvojega prenosnika:
"To download Windows Vista Mobility Radeon™ drivers or driver updates for your laptop or notebook product, please visit your laptop or notebook manufacturer's website."

Pojdi na "support" stran od proizvajalca in poišči najnovejše gonilnike za Visto. Če ne obstajajo novejši kot jih že imaš, pač nimaš kej...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Microsoft je razmišljal o ukinitvi prodaje Viste (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
15314749 (11099) Ziga Dolhar
»

Mobility Modder - gonilniki za ATI Mobility Radeon HD 3430

Oddelek: Pomoč in nasveti
52957 (2866) jan01
»

HP 6730s Graphic Driver (ATI radeon hd3430)

Oddelek: Pomoč in nasveti
173473 (3246) jan01
»

Vista SP1 ali XP SP3? (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
615993 (4711) Revenant
»

Nov komp...vprašanje za driverje...

Oddelek: Strojna oprema
161380 (1245) Yoxi

Več podobnih tem