Forum » Loža » Miza, ki napove prihodnost
Miza, ki napove prihodnost
infidel ::
Tisto z geslom zip datoteke in detekcijo vsebine je se kar aktualno, kdaj gremo gor, da jo razkrinkamo?
strictom ::
Tole mizo je že Faradaj like 150 let nazaj razkrinkal.
Povejte kaj naj bi mizo vprašal pa se jutri zjutraj spravim do nje. Sem v bistvu bol kot ne sosed :>
Povejte kaj naj bi mizo vprašal pa se jutri zjutraj spravim do nje. Sem v bistvu bol kot ne sosed :>
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
BlackHole ::
Eno ali dve strani nazaj imaš ZIP datoteko, kjer so neke cifre shranjene. Miza jih mora ugotovit. Poglej malo. Datoteka je pod geslom, dokler nekdo ne pride nazaj in pove odgovora Mize.
LP Marko
strictom ::
"Katere številke so napise na ene text fajlu, ki je zararan in pod geslom na mojem računalniku?"
"Ali se miza laže?"
"Katere številke so na vrhu kocke pod tem kozarcem?"
Še kakšno?
"Ali se miza laže?"
"Katere številke so na vrhu kocke pod tem kozarcem?"
Še kakšno?
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
xeon ::
Nič neverjetnega v igrici, ki ugane katero številko si zamisliš. Klik
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: xeon ()
Azrael ::
Ni nič čudežnega pri tisti flash igri. Na tak način vedno dobiš večkratnik števila 9 (od 9 do 81), točneje 9 x prva cifra izbranega števila. Simboli pa so že pravilno pocahnani.
Če tabele s simboli nimaš, potem subjektu ukazeš, naj to novo število deli s prvo cifro najprej izbranega števila in potem, ker si pameten in jasnoviden čarodej, ugotoviš, da ima tvoj poskusni zajček številko 9. Ampak takrat te hitro pogruntajo. Tabela je mnogo boljša, saj na hitrico večina ne opazi zaporedja.
@strictom:
Daj Mizo vprašaj tole: Nek pravnik je rekel, vsi pravniki vedno lažejo. Kaj prvi logika Mize na ta paradoks? V eni SF zgodbi je super računalnik ko je dobil tako vprašanje lepo zaciklal in vse je šlo v franže.
Če tabele s simboli nimaš, potem subjektu ukazeš, naj to novo število deli s prvo cifro najprej izbranega števila in potem, ker si pameten in jasnoviden čarodej, ugotoviš, da ima tvoj poskusni zajček številko 9. Ampak takrat te hitro pogruntajo. Tabela je mnogo boljša, saj na hitrico večina ne opazi zaporedja.
@strictom:
Daj Mizo vprašaj tole: Nek pravnik je rekel, vsi pravniki vedno lažejo. Kaj prvi logika Mize na ta paradoks? V eni SF zgodbi je super računalnik ko je dobil tako vprašanje lepo zaciklal in vse je šlo v franže.
Nekoč je bil Slo-tech.
svenica ::
Najbolj smešno (bedasto?) pri vsem skupaj je, da so ljudje, ki se jim zdi
bolj verjetno, da je miza paranormalna, kot pa da je abnormalna njihova psiha.
Foken krejze.
Foken krejze.
V-i-p ::
Ne, BW... imam boljšo idejo. Se strinjaš, da naslednjič (ko in če) bom še gor, prašam tole "Povej mi, v katerem mesecu in na kateri dan se je rodil oče BigWhale-ove punce Gaby?"
Al spet ne?
Al spet ne?
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
kopriwa ::
Čak zdej se pa odloč. Če je miza vsevedna bo znala povedat tudi tisto besedilo iz tekstovnega fajla. Sploh pa ti praviš, da miza deluje, se pravi da mi ponujamo izzive za mizo in ne ti.
Če bi bla tista miza vsevedna, bi oni ki tam živijo, bili lastniki tistega hriba, s koroško občino in Ljubljano vred, se ti ne zdi? Ne pa da živijo v stari bajti, tako da ne pretiravaj... Nikjer nisem rekel, da je vsevedna. Če pa pridem nazaj in povem točen mesec in dan rojstva očeta BWjeve punce, se mi pa zdi, da bil bil zadosten dokaz, ali bi potem rekli, da sem to najbrž "kje prečital"
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
jype ::
Dej ti rajš letnico rojstva mojega starejšega brata tle napiš. V tega fotra od gaby tolk rineš, da je nekej sumljivo.
Zato, ker je BW med glasnejšimi in "bolj pametnimi" :) Lahko pa tudi zate meni je vseeno, saj konec koncev tudi mene zanima, kaj in kako je okoli tega... Torej sva zmenjena. Na privat mi napiši prosim tvoj ime pa priimek in od brata in ko bo prilika, bom vprašal "Povej mi, katero leto se je rodil starejši brat Janeza Novaka, katerega poznam iz spletne strani Slo-Tech". Da vidim, koliko se bo zmotila :)
Po moje bo mizi povsem dovolj "jypejev starejši brat".
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
Matev ::
miza je stvar
in stvari se ne motijo
(to ne pomeni da imajo prav - ampak pomeni, da nimajo možnosti motenja)
in stvari se ne motijo
(to ne pomeni da imajo prav - ampak pomeni, da nimajo možnosti motenja)
PacificBlue ::
Najbolj smešno (bedasto?) pri vsem skupaj je, da so ljudje, ki se jim zdi
Glede psihe glejte tole..KLIK
I’m out.
:3
BigWhale ::
Al pa naj pove kolk celih arasidov imam v vreci, ki je na mizi, ker to kolk je star od Gaby foter me ne zanima, to ze vem. ;>
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BigWhale ()
BW, da ne boš slučajno mislil, da mam kaj proti tebi, si čisto vredu dečko, še tvoj blog berem mimogrede, sam imaš pa smešna vprašanja no :) Saj ne grem zdajle gor, da bom to vprašal razen če boš žakelj arašidov pustil na mizi mesec, dva, tri,... :) Zmeniva se, ko bo recimo priložnost, da bom vedel "jutri grem gor" pa boš postavil takšno vprašanje in tisto reč pustil pri miru, dokler ti ne povem odgovora. Deal?
Double_J ::
Bah, taka vprašanja hočeš, da boš nekje sam izbrskal odgovore. Ti si en podn od človeka pač.
grex ::
Miza očitno ve le odgovore, ki so na googlu, ležijo nekje na občini in odgovore, do katerih lahko prideš po petih minutah logičnega sklepanja ali kakšnem bolj vestnem raziskovanju po klasičnih (ne-paranormalnih) poteh.
Kaj je potem tako nenavadnega na njej, da si zasluži družinska spogledovanja v stilu Twiligh Zone (tada-da-da tada-da-da tada-da-da)?
No zabavno je verjetno v vsakem primeru bilo - sam je žal tle čarovnik razkril trik in tako postal nezanimiv.
Kaj je potem tako nenavadnega na njej, da si zasluži družinska spogledovanja v stilu Twiligh Zone (tada-da-da tada-da-da tada-da-da)?
No zabavno je verjetno v vsakem primeru bilo - sam je žal tle čarovnik razkril trik in tako postal nezanimiv.
nurmaln ::
VIP pa zakaj kompliciraš z rojstnimi datumi in podobno. Samo pogrunta naj cifre v zazipani datoteki pa ti bomo vsi vrjel. Sploh ni treba iskat drugih testov.
"I will be quoted in someone's signature,
even if I have to do it myself!" - nurmaln
even if I have to do it myself!" - nurmaln
Matev ::
tu imate kar nekaj miz ki napovedujejo prihodnost
in vse so prave "the mize"
:)
http://images.google.si/images?q=table+...
in vse so prave "the mize"
:)
http://images.google.si/images?q=table+...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matev ()
Double_J: še zanj ne vem, kako mu je ime ne da bi vedel za njegovega brata in to točen rojstni datum, tako da ne govori, da je podatek kar na internetu, otrok...
Vprašat pa želim to vprašanje zato, ker sem takšna že postavil pa je ugotovila, torej bi rad videl, kako bi odgovorila za nekoga, ki ga še nikdar nisem videl niti slišal zanj... Sploh pa ne vem, kje je problem, saj se lahko vpraša oba, tudi za tisti zip, čeprav sploh nisem zasledil kje je kakšen fajl shranjen.
Vprašat pa želim to vprašanje zato, ker sem takšna že postavil pa je ugotovila, torej bi rad videl, kako bi odgovorila za nekoga, ki ga še nikdar nisem videl niti slišal zanj... Sploh pa ne vem, kje je problem, saj se lahko vpraša oba, tudi za tisti zip, čeprav sploh nisem zasledil kje je kakšen fajl shranjen.
Uporabnik BigWhale je o sebi in sorodstvu napisal mnogo podatkov v svojem blogu. Nekaj se najde tudi na Lugos-u, saj je imel kar visok čin tam.
Torej o njem s pomočjo Googla, izveš zelo veliko. Tako, da vprašanje o njegovi familji niso na mestu. Čisto lahko je kje kaj napisal o tem kar naj bi bilo vprašanje in javno objavil. Spraševalec The Mize je povsem mogoče te podatke opazil, lahko povsem mimogrede, in se bo uspel spomniti nanje, ko bo to frdamano mizo "spraševal". Daq lahkosti goljufije niti ne omenjam.
Zip Chalenge ali lonček s kockami je mnogo boljša izbira, če že loto številke niso OK.
Torej o njem s pomočjo Googla, izveš zelo veliko. Tako, da vprašanje o njegovi familji niso na mestu. Čisto lahko je kje kaj napisal o tem kar naj bi bilo vprašanje in javno objavil. Spraševalec The Mize je povsem mogoče te podatke opazil, lahko povsem mimogrede, in se bo uspel spomniti nanje, ko bo to frdamano mizo "spraševal". Daq lahkosti goljufije niti ne omenjam.
Zip Chalenge ali lonček s kockami je mnogo boljša izbira, če že loto številke niso OK.
Nekoč je bil Slo-tech.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Azrael ()
Mah te araside mam ze kak mesec na mizi, tko da, bodo garant se kak mesec tle. Lahko se se tko zmenva, da miza pove se kolk jih je plesnivih!
Sicer pa, VIP, saj ne mislim, da imas kaj proti meni. Samo jaz bi rad, da miza odgovori nekaj kar je malo tezje uganiti. :)
Sicer pa, VIP, saj ne mislim, da imas kaj proti meni. Samo jaz bi rad, da miza odgovori nekaj kar je malo tezje uganiti. :)
1024 ::
Tista z rar datoteko je ok. Nekdo, ki je kredibilen naj mu pošlje z geslom zaščiten rar, vsebujoč 10 cifer. Vip naj to posname na USB ključ in naj obišče Mizo. Če ima Miza usb priklop naj ga uporabi, sicer naj se znajde sama.
Vip se vrne z rezulatom in ga objavi, potem mu povemo geslo.
Vip se vrne z rezulatom in ga objavi, potem mu povemo geslo.
Fish knows everything.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 1024 ()
Tule je miza.rar (navaden base64 zapis):
UmFyIRoHAM6Zc4AADQAAAAAAAADwjfDXU7yKgFAgxzddoUiAL/V7+cnnRhJkOlKVFvzYGVigVfD0tcTG0Z9wLM24o76IN3TNE/P/wflSNu//HkQpIPCmCYu+2/TwjfDXU7yKgIOUe2NoRXxij0yr4SCZB5d41TN+Nb54JqSjNlc9kbZ3vRE5vJVEEsrGc9vo8b62nflSNu//HkQpIPCmCYu+2/TwjfDXU7yKgLwYHZiOXgbnge/1RTjvQbSq2oLtqP4RGtIUeQq2queSOuwa5WzfoY/wTxt7Hq9mW/lSNu//HkQpIPCmCYu+2/TwjfDXU7yKgCbSrDFYkAKQ5jO3x+PTLrzTD7cF2a31I+5sM1SKcj9MoBWVi246xlgZ437FvTBrGPlSNu//HkQpIPCmCYu+2/TwjfDXU7yKgOO+r138Tp2AMi3Cj9tZUcWpbtSexBCFU/a8j+WmCAeWTc5OXsyz9ZCKQIU3EhyqwvlSNu//HkQpIPCmCYu+2/TwjfDXU7yKgDQuKL8/r+eSyiSqtsbmZ9k/xzM/4Wohm9roHwwuHjitFJBr47C8e4HwdGKM3mmNnvlSNu//HkQpIPCmCYu+2/TwjfDXU7yKgE40NeBm3E5yuS3sy0IMM5oP/XWAOfdox/79v26KZIk2uISefWW+DNWSbp/EwbrYuPlSNu//HkQpIPCmCYu+2/TwjfDXU7yKgD0mZOD9rZ7ws6YfR342Oha9mzwZKddXsG5DDwdDGq92YLG6zTIj1nr6OHSOJJ9gF/lSNu//HkQpIPCmCYu+2/TwjfDXU7yKgOWWtTSy3VrOPYcyOfb7kNJiE5AJltMVoXo8JVk0QvBKbFQe1AvoppzYlpA+Sopr0/lSNu//HkQpIPCmCYu+2/TwjfDXU7yKgI/7oWOqkUK6QZYbtjTROSbSsvq59LCIQhP8+d5gm3b6sPASuL8gfCEPz06/A7U5KflSNu//HkQpIPCmCYu+2/TwjfDXU7yKgIeaaeXFCNRfzyOFDCQNDSk=
Notri je 10 praznih datotek, imena katerih so cifre, ki jih iščemo.
Geslo bom povedal po prvem poročilu o tem, kaj je miza povedala o vsebini datoteke.
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
Notri je 10 praznih datotek, imena katerih so cifre, ki jih iščemo.
Geslo bom povedal po prvem poročilu o tem, kaj je miza povedala o vsebini datoteke.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
neres ::
tudi za tisti zip, čeprav sploh nisem zasledil kje je kakšen fajl shranjen.
Par strani nazaj sem dal link do fajla. Tega: http://www.mediafire.com/download.php?z...
(v stevilke.txt je 6 cifer)
Lahko se vpraša po tem ali po tistem od jypeta ali še po kakem tretjem. Seveda je možno tu sleparjenje, še vedno nam pač morate zaupati. Ampak če miza te moje cifre ugane potem boste imeli na forumu enega vernika več in lahko pričakujete iz moje strani še kako reportažo/nadaljne raziskave.
Jah moja datoteka je objavljena na forumu. Shranite si jo, da ne bomo slučajno goljufali. Ko bom povedal geslo, boste itak lahko vsi preverili cifre, seveda pa morajo prej v prispevku tule v tej temi biti objavljenje cifre, ki jih je sporočila miza. Prej gesla ne povem.
grex ::
kako hitro se da v praksi takšno geslo razbiti? sam razmišljam, da ne bo kdo povedal teh cifer, še preden bo miza kakršnokoli vprašanje slišala :)
grex> kako hitro se da v praksi takšno geslo razbiti?
Sem se potrudil, da so v geslu tudi ločila.
MaDrung ::
grex> kako hitro se da v praksi takšno geslo razbiti?
haha! In kako naj miza pove kdaj je locilo, ce pozna le abecedo in Da ter Ne?
loool
Ma komplicirate s temi forami tk da je že kr bolano..rar. datoteka, pol je en arašide omenjal, pa punco pa še ne vem kaj..ma smešni ste.
I’m out.
gumby ::
Ma komplicirate s temi forami tk da je že kr bolano..rar. datoteka, pol je en arašide omenjal, pa punco pa še ne vem kaj..ma smešni ste.
moramo komplicirat, ce pa stevilk za naslednje kolo lota noce povedat :P
my brain hurts
Saj ne zahteva gesla, samo številke.
Sicer pa, če The Miza zna povedati imena, sicer nihče še ni povedal po kateri kodni tabeli ali abecedi, ampak tisti, ki jih ima The Miza rada, jim že nekako pravilno raztolmači črke in bi tudi ločila morala iti skozi.
PB te malce skrbi in iščeš izgovore?
Sicer pa, če The Miza zna povedati imena, sicer nihče še ni povedal po kateri kodni tabeli ali abecedi, ampak tisti, ki jih ima The Miza rada, jim že nekako pravilno raztolmači črke in bi tudi ločila morala iti skozi.
Nekoč je bil Slo-tech.
Sej so povedal po kateri kodni tabeli. A = 1, B = 2, ....
Mene bolj zanima kaj nardi miza, ce se ji v besedi pojavijo Y W Q in Č Š Ž...
Mene bolj zanima kaj nardi miza, ce se ji v besedi pojavijo Y W Q in Č Š Ž...
Še ena smešna...Ma meni je ja vseeno za tisto mizo. Sem že toliko stvari slišal o njej preden ste vi sploh zvedeli za njo. Verjetno, da deluje(po govoricah)..nisem je pa še videl, čeprav živim recmo 20-25 km vstran. Sem bil presenečen že nad drugimi stvarmi veliko bolj kot pa nad eno takšno mizo..oziroma The Mizo.
I’m out.
>Mene bolj zanima kaj nardi miza, ce se ji v besedi pojavijo Y W Q in Č Š Ž...
No saj ravno v tem je problem, saj so še drugi znaki mekani ć in đ, pa nemški itd tako, da je ta tabela odvisna od uporabljene abecede. Pa nihče ne pove katera abecedo uporablja.
Hmmmja...
The Miza ne izgleda ravno zadnji krik tehnike, niti LPT ali COM nima, kaj šele USB, LAN ali WiFi. Torej vsekakor bolj stara reč. Kaj, če uporablja zaslonsko tabelo CBM mašin?
0 = @, A = 1, B = 2, itd:
Poleg črk, števil, ločil, posebnih znakov in simbolov, bi zadeva lahko risala, pavzaprav klofala še preproste grafične simbole.
No saj ravno v tem je problem, saj so še drugi znaki mekani ć in đ, pa nemški itd tako, da je ta tabela odvisna od uporabljene abecede. Pa nihče ne pove katera abecedo uporablja.
Hmmmja...
The Miza ne izgleda ravno zadnji krik tehnike, niti LPT ali COM nima, kaj šele USB, LAN ali WiFi. Torej vsekakor bolj stara reč. Kaj, če uporablja zaslonsko tabelo CBM mašin?
0 = @, A = 1, B = 2, itd:
Poleg črk, števil, ločil, posebnih znakov in simbolov, bi zadeva lahko risala, pavzaprav klofala še preproste grafične simbole.
Nekoč je bil Slo-tech.
imagodei ::
Pa kaj je zdaj? Kaj se boste izgovarjali na smešne teste. En naj gre pač tja in vpraša. Če miza zadane, jo skupaj proglasimo za The Mizo in se ji gremo vsi slo-techovci poklonit. Če fali, se boste pač believerji blamirali.
Samo vi se itak ne boste, ker miza <i>vedno</i> zadane, ane? Al vas je strah?
Samo vi se itak ne boste, ker miza <i>vedno</i> zadane, ane? Al vas je strah?
- Hoc est qui sumus -
Pa kaj je zdaj? Kaj se boste izgovarjali na smešne teste. En naj gre pač tja in vpraša.
Kokr vem je Strictom kr fajn blizu tam doma..:P
I’m out.
sodjdobe ::
Neeeee...zakaj sem tako hitro prišel na konec teme!!!
Super branje, mi je prav popestrilo večer. Me pa res zelo firbec matra, če bo mizi uspelo.
"The Miza vs. .RAR"
:) :) :)
Super branje, mi je prav popestrilo večer. Me pa res zelo firbec matra, če bo mizi uspelo.
"The Miza vs. .RAR"
:) :) :)
julio
SmeskoSnezak ::
Konec teme? Haha, stari umiram tukaj od smeha, ko prebiram tole temo. Samo tale, da je prišo do konca teme pa poseka vse ostale odgovore. ROFLOLMAO =)
(couldn't control myself anymore =)
(couldn't control myself anymore =)
@ Pusti soncu v srce... @
1024 ::
No kaj zdaj. Hitro rabmo beliverja za eksperiment s to kvantno mizo. Koga čakate?
Fish knows everything.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 1024 ()
1024, saj ni kvantna! Ce bi bla kvantna pol bi jo vprasal recimo:
"A je ocetov mrzli bratranec iz sedmega kolena, ki je v sorodu z mamino sestro se ziv?"
Miza bi pa rekla: "Lahko je ziv, lahko pa da tud ni ziv!"
;)
Jaz predlagam en skupinski izlet in se vsi eno sobodo odpravimo k Mizi in jo kaj pobaramo. ;>
"A je ocetov mrzli bratranec iz sedmega kolena, ki je v sorodu z mamino sestro se ziv?"
Miza bi pa rekla: "Lahko je ziv, lahko pa da tud ni ziv!"
;)
Jaz predlagam en skupinski izlet in se vsi eno sobodo odpravimo k Mizi in jo kaj pobaramo. ;>
Rupa ::
Le kje so moderatorji, ko jih rabiš... Pa še stosedemintridesetič bom rekel. Stegujte jezik, ko boste enkrat prišli od tam...
Zakaj hudiča moram vse videt in sam sprobat?
Torej, če ne verjamem v posmrtno življenje, mi boš stosedemitridesetkrat rekel, da naj se najprej fentam, pa bom potem povedal, ko vstanem od mrtvih ne?
Oprosti, ampak avtorju takih smešnih argumentov ne bi nikoli prisodil 13 ali več let.
zcetrt ::
Ma, z vami vsemi skupaj ne bo nič. A če v zadevo ne verjameš, še dela? Da ne bom potem sedel tam kot kreten z mravljinci v riti in potnimi dlanmi, miza pa me ne bo šlivila za pet dek zemfa...
4.
Glede na minimalen strošek, ti bom rekel: pojdi, probaj, pa boš videl... jst bom raje tiho, boš že sam povedal, ako boš kdaj šel...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najboljše dvižne pisarniške mize? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 96599 (1947) | Comandante |
» | Miza, ki napove prihodnost - The Movie! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 20167 (13575) | BigWhale |
» | Kako najti vodo? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 29637 (22560) | Vajenc |
» | Računalniška miza do nekje 1000 eur (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 28440 (25929) | root987 |
⊘ | iščem vedeževalcaOddelek: Loža | 7194 (5883) | Gandalfar |