» »

Specifični PHP counter

Specifični PHP counter

TylerDurden ::

Če mogoče kdo ve za counter, ki bi mel ip blok (ne želim šteti določenih ipjev sploh) ter npr. splošni recimo polurni ip blok. Ne da se mi testirat vseh na hotscripts.com.
Let\'s make some soap ...

rc-car ::

Tak counter ma pa S-T ;)

Drgač ti pa jest priporočam, da rajš en keks pošlješ userju, ker lahko da dobiš naslov proxija. To pomeni, da če ima ena firma (ali pač kdorkoli) LAN mrežo in nek broadband dostop (ADSL, kabel,..) in gre nekdo iz 1. računalnika na tvojo stran in čez recimo pet min še nekdo iz 2., potem tistega drugega ne bo štelo.

Sej to se tukaj niti ne sliši tako tragično, samo tako pač je.. :)
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed

poweroff ::

Cas je da obelodanim svojo zadevo -moj prvi programcic v PHP. Gre pa za malce bolj advanced counter v PHPju. Sori - rabis MySQL, podatki se pa lahko exportajo v tab-delimited iin importajo v Excel... prilozena je pa tudi skripta za import v SPSS. (zmogljiv statisticen program, ki dela cuda stvari).

Aha, naslov: http://www.ljudmila.org/matej/webtracker:

Njegov brat v Perlu je pa http://www.ljudmila.org/matej/httpget

alesrosina ::

hja, jst ti lahko povem samo teorijo, kako mam jst to narjen (u aspjih): Namrec, ko nekdo pride na stran, se v bazo vpise njegov ip, ura, datum - ustavri pa se se session, ki traja 20 minut, ce oseba ne refresha strani. Za ip block sem pa naredil samo en if stavk, v katerem pogledam, ce je ip enak tistemu, ki se ne sme vpisat v bazo. Ce je, potem se ne vpise, drugace se.

To je to. Je pa tak stevec prek baze zelo koristen, saj lahko preko njega naredis tedensko, dnevno, urno, mesecno, letno .... statistiko dostopov, kokrat te je kdo obiskav iz dolocenga IPja, ob keri uri je najvec obiskov ......... in se in se. Samo idejo moras dobit ;)

LP, ASPmaster.

Gandalfar ::

ali pa ce kar analiziras log datoteke od apacheja. En webalizer v cronu in ti ni treba nobenih skriptic za counterje laufat. Logi se ti pa itaq ustvarjajo.

alesrosina ::

tud prek logov, da ... SAMO ... tam je pa mal tezji narest IP block (ne poznam sicer Apacheja) ... kajne?

poweroff ::

Ja, logi so socer najboljša zadeva, vendar tale moj counter lahko vkljuiš ali izključiš za stran za katero hočeš. Poleg tega nimaš vedno dostopa do logov...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Tudi Yahoo! bo sledil uporabnikom

Oddelek: Novice / Zasebnost
212790 (2293) BBB
»

Nova varnostna luknja v Internet Explorerju (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
546440 (6440) kockish
»

PC phone

Oddelek: Programska oprema
131009 (874) poweroff
»

Sortiranje podatkov v PHPju

Oddelek: Programiranje
81132 (982) poweroff
»

Policija prestreza e-maile aktivistov!

Oddelek: Loža
72153 (1926) poweroff

Več podobnih tem