» »

Miza, ki napove prihodnost

Miza, ki napove prihodnost

««
7 / 22
»»

BlackHole ::

Kako se pa mora glasit vprašanje, da bo miza vedela, o čem mora "razmišljat"? To, glede datoteke.
LP Marko

neres ::

Kolikor berem, je ta miza precej uvidevna in bo že vedela za katero datoteko gre. ;) Sicer pa se lahko vpraša takole: "katere številke so shranjene v .txt datoteki, ki jo je uporabnik z imenom neres podal na slo-techu?"
Ali pa skopiraš datoteko na usb ključ/cd/disketo in le to položiš na mizo, potem pa vprašaš katere številke so noter ali pa kakšno geslo ima ta .rar datoteka. (Namig: za uganit tistih 6 številk je manj dela kot za uganit geslo.)

BigWhale ::

Ne, pustmo moje podatke. To nima veze, to lahko miza vseen ve. Jest jih ne vem. Po mojem se podzavestno ne.. hehe ;>

Mene bolj zanima kolk mam jest arasidov v vrcki, ki je na mizi. Pa tiste neresove stevilke me tud zanimajo.

Ne sam stevilke, se geslo naj ugane! Miza mizasta!

nurmaln ::

Da ne bo 100 testov pa noben opravljen mislm da se lahko strinjamo, da naj miza ugane teh 6 cifer v neresovi datoteki. Let's call it the ST Chalange :D

Če miza pogrunta jo grem pa jest tud pogledat.

V-i-p ::

Zahvalu bi se še avtorju članka o popravljeni uri preko TV-ja. Je polepšal dan celemu kolektivu v službi in sedaj imamo novo foro, npr. : "kaj? ne printa! kje je kaseta?!" ;)

Vajenc, ni res, nisem bil jaz tole...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Še ena nenavadna od nekoga, ki je bil zadnjič pri mizi. Postavil je vprašanje: Miza, koliko avtomobilov je moj stric XY iz Švice zamenjal v vsem svojem življenju? Se dvigne desetkrat... gre ven, opravi klic v Švico in strica vpraša isto. Mu on reče, nimam pojma, kaj pa vem... Ga lepo prosi, naj premisli, pa preštudira, pa da se potem slišita... Gre nazaj in pač sprašuje naprej. Ko končajo in se peljejo domov, kliče še enkrat strica v Švico, da na zvočnik in ga vpraša če je že preštudiral. Mu reče da je in da je parkrat preštudiral in da jih je bilo sigurno deset. Vsi so se spogledali in postali lepo bledi :D.

P.s.: BW, kaj je zdej? Nimaš poguma, da probava, ali kako? >:D
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

leinad ::

V-i-p kaj pa je s temle .zip challengeom narobe?

Najbrž ni nič narobe, samo smešno mi je postavljat taka vprašanja. Postavimo raje taka, za katera tudi jaz vem, da je odgovarjala in ugotovila.

T-h-o-r ::

ampak vsevedna miza bo itak ugotovila, zakaj bi blo to pol smešno vprašanje?
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

smilyxx ::

A pa miza odgovori na vsa vprašanja ki jih zastaviš(dobr poleg lota in teh zadev, ker ji pač vest ne dopušča)
Save water.
drink beer.

Vip, ti kar vprasaj kar hoces. Pa napisi kaj bos vprasal. Ko prides nazaj, ti pa povem, ce je miza kaj uganila.... :)

Evo, se vprasanja si lahko sam izbiras! ;)

Azrael ::

Sigurno deset ni enako deset, pomeni vsaj deset, raje pa več, sploh, če ste mu še težili, če jih je 10.

Ampak drugače ne gre, kot da se rezultate malo ali kar fejst sfrizira, kajne?

Kaj bo z rar izivom? Jah najbrž nič, miza ni usposobljena za take geek izive, se boste verniki v The Miza mazali ven.

Enako, kot ne bo šel nobeden vernik v The Miza, skupaj z njo na randi k Randiju, ki ima za take milijonček odveč. Se bo že našel kakšen beden, za lase privlečen izgovor.
Nekoč je bil Slo-tech.

lymph ::

Kr dober prank je tole ja, svaka čast the mizi!
"Belief is immune to counter example."

leinad ::

Se bo že našel kakšen beden, za lase privlečen izgovor.

Elektrostatika!:D

Rupa ::

Zanimiva tale miza...
Če prav razumem, rezultate v obliki besed črkuje.
Kakšen code page pa uporablja pri črkovanju?

Azrael ::

Res je, to je zanimivo vprašanje. Ali The Miza uporablja slovensko, angleško, madžarko ali katero drugo abecedo? Ali mogoče kuca Morseja?
Nekoč je bil Slo-tech.

Le kje so moderatorji, ko jih rabiš...:\>:D Pa še stosedemintridesetič bom rekel. Stegujte jezik, ko boste enkrat prišli od tam...

cnZz ::

Ti pa ko si bil ze 5x gor bi lahko enkrat probal tisto z kocko ali pa nekaj takega kjer ti zagotovo ne bos vedel odgovora. Naj ti prijatelj zunaj vrže kocko. Pa tudi slišat se ne smeta med tem. Ko greš ti not naj on zunaj vrže kocko pa zunaj ostane. Ti pa vprašaj mizo. Ko boš pa to storil pa le steguj jezik kako "vsevedna" je ta miza.
AMD X2 64 5000+@2800 | ASUS M2N-SLI Deluxe |
OCZ XTC Cooler 2gb DDR2 800mhz | ASUS EAX1950Pro 256mb |

Sem govoril da je vsevedna? Sem morda rekel, da sem z njeno pomočjo zadel sedmico? Povedal sem samo, kar sem DOŽIVEL, to pa je razlika, dragi fante... Nikogar nisem prosil, naj verjame, ker me po pravici povedano prav malo briga za to ni se pa treba izpod tipkovnice norca delat. Pojdi tja, ko ne boš videl in slišal nič, potem pa pridi sem in tečnari ter piskaj. DOKLER pa stvar nisi VIDEL na svoje oči, si pa lahko samo tiho, a je vredu?

Ni vredu!
Če si začel neki razlagat kaj si doživel in namigovat da gre za nekaj nadnaravnega se boš na ST moral sprijazniti s tem, da ti bodo ljudje pojasnili od kje tvoje blodnje.

Matev ::

nas nič ne moti v-i-p, če ti verjameš v "mizo"

grex ::

Ampak jaz tudi ne razumem, kaj je narobe z vprašanjem glede .rar datoteke.
Če greš spraševat o tem, koliko je en xy iz Švice avtov zamenjal -- mislim koga za vraga pa to briga, lahko vprašaš tudi za .rar datoteko.

Ker če ti uspe tole z .rar datoteko, boš imal za sabo zelo močan argument, vse kar maš do sedaj je pa skoraj žaljivo tuljenje "pridite pa boste videli".
Ampak je ne boš uporabil, ker "Postavimo raje taka, za katera tudi jaz vem, da je odgovarjala in ugotovila."

to je pa, sory, že zelo očitno žaljenje inteligence vseh tle. Morda pa preprosto ne razumeš.

(domnevam da bo sledilo kaj v smislu: Grex ne bluzi pa prid pogledat in se prepričaj, kupit T-shirt "the miza" (2 za €20) in doniraj €10 za Saro, ki ima raka, kar je ugotovila miza)

jype ::

Spomnu sem se, kako to mizo lahko pokvarim. Na daljavo.

Stavim 100€, da ne deluje!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

PacificBlue ::

:)..Prav zanimivo vas je brat, ko se tako pričkate..Samo hec je Vip, ker nejevernikom ne boš nič mogel dokazat, ker so preveč racionalni..edina rešitev jim je, da grejo sami pogledat..ampak to je pa spet druga stvar, ker v nekaj kar ne verjamejo itak ne bojo šli gledat in zapravljat svojega dragocenega časa..eh kaj češ:)

jype>..jaz stavim 1000 evrov, da deluje:)
I’m out.
:3

Zgodovina sprememb…

PacificBlue> jaz stavim 1000 evrov, da deluje:)

Mislim, da si stavo izgubil, saj se z mizo ne moreš materialno okoristiti.

Haha.

@jype
Saj miza ne rabi tega vedeti..šlo bi samo za nedolžen poizkus, kjer bi sodelovali vsi "sodelujoči":)
I’m out.

Miza ve vse.

Samo noče povedat, kadar se hoče kdo s tem okoristiti.

Ker sem stavil 100 ojro, zdaj ne bo več nikomur povedala ničesar, ker bi tisti tip dobil 100 ojro, tega pa miza ne počne!

V bistvu ima PacificBlue prav. Brez veze je nekoga prepričevat. Če ne verjame, pač ne, kdo bi se sekiral :) Kogar bo toliko zanimalo, se bo že odmajal tja gori in sam preveril kaj in kako je na stvari... Vedno bodo eni na tej strani in eni na drugi, nimaš kej.

ja res je, beliverji v totalne bedarije boste vedno nekje blizu

grex ::

še enkrat... vprašanje glede .rar datoteke oz. slo-tech challenge!
to je prava pot, če vam je kaj do resnice in do tega, da jo delite z drugimi.

Če vam rata, grem jaz kupit t-shirt "The miza knows!" :D
In eden ali drugi dobi €100 oz €1000.

Če vam slo-tech challenge uspe, bo marsikdo tu DRVEL tja. Če bo lepo vreme, gremo lahko tudi skupaj s kom od sodelujočih unbelieverjev.

Dokler tega nimate, pa nima smisla sploh nadaljevat tega.

grex> In eden ali drugi dobi €100 oz €1000.

Torej miza ne bo delovala! A si pozabil, da se z njo ne more nihče okoristit?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

občutek imam kot da bi nekateri živeli v srednjem veku

Torej miza ne bo delovala! A si pozabil, da se z njo ne more nihče okoristit?

Torej priznaš, da deluje?;)

občutek imam kot da bi nekateri živeli v srednjem veku

Imaš prav.
I’m out.

MihaFirst ::

Torej priznaš, da deluje?;)

jype nič ne priznava, le genijalen paradoks je zastavil 0:)

Namesto mize, ki napoveduje prihodnost bi jaz raje imel mizico pogrni se. Je bolj koristna!

Ni šans! Pogrej in pojej je dosti boljši :D.

MarkookraM ::

Ne razumem trika z vzvodom, kako veš kako se bo človek vsedel z nogami če pa da samo roke na mizo?

Ne razumem trika z vzvodom, kako veš kako se bo človek vsedel z nogami

kolikor jaz vem
se ljudje vsedejo - z ritjo

Ok, lokacija riti se lahko predvidi, ampak tista miza na sliki zgleda, da ne moreš niti pod njo potisnit nog če hočeš. Ne razumem na kakšen način bi naj tale vzvod deloval če pa so vse štiri noge mize na tleh. Skica bi pomagala hehe.

Vzvod? :D>:D

Ojoj se opravičujem, se lahko izgovorim da substance v telesu hehe.

Glede leteče mize za katere sem dal zoutube posnetke pa je baje noter nek elektro magnet, pod tlemi pa še eden in potem hokus pokus magneti lahko dvignejo mizo in nastavljaš moč. Tudi pri posnetku zunaj je možno da je kdo v kanalizaciji? Zraven se vidi pokrov kanalizacije.

Ne, saj ni panike... tudi sam dopuščam možnost, da kdo tisto koroško mizo dviguje na moja vprašanja... če mi le kdo pove, kako tisti ki jo dviga, ugane odgovore na moja vprašanja :)

sarpi ::

Sem bil pri tej mizi že pred leti in smo jo spraševali vse mogoče (do najbolj blesavih vrašanj: koliko bo letos snega?, Koliko programov ima kdo shranjenih na TV-ju?,itd.) in so bili odgovori pravilni.

Glede elektromagnetov - tale miza stoji na kmetiji (bolj kot ne revni) v navadni kmečki stil sobi in ni šans da imajo tam noter magnete ali kaj podobnega. Kolikor se spomnim je hiša stara, sezidana iz kamenja.

AmokRun ::

Glede elektromagnetov - tale miza stoji na kmetiji (bolj kot ne revni) v navadni kmečki stil sobi in ni šans da imajo tam noter magnete ali kaj podobnega. Kolikor se spomnim je hiša stara, sezidana iz kamenja.

Elektromagneti nimajo šans.
Ampak so pa šanse da lesena miza napoveduje prihodnost? :D

Ne ne, linke, ki sem jih jaz dal niso ista miza. Tisto je čarovniški trik, ki te stane vse od $300-$2000. Verjetno bolj zato, da se skrivnost čimbolj obdrži. V službi sem našel celo neko sliko, ki prikazuje notranjost mize, ampak ko pridem domov google že najde neke druge rezultate na iste besede. :'(

Glede mize, ki napove prihodnost pa ne verjmem POPOLNOMA NIČ dokler ne bo verodostojnega dokaza! Tudi če bi bila na elektro magnet, to da je v neki stari hiši nič ne pomeni. Mislim, kakšna logika, seveda bodo dali trik v neko staro spooky hišo, dobra laž je osnovana na resnici. Pa nič nebi bil presenečen, da v sobo spuščajo kaki plin he he.

Koliko čudnih stvari smo že videli? Darren Brown je verjetno največja legenda (eno punco je prepričal da je umrla v prometni nesreči in ravnokar gleda kako reševalci lomijo avto da pridejo do trupla ona pa okamenela samo gleda in se dere tukaj sem), katerega se bom na široko izognil če ga kdarkoli srečam na cesti Londona. Ali pa nek "s.p." v Indiji, ki hodi po osamelih vasicah in igra vraža in vsem reče, da bo preveril če so v vasi zli duhovi. Hula haha čuden ples in razbije kokos ... ven priteče kri!! Vaščani v paniko in teror! In pridejo zgodbice na dan kako se tukaj zadnje dni res dogajajo zlobne reči, morda pa so res zli duhovi na delu! Naredi še en hula haha ples in poglejmo če je bilo uspešno, razbije še en kokos in ven priletijo cveteče rožice! Jeee vas je rešena hvala gospod vrač! Potem pa lasulja dol, make up razmaže in pove da je prevarant! Pokaže jim tudi kako z inekcijo v kokos vbrizga kri neke živali in kako zvrta majhno luknjico in noter potisne semena in malce vode da zacveti.

Glede mize, ki napove prihodnost pa ne verjmem POPOLNOMA NIČ dokler ne bo verodostojnega dokaza! Tudi če bi bila na elektro magnet, to da je v neki stari hiši nič ne pomeni. Mislim, kakšna logika, seveda bodo dali trik v neko staro spooky hišo, dobra laž je osnovana na resnici. Pa nič nebi bil presenečen, da v sobo spuščajo kaki plin he he.

Na tem koncu Slovenije zivijo zelo preprosti ljudje..a misliš, da ima kdo čas se ukvarjati z takimi prevarami?..če bi jim šlo za denar, bi tudi jaz pomislil na prevaro, ampak koliko vem ne pobirajo vstopnine(vzamejo majhne simbolične vsote(5 evrov ali še manj), seveda če jim ponudiš..)..pa tudi pričevanja drugih ljudi niso kar tako za odmet..jaz sicer še nisem bil v tej hiši ampak živim dokaj blizu..in bom ob priliki se bom odpeljal tja..:P
I’m out.

Saj ne pravim, da je lasnik mize prevarant, on skorajda sigurno verjame, da ima miza res magične sposobnosti. Takih se je treba bat! ;)

To, da je nekdo "preprosti človek" še nič ne pomeni, če že kaj je še bolj sumljiv pri čem takem. Tako kot ta pravi kriminalci - mafija, a misliš da oni okoli hodijo z leder jaknami in tetovažami in ful agresivnim odnosom? Obleče se kot prpa ali piflar. Tisti ko pa zgledajo nevarno so samo cestni razbojniki, ki furajo "wanna-be" mafije, ki se jim reče tolpe.

Jaz bom še enkrat, v dveh stavkih povedal kar si mislim o tej mizi. NE VERJAMEM, da prav napove prihodnost, sploh ker ne morem vedet ali bo res, kar mi je rekla... Niti ME NE BRIGA. Vse kar bi si želel razčistit je to, kako je uganila stvari za nazaj... Če sem jo jaz vprašal, koliko avtov je v življenju zamenjal moj stric iz Švice in ugotovi, me ne bo nihče prepričal, da sem to vedel v podzavesti, ali kaj podobnega :)

Koliko sem mal brskal po stricu googlu je ta pojav table tipping kr znan že od začetkov spiritualizma(madame Blavatsky)..in baje lahko to počne vsaka lesena miza, ki nima kakšnih kovinskih delov..torej nč ne bo treba hodit na Koroško, to lahko poizkusite doma(navodila so na netu)..
I’m out.

Ejsi_Disi ::

Daj link, PB.
Rock n' roll ain't noise pollution!
««
7 / 22
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Najboljše dvižne pisarniške mize? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Loža
36096567 (1915) Comandante
»

Miza, ki napove prihodnost - The Movie! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Sedem umetnosti
11320166 (13574) BigWhale
»

Kako najti vodo? (strani: 1 2 )

7529632 (22555) Vajenc
»

Računalniška miza do nekje 1000 eur (strani: 1 2 )

6228439 (25928) root987

iščem vedeževalca

367194 (5883) Gandalfar

Več podobnih tem