Forum » Loža » Miza, ki napove prihodnost
Miza, ki napove prihodnost
BigWhale ::
Miza, ki ti pove kdaj bos umrl, ne pove ti pa sedmice na lotu ni vredna pol pizde mrzle vode.
McMallar ::
BW: točno. Če že moraš mlad in od bolezni umret vsaj sedmico zadeni...
Why can't a programmer tell the difference between Halloween and Christmas?
Because OCT31 = DEC25
Because OCT31 = DEC25
PacificBlue ::
Miza, ki ti pove kdaj bos umrl, ne pove ti pa sedmice na lotu ni vredna pol pizde mrzle vode
Če bi ti povedala sedmico na lotu bi potem verjetno vsi drli k tej mizi..na koncu koncev bi loto prenehal obstajati in mizo bi zažgali..
Ma folk kk ste imbecilni z to mizo,,če vas zanima kaj je res in kaj ne pojdite in izkusite sami, ne pa da se norčujete iz tistih, ki so bili tam in nekaj doživeli..
Če bi ti BW imel toliko poguma kot pa znaš goflat bi že tisto mizo si mogoče že šel pogledat...
Če bi ti povedala sedmico na lotu bi potem verjetno vsi drli k tej mizi..na koncu koncev bi loto prenehal obstajati in mizo bi zažgali..
Ma folk kk ste imbecilni z to mizo,,če vas zanima kaj je res in kaj ne pojdite in izkusite sami, ne pa da se norčujete iz tistih, ki so bili tam in nekaj doživeli..
Če bi ti BW imel toliko poguma kot pa znaš goflat bi že tisto mizo si mogoče že šel pogledat...
I’m out.
:3
:3
Saj sem ti ze povedal, tudi kamnitega kipa device Marije, ki je jokal nisem sel gledat. Pa je bilo precej vec haloja okrog tega. :)
Bom pa hodil gledat poskakujoco mizici?
Ziher je reinkarniran Elohim! ;>
Bom pa hodil gledat poskakujoco mizici?
Ziher je reinkarniran Elohim! ;>
cnZz ::
Gledal sem neki video od Derrena Browna. Stvar je taka, da je na koncu svoje oddaje čez ramo vrgel plišastega medveda v občinstvo in tisti, ki ga je dobil ja prišel gor. Sledilo je to da si je ta moral izbrati nek časopis, tukaj neko stran, in to stran strgati in na enem končku izbrati besedo. To besedo je seveda Brown pokazal na kuverti, ki je na odru visela že od samega začetka. Časopis je bil Daily Mail, stran 14, beseda pa Influental. Ja mogoče se nekaterim spet zdi oh in sploh. Ampak je pa tudi razložil kako je to storil. Med oddajo ko je počel druge stvari je vedno dajal primere kaj storiti. Med tem je on govoril stvari kot so "mail, daily mail, choose daily mail, mail 14, look at 14, page 14, tare around influental, influental itd. Seveda nič od tega ni imelo pomena gledalcem. Ampak na koncu je tista še vedno izbrala Daily Mail, stran 14 in besedo Influental. Pa čeprav je imela veliko izbire, trgala stran, pa je še vedno prišla do točno tiste besede, ki jo je Derren hotel. Tukaj imate sedaj primer vsi tisti, ki mislite kakšne "moči" ima ta miza. Kar se pa dvigovanja tiče, no tu pa pride naša podzavest vmes. Še samo, da ti povejo kaj ta miza naredi ti da podoben učinek kot v zgoraj predstavljenem primeru. Potem pa še fora, da se moraš skoncentrirat in pri tem ima navadno vsak roko pri miru je normalno, da že pri tem na pol "sanjaš". Tiste mravljince že dobiš, če ne drugega si pa tako želiš sprobat to mizo, da si že domišljaš. Pri tem pa seveda pomaga tisti čas mirovanja itd. In potem ko nekaj vprašaš, moraš spet čakati ves skoncentriran pa tako naprej. Le zakaj? Ja po tem si pa ti že na pol v transu plus mravljinci v rokah da potem sploh ne čutiš več ali ti dviguješ mizo ali se res sama dviguje... In še nagne se proti tebi ne? Ja halo, samo malo zgubiš kontrolo (ki seveda jo pri tem čakanju) pa je miza že v zraku. Pa predvidevam, da ti tisti tam pove, da se bo miza dvignila na tak način takrat in tako dalje. Choose daily mail, tare around influental... se še spomnite? V bistvu se tisti "lastnik" igra z vašimi možgani, in vam že vse na začetku pove "kaj morate narediti". Isto tista ženska ni vedela, da bo izbrala prav to ampak je. Isto mi vemo vse odgovore pa ceprav mislimo da ne (kolikokrat je bila mama moje punce operirana). In potem se pojavi vprašanje... ali bom dobila otroka (od nosecnice). Tole ni ziher ampak je pa najbolj možno. Sama ne ve prihodnosti. Zato ni bilo nič in ona je to vzela kot NE. Potem je pa stvar psihe. "O moj bog nebom imela otroka? Kaj, kako itd." Potem mogoče sam sebe zjebeš.
Pač jebiga ljudje smo naivni. Tako naprimer nekateri služijo mastne denarce. Tudi ta miza bi lahko prinesla veliko denarja... Ampak seveda lastniku. Ker namreč "zblazni" če nekdo vpraša nekaj s čimer bi kaj zaslužil oz. imel kako korist od tega...
Pa ja da bi nekako lahko prišel do mize bi zagotovo jo zjebal... Sam ko smo nekateri komaj 2 letnik, in oddaljeni celo Slovenijo...
Pač jebiga ljudje smo naivni. Tako naprimer nekateri služijo mastne denarce. Tudi ta miza bi lahko prinesla veliko denarja... Ampak seveda lastniku. Ker namreč "zblazni" če nekdo vpraša nekaj s čimer bi kaj zaslužil oz. imel kako korist od tega...
Pa ja da bi nekako lahko prišel do mize bi zagotovo jo zjebal... Sam ko smo nekateri komaj 2 letnik, in oddaljeni celo Slovenijo...
AMD X2 64 5000+@2800 | ASUS M2N-SLI Deluxe |
OCZ XTC Cooler 2gb DDR2 800mhz | ASUS EAX1950Pro 256mb |
V-i-p ::
cnZz: v bistvu si dobro napisal, pa vseeno verjemi: ko greš petič tja, spremljaš sebe, odziv roke, pozabiš na mizo, pa spremljaš sebe, roke in vidiš/čutiš da ne premikaš ti z rokami, verjemi...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
MaDrung ::
CnZZ: Ti govoris, da nekateri na ta nacin sluzijo velike denarje, a le tista druzina od nje ne sluzi prakticno nic, ker recejo, da ne sprejemajo nobenega denarja, ker drugace miza noce delovati.
Edino manjse vsote do 5€, ponavadi pa se prinese kaksno pecivo ali kaj takega za motenje le njihovega miru.
Drugace pa spet nekateri tukaj govorite, ki mize niste preizkusili, niti ne veste kako tocne so njene ugotovitve, pa si le sam v sobi.
Miza ve vse, baje pa se zmoti 10%, ponavadi ce je vprasanje dvoumno.
Uceraj pa so tja odsli moja mati, oce in mlajsa sestra. Meni niso povedali, ker so prasci ampak OK.
Miza je baje uganila vse kar so ji zastavili, edina zmota pa je bila pri tem, ko je vprasala koliko bratov ima, ker je nabila 9x, ima pa samo enega brata.
Torej to je bila edina napaka v dveh urah sprasevanja. In to se zgodi vsakemu, ki jo obisce. Je to spet nakljucje, kot vi pravite, ki mize niste nikoli obiskali??
Mize pa nikakor ne dvigujes ti, ker se dvigne za 5-10 centimetrov, roke pa so imeli baje gor toliko, da se je komaj dotikala koza. Ce jo pa vprasas koliko se najvec dvigne pa se baje po pricanju mojega brata dvigne za 25cm.
Edino manjse vsote do 5€, ponavadi pa se prinese kaksno pecivo ali kaj takega za motenje le njihovega miru.
Drugace pa spet nekateri tukaj govorite, ki mize niste preizkusili, niti ne veste kako tocne so njene ugotovitve, pa si le sam v sobi.
Miza ve vse, baje pa se zmoti 10%, ponavadi ce je vprasanje dvoumno.
Uceraj pa so tja odsli moja mati, oce in mlajsa sestra. Meni niso povedali, ker so prasci ampak OK.
Miza je baje uganila vse kar so ji zastavili, edina zmota pa je bila pri tem, ko je vprasala koliko bratov ima, ker je nabila 9x, ima pa samo enega brata.
Torej to je bila edina napaka v dveh urah sprasevanja. In to se zgodi vsakemu, ki jo obisce. Je to spet nakljucje, kot vi pravite, ki mize niste nikoli obiskali??
Mize pa nikakor ne dvigujes ti, ker se dvigne za 5-10 centimetrov, roke pa so imeli baje gor toliko, da se je komaj dotikala koza. Ce jo pa vprasas koliko se najvec dvigne pa se baje po pricanju mojega brata dvigne za 25cm.
Ziga Dolhar ::
cnZz: v bistvu si dobro napisal, pa vseeno verjemi: ko greš petič tja, spremljaš sebe, odziv roke, pozabiš na mizo, pa spremljaš sebe, roke in vidiš/čutiš da ne premikaš ti z rokami, verjemi...
V-i-p: kdor je bil petkrat tam - takemu pa čist verjamem, da se mu miza dviguje :).
https://dolhar.si/
Kako pa veš, da se ravno miza moti?
MaDrung
Pa takoj zdaj mi povej a si ti bedak al kaj? A imaš IQ večji od črk, ki jih imaš v nicku? Če ne veš pa pojdi vsemogočno mizo vprašat. A sem slučajno rekel, DA služijo? "Pač jebiga ljudje smo naivni. Tako naprimer nekateri služijo mastne denarce." To služenje se nanaša na to kako smo naivni. "Tudi ta miza bi lahko prinesla veliko denarja..." BI lahko, ampak NE, ker potem nebi delovala. Ja... Pa nič železnega ne sme imeti, pa lahka mora biti... Ja pa daj nabiji še bolj. In ja kup lesa se "bo zmotil" koliko imaš ti bratov. No daj verjetno jeti tudi obstaja? Ja pa doma imam vrtnico, kateri odpadajo listi. Ko zadnji odpade umrem.
Ma daj get a life. Take stvari ne obstajajo! Vbijte si to že v glavo. Plus to. Kaj pa iluzionisti? Ko gledaš njegove noge hodijo po desni zgornji del trupa pa po levi. Pa to na predstavi, ki jo gledaš v živo. če nekaterim to uspe in še marsikaj drugega, mu je pa dvignit 2 noge neke stare mize mala malica. Jaz še vedno stojim za mojo zgornjo razlago. Kolikšna sila je pa potrebna da dvignemo tako mizo je pa nekdo že postal. 10g ne? To se lahko samo dotikaš mize pa malo cukneš v levo pa je to to.
Pa takoj zdaj mi povej a si ti bedak al kaj? A imaš IQ večji od črk, ki jih imaš v nicku? Če ne veš pa pojdi vsemogočno mizo vprašat. A sem slučajno rekel, DA služijo? "Pač jebiga ljudje smo naivni. Tako naprimer nekateri služijo mastne denarce." To služenje se nanaša na to kako smo naivni. "Tudi ta miza bi lahko prinesla veliko denarja..." BI lahko, ampak NE, ker potem nebi delovala. Ja... Pa nič železnega ne sme imeti, pa lahka mora biti... Ja pa daj nabiji še bolj. In ja kup lesa se "bo zmotil" koliko imaš ti bratov. No daj verjetno jeti tudi obstaja? Ja pa doma imam vrtnico, kateri odpadajo listi. Ko zadnji odpade umrem.
Ma daj get a life. Take stvari ne obstajajo! Vbijte si to že v glavo. Plus to. Kaj pa iluzionisti? Ko gledaš njegove noge hodijo po desni zgornji del trupa pa po levi. Pa to na predstavi, ki jo gledaš v živo. če nekaterim to uspe in še marsikaj drugega, mu je pa dvignit 2 noge neke stare mize mala malica. Jaz še vedno stojim za mojo zgornjo razlago. Kolikšna sila je pa potrebna da dvignemo tako mizo je pa nekdo že postal. 10g ne? To se lahko samo dotikaš mize pa malo cukneš v levo pa je to to.
Tista finta s peskom je dobra. Naj gre en not, prijatelj pa zunaj pobere nekaj kamnov, celo pest recimo ali pa dve in jih da v eno vrecko. Oni notri pa naj vprasa kolk kamnov je v vrecki.
poweroff ::
Hja, če je ta mizica tako nezmotljiva bi jaz na tvojem mestu svojega fotra raje vprašal kaj on počne na "službenih potovanjih"
sudo poweroff
BW: To stvar so ze stestirali in je uganila. Nastela je 17 kamnov. Kar je bil pravilen rezultat.
Sedaj se pa tukaj ne bom prevec mesal in bom pocakal dokler zadeve tudi sam ne preizkusim in vidim kaj je s tem, ko govorite, da mizo vsi po vrsti dvigujejo sami in s tem cudezno uganejo 95% stvari, ki jih se sami ne vedo.
Ampak ok, bom videl sam, ko bom vse to stestiral.
LP
Sedaj se pa tukaj ne bom prevec mesal in bom pocakal dokler zadeve tudi sam ne preizkusim in vidim kaj je s tem, ko govorite, da mizo vsi po vrsti dvigujejo sami in s tem cudezno uganejo 95% stvari, ki jih se sami ne vedo.
Ampak ok, bom videl sam, ko bom vse to stestiral.
LP
> BW: To stvar so ze stestirali in je uganila. Nastela je 17 kamnov. Kar je bil pravilen rezultat.
Vaš primer je v bistveni malenkosti drugačen. Isti je grabil kamnje in spraševal.
> Sel je ven in v roko vzel pest kamenja in mizo vprasal, koliko kamnov ima v zepu. Ko jih je potem prestel je ugotovil, da je ugotovila stevilo kamenja.
Vaš primer je v bistveni malenkosti drugačen. Isti je grabil kamnje in spraševal.
> Sel je ven in v roko vzel pest kamenja in mizo vprasal, koliko kamnov ima v zepu. Ko jih je potem prestel je ugotovil, da je ugotovila stevilo kamenja.
hamax ::
Ko bom naslednjic nasel izgubljeno bancno kartico bom sel mizo vprasat za pin kodo ;)
Aja ups, ne smem vprasat stvari s katerimi bi se okoristil, se bo mizi zmesalo in me bo na nos.
Kaj pa, ce bi ji ponudil polovico dobicka? To bi pa moralo iti. Jaz dobim nove kavbojke, ona pa nov lak.
Kdo bi se lahko temu uprl.
Aja ups, ne smem vprasat stvari s katerimi bi se okoristil, se bo mizi zmesalo in me bo na nos.
Kaj pa, ce bi ji ponudil polovico dobicka? To bi pa moralo iti. Jaz dobim nove kavbojke, ona pa nov lak.
Kdo bi se lahko temu uprl.
Matev ::
očitno iamte nekaj v vaši družini
dovzetnost za take stvari
hja
kaj češ
ste kar ste - kot si že sam ugotovil
LordTado ::
Če bi se na mizo vsedlo 5 debelih,bi verjetno prav napovedala,kdaj bodo padli z nje:)))
lp
:))
lp
:))
T-h-o-r ::
flying spagheti monster jo, kaki džezus
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
if we no longer are interested in being civilized?
jype ::
Mogoče se mu je en nudl zašnerou za nogo od mize ko je bil tam na obisku, zdej pa skos mal cuka.
unready: ne lajaj v tri dni pa kar nekaj na pamet, ampak spakiraj svojo rit gor, pa bova potem debatirala...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
neres ::
Tukaj lahko prenesete .rar datoteko, ki vsebuje .txt datoteko s 6imi številkami (npr. 123456), katere naj miza ugane:
http://www.mediafire.com/?z5jnmmmdmet
.rar datoteka je zaščitena z geslom in geslo bom podal samo po tem, ko bo miza ugibala/uganila te številke. Zaradi mene lahko tudi "posleparite", tako da mizo vprašate kar po tem geslu.
http://www.mediafire.com/?z5jnmmmdmet
.rar datoteka je zaščitena z geslom in geslo bom podal samo po tem, ko bo miza ugibala/uganila te številke. Zaradi mene lahko tudi "posleparite", tako da mizo vprašate kar po tem geslu.
Če lota ne pove, najbrž tudi to ne bo... zmenite se drugače, kot sem že predlagal, nekaj splošnega recimo:
Greš gor in vprašaš: Miza, koliko let je BW-jev oče starejši od mame? Čisto enostavno vprašanje, ki ga pa ti nikakor niti v sanjah ne moreš vedet. Potem pa odgovor mize napiši tu, BW pa naj bo toliko fer, da bo po resnici povedal pravo razliko v letih...
Greš gor in vprašaš: Miza, koliko let je BW-jev oče starejši od mame? Čisto enostavno vprašanje, ki ga pa ti nikakor niti v sanjah ne moreš vedet. Potem pa odgovor mize napiši tu, BW pa naj bo toliko fer, da bo po resnici povedal pravo razliko v letih...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: V-i-p ()
Tisto kar sem govoril o Brownovi oddaji. Imel je še eno točko. Ženska ga je udarila potem pa jeo n na hitro pogledal pladenj kjer je bilo 66 gumbov (ki jih je tista ženska gor natrosila tako da on ni gledal) in povedal številko. Seveda pravo. Tale miza je samo še ena igra kot je igranje z našo podzavestjo. Vsak človek ima dober spomin, vse se spomni vendar ima to "v podzavesti". To se je pa treba samo poiskati in naučiti kontrolirati. Brown je to storil... Naj gre en tisti, ki tako zagreto gor hodi (baje je bil ze 5x) vzame prijatelja ki ga pusti zunaj, tam zunaj pa naj vrže kocko notri pa naj vpraša mizo koliko je vrgel. Mislim da bo tisti za mizo kar presenečen ko bo izvedel oba odgovora...
Ja se strinjam, da imamo v mozganih shranjeno veliko spominov, ki niso za vsakdanjo uporabo, vendar pa za boga ne mores imeti spominov, ki jih nikoli nisi noter vpisal.
Ce jaz vprasam koliko jajc bo doma na mizi, koliko kamnov imam v zepu, ki si jih samo v pestizagrabil (pesek) in kolikobratov ima nekdo, ki ga prvic vidis tega ziher ne bos mogel vedeti.
Sploh pa to, da mizo sam premikas je pa bedarija, ker ce ne bi vec cutil rok, bi se miza prvo tresla ali pa kaj ne pa, da jo 20x dvignes in se tega ne zavedas.
Moj brat pa jo je tudi vprasal koliko se lahko najvec dvigne in se je baje dvignila za celih 20cm.
Ce pa tega ne obcutis si pa tudi crkjen konj. In to pravijo vsi, ki jo obiscejo.
Ce jaz vprasam koliko jajc bo doma na mizi, koliko kamnov imam v zepu, ki si jih samo v pestizagrabil (pesek) in kolikobratov ima nekdo, ki ga prvic vidis tega ziher ne bos mogel vedeti.
Sploh pa to, da mizo sam premikas je pa bedarija, ker ce ne bi vec cutil rok, bi se miza prvo tresla ali pa kaj ne pa, da jo 20x dvignes in se tega ne zavedas.
Moj brat pa jo je tudi vprasal koliko se lahko najvec dvigne in se je baje dvignila za celih 20cm.
Ce pa tega ne obcutis si pa tudi crkjen konj. In to pravijo vsi, ki jo obiscejo.
Azrael ::
Ti dokazi z jajci so...
...jajčka.
Take jedi se pripravljajo in tudi poje rutinsko, čeprav se tega morda sploh ne zavedamo. Od tam si dobil osnovno cifro. Ker pa ni štimalo, si pa še malo balinal in zbalinal pravo cifro.
Ko si tiste kamenčke prijel, si jih občutil v roki. Se ti ni še nikoli zgodio, da si vzel v roke, kaj vem matice, podložke in podobne drobne stvari in si jih vzel točno toliko, kot si jih rabil? Občutek za take stvari pride zelo hitro.
Ja res, jaki dokazi, NOT!
Za tisto vzdigovanje mize, otrple roke in avtosugestija. Kdo pa bo tako korajžen, da bo ob hordi beliverjev upal trditi, kako vsa finta dela? Saj ne lažejo, samo evolucija nas je naučila, da je v takih situacijah najbolje tuliti z volkovi ali pa se iti ovčji trop.
Tako je to in nič drugače.
...jajčka.
Take jedi se pripravljajo in tudi poje rutinsko, čeprav se tega morda sploh ne zavedamo. Od tam si dobil osnovno cifro. Ker pa ni štimalo, si pa še malo balinal in zbalinal pravo cifro.
Ko si tiste kamenčke prijel, si jih občutil v roki. Se ti ni še nikoli zgodio, da si vzel v roke, kaj vem matice, podložke in podobne drobne stvari in si jih vzel točno toliko, kot si jih rabil? Občutek za take stvari pride zelo hitro.
Ja res, jaki dokazi, NOT!
Za tisto vzdigovanje mize, otrple roke in avtosugestija. Kdo pa bo tako korajžen, da bo ob hordi beliverjev upal trditi, kako vsa finta dela? Saj ne lažejo, samo evolucija nas je naučila, da je v takih situacijah najbolje tuliti z volkovi ali pa se iti ovčji trop.
Tako je to in nič drugače.
Nekoč je bil Slo-tech.
hahaha. Jaz se tukaj ne bom sel nobenega volcjega tropa, drugace bi ze zdavnaj tulil v vami.
Saj ne govorim o neizpodbitnih dokazih, ker je slo lahko samo za nakljucja (1:500), ki se prav tako dogajajo.
Ne bom ponavljal tega vsega ampak glede kamenckov: Bilo jih je 17, ki jih je takoj sesul v zep ne da bi pogledal. Pa ugani to. Kar probaj. Pojdi ven in jih ob cesti pograbi, sesuj v zep takoj za tem in ugibaj koliko jih imas.
Bos videl, da ni tako enostavno, sploh pri vecjih cifrah, kot tudi je 17.
Saj ne govorim o neizpodbitnih dokazih, ker je slo lahko samo za nakljucja (1:500), ki se prav tako dogajajo.
Ne bom ponavljal tega vsega ampak glede kamenckov: Bilo jih je 17, ki jih je takoj sesul v zep ne da bi pogledal. Pa ugani to. Kar probaj. Pojdi ven in jih ob cesti pograbi, sesuj v zep takoj za tem in ugibaj koliko jih imas.
Bos videl, da ni tako enostavno, sploh pri vecjih cifrah, kot tudi je 17.
zcetrt ::
Všeč mi je, da zagovorniki Mize večjo verjetnost (v bistvu nekateri velo 100%) pripisujete temu, da se miza sama dviguje, kot da jo dvigujete vi. In poleg vpletate logiko.
Ali ima lastnik mize gostilno?
Ali ima lastnik mize gostilno?
4.
MaDrung tebi se vidi, da te je popolnoma prevzela Miza. To je pač naša podzavest. Ne moreš priti v stik z njo zato se ji tudi tako reče. Pač ne moreš. Sprijazni se miza je samo še ena izmed mnogih fint z našim razumom. Na koncu pride samo še do tistih, ki to spoznajo, pa tistih, ki verjamejo v te stvari.
Predvidevam da ko si bil majhen (sicer ne vem kaki si zaj) ti je odpadel zob, in ti je zobna vila nekaj prinesla, čez noč. Isto se dogaja tukaj. Sicer s časom ko si odraščal si to spoznal, ko se ti je tudi razum izboljševal. Tukaj je pa pač samo tako zakompleksana finta, da ji vsakdanji človek takoj nasede.
Predvidevam da ko si bil majhen (sicer ne vem kaki si zaj) ti je odpadel zob, in ti je zobna vila nekaj prinesla, čez noč. Isto se dogaja tukaj. Sicer s časom ko si odraščal si to spoznal, ko se ti je tudi razum izboljševal. Tukaj je pa pač samo tako zakompleksana finta, da ji vsakdanji človek takoj nasede.
Matev ::
če je pa ras noooo
vi nič ne štekate noooooo
/sarkazem off
teh miz in palic ki se dvigujejo je na vsem svetu polno
tako kot je ljudi ki v to verjamejo polno - vsepovsod
kaj so že rekli ko je bil sončni mrk? da bo konec sveta?
in verjamete ali ne ... to so vedno eni in isti ljudje
ki so dovzetni za te zadeve
vi nič ne štekate noooooo
/sarkazem off
teh miz in palic ki se dvigujejo je na vsem svetu polno
tako kot je ljudi ki v to verjamejo polno - vsepovsod
kaj so že rekli ko je bil sončni mrk? da bo konec sveta?
in verjamete ali ne ... to so vedno eni in isti ljudje
ki so dovzetni za te zadeve
Matev verjameš ali ne je tukaj na ST mogoče 20% takih ki to tudi verjamejo...
Glede logike in razuma si me narobe ocenil, ker sem ze od vrtca naprej zavracal religijo in taksne stvari in iskal dokaze zakaj to ne obstaja in kaj je pri tem absolutno nasprotnega z razumom.
Sem velik realist in vem, da se kaj takega ne more kar tako dogajati, ker bi potemtakem odplavali vsi zakoni fizike in se marsicesa. Pravtako sila, ki se pretvori v kineticno, ki se miza dvigne manjka, oziroma bi morala priti kao iz druge dimenzije, kar pa povsem ni logicno, ker taksne stvari ne obstajajo.
Na mene je zelo vplivalo to, da so tako vneto pripovedovali kako se vse to res dogaja 11 ljudi, ki jih osebno poznam. Vsi, ki so obiskali to mizo so trdili isto. Uganila je prihodnost in preteklost, da ne omenjam kaksnih bolj zakompliciranih ugank.
Enostavno te to pripravi, da verjames v to, ker se ti na koncu zdi moznost proti temu neskoncno mala.
Če bi mizo tudi sam obiskal, bi to mislenje sigurno v trenutku spremenil. A tako se je zgodilo. Vcasih sem se pocutil tudi bedno, ker sem kar naenkrat zagovarjal to, proti cemur sem se vse zivljenje "boril" in se smejal.
Mizo bom vseeno obiskal in sam prezivel to stvar. Sam se znam dosti dobro kontrolirat in tja grem s tocno dolocenim namenom, da stvari pridem do dna. Bom zelo presenecen, ce bom ugotovil ce se stvar res lahko sama dvigne. Ampak pricanja vseh, ki jo obiscejo so zacuda podobna in izjemno presenetljiva, kar lahko sprevrze se cloveka z realno pametjo.
Bom videl kaj je v zvezi s to stvarjo in se oglasim cez 4 dni.
Sem velik realist in vem, da se kaj takega ne more kar tako dogajati, ker bi potemtakem odplavali vsi zakoni fizike in se marsicesa. Pravtako sila, ki se pretvori v kineticno, ki se miza dvigne manjka, oziroma bi morala priti kao iz druge dimenzije, kar pa povsem ni logicno, ker taksne stvari ne obstajajo.
Na mene je zelo vplivalo to, da so tako vneto pripovedovali kako se vse to res dogaja 11 ljudi, ki jih osebno poznam. Vsi, ki so obiskali to mizo so trdili isto. Uganila je prihodnost in preteklost, da ne omenjam kaksnih bolj zakompliciranih ugank.
Enostavno te to pripravi, da verjames v to, ker se ti na koncu zdi moznost proti temu neskoncno mala.
Če bi mizo tudi sam obiskal, bi to mislenje sigurno v trenutku spremenil. A tako se je zgodilo. Vcasih sem se pocutil tudi bedno, ker sem kar naenkrat zagovarjal to, proti cemur sem se vse zivljenje "boril" in se smejal.
Mizo bom vseeno obiskal in sam prezivel to stvar. Sam se znam dosti dobro kontrolirat in tja grem s tocno dolocenim namenom, da stvari pridem do dna. Bom zelo presenecen, ce bom ugotovil ce se stvar res lahko sama dvigne. Ampak pricanja vseh, ki jo obiscejo so zacuda podobna in izjemno presenetljiva, kar lahko sprevrze se cloveka z realno pametjo.
Bom videl kaj je v zvezi s to stvarjo in se oglasim cez 4 dni.
Ejsi_Disi ::
MaDrung tebi pa ne potegne kaj ti cnZz pa Azrael razlagata, a?
Rock n' roll ain't noise pollution!
Resno, vprasaj mizo naj ti pove 122 miljonto decimalko PIja. pa 131 miljonto, 23, 17, 53 miljonto. Pa 7 decimalko in 57, 10001, 22441, 77774 in se 73.
To je 12 stevilk, ce jih vsaj 10 napove prav, potem ti bomo ze bolj verjeli in sli na tezja vprasanja. Se strinjas?
Seveda pa ti ne smes zdaj it gledat teh decimalk. Al pa tko se zmenmo, ko bos pred hiso, ti po SMSu posljemo katere decimalke PIja naj miza pove.
To je 12 stevilk, ce jih vsaj 10 napove prav, potem ti bomo ze bolj verjeli in sli na tezja vprasanja. Se strinjas?
Seveda pa ti ne smes zdaj it gledat teh decimalk. Al pa tko se zmenmo, ko bos pred hiso, ti po SMSu posljemo katere decimalke PIja naj miza pove.
MaDrung tebi sploh več ne bom pisal, vačel sem brati tvoj post in po prvem stavku nehal. Edino kar ti tu preostane da obrdžiš nekaj "časti" je da poveš svojo starost. In če je potrebno se zlažeš in poveš številko za nekaj manjšo od 16.
BigWhale
Kako pa veš da tvoja podzavest ne pozna številke PI? To je spet nesigurno. Še vedno najbolj zanesljivo je da prijatelj zunaj pobere kamne ali vrže kocko med tem pa naj ti miza pove številko.
BigWhale
Kako pa veš da tvoja podzavest ne pozna številke PI? To je spet nesigurno. Še vedno najbolj zanesljivo je da prijatelj zunaj pobere kamne ali vrže kocko med tem pa naj ti miza pove številko.
Alexius Heristalski ::
Če ste kdaj gledali rubriko Človeški faktor v oddaji NLP, ste videli, da je raznoraznega bulšita pri nas kar veliko. Npr. tole je bilo zadnjič:
LOL
Tako da me verniki The Mize sploh ne presenečajo.
Aleksandra Drole je medij, ki je povezan z onostranstvom. Ima sposobnost povezave z nezemeljskimi bitji, angeli in astralnimi planeti. Skozi angele zdravi planet, ljudi in pošilja v svet pozitivno energijo. Je zdravilka, ki ima za sabo že številna življenja in predstavlja novodobno čarovnico, ki videva življenja preko kristalne krogle.
LOL
Tako da me verniki The Mize sploh ne presenečajo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Alexius Heristalski ()
Ejsi_Disi ::
@cnZz: MaDrung tebi sploh več ne bom pisal, vačel sem brati tvoj post in po prvem stavku nehal. Edino kar ti tu preostane da obrdžiš nekaj "časti" je da poveš svojo starost. In če je potrebno se zlažeš in poveš številko za nekaj manjšo od 16.
In potem gremo The Mizo vprašat koliko je dejansko star. Tako da je bolje, da kar po pravici pove.
In potem gremo The Mizo vprašat koliko je dejansko star. Tako da je bolje, da kar po pravici pove.
Rock n' roll ain't noise pollution!
SmeskoSnezak ::
Ma človek božji, ste tečni ratali. Dajte vsaj malo resnosti pa pište mythbusterjem, če ste tak tečni s to Mizo. Sn že na prejšni strani dal link do tja. Sam kaj, ko itak ne boste nič naredli. Menite se tud že kaki mesec, da bote šli mizo sprobat na nevemkake načine, pa še kuj niste šli. Toliko o vaši resnosti, da ne verjamete mizi. Zdaj, al bote tiho ratali ali pa boste šli toto je**** mizo že enkrat sprobat kot se spodobi za slo-tech kvaliteten nivo debatiranja o tej mizi dalje. Važi?!?
(tak,skurcal sem vas... kar pa se tiče same mize, bom sam tudi verjel v njo, ko bodo tisti, ki so rekli, da bi jo naj šli sprobat, napisali kaj se tam dogajalo in če je vse res... do takrat vam ne pišem v to temo)
(tak,skurcal sem vas... kar pa se tiče same mize, bom sam tudi verjel v njo, ko bodo tisti, ki so rekli, da bi jo naj šli sprobat, napisali kaj se tam dogajalo in če je vse res... do takrat vam ne pišem v to temo)
@ Pusti soncu v srce... @
Double_J ::
Miza se dviguje za 15cm noge, roke imaš pa na nasprotnem robu al kaj?
Koliko pa se dviguje če jo zanalašč rukaš? Se skoraj prevrne?
Hehe... tole je bull... jz nebi dobil mravlincev in nič se nebi dvigat začelo. Lahko čez par dni tudi potrdim, da se ni nič dvigalo. Kaj veste, morda sem par res šel pogledat.
Koliko pa se dviguje če jo zanalašč rukaš? Se skoraj prevrne?
Hehe... tole je bull... jz nebi dobil mravlincev in nič se nebi dvigat začelo. Lahko čez par dni tudi potrdim, da se ni nič dvigalo. Kaj veste, morda sem par res šel pogledat.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Double_J ()
> Kako pa veš da tvoja podzavest ne pozna številke PI? To je spet nesigurno.
170 milijonto decimalko PIja poznas podzavestno? ;>
JohanP ::
Zanimivo vprašanje? S pravim katalizatorjem (Mizo) je vsaj teoretično to možno.
Baje se dobi iz rožičeve potice vse možno.
Tudi paralelno vesolje.
username ::
No jaz se pa ne bi trapil z Pi-jem na n decimalk, ampak bi vprašal tale Wundertisch™, da pove nekaj bolj preprostega, recimo iz kakšnega lesa je narejena, kdo jo je vkup stesal, kakšen lak je na lesu (če je lakirana)... pa če je že kakšen črviček noter.
I've got a solution for the rainforest: napalm the lot. (Jeremy Clarkson)
Ne rabimo pretiravat... Lahko gremo čisto enostavno tole dokazat. BigWhale napiši prosim tukaj, ali pa na privat tvoje podatke, se pravi ime in priimek. Določiva par splošnih vprašanj, ki jih napiševa tu. V stilu: s kakšno oceno je BW končal maturo? Koliko fantov je imela Gaby pred BWjem, koliko let je BWjev oče starejši od Gaby-eve mame? Mislim, da se oba strinjava, da se mi ne more sanjat o teh odgovorih. Potem bom napisal odgovore sem, ko bom pač šel enkrat gor, ti jih boš pa potrdil ali zavrnil. Deal?
Vajenc ::
Hehe, tema postaja vse bolj zanimiva. BW ne nam tega vzet. Od nekdaj si želim dokaz za nek čudež.
Zahvalu bi se še avtorju članka o popravljeni uri preko TV-ja. Je polepšal dan celemu kolektivu v službi in sedaj imamo novo foro, npr. : "kaj? ne printa! kje je kaseta?!" ;)
Zahvalu bi se še avtorju članka o popravljeni uri preko TV-ja. Je polepšal dan celemu kolektivu v službi in sedaj imamo novo foro, npr. : "kaj? ne printa! kje je kaseta?!" ;)
infidel ::
Tako je, idealni pogoji, da se cudez dokaze ali zavrne. Naj se vzame tisto datoteko, ki je predlagana na tej strani tukaj in naj se ugane geslo ali stevilke ali pa ta predlog s podatki o BWjih ali relativsih. Zadeva je v SLO torej... akcija...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najboljše dvižne pisarniške mize? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 96522 (1870) | Comandante |
» | Miza, ki napove prihodnost - The Movie! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 20162 (13570) | BigWhale |
» | Kako najti vodo? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 29619 (22542) | Vajenc |
» | Računalniška miza do nekje 1000 eur (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 28437 (25926) | root987 |
⊘ | iščem vedeževalcaOddelek: Loža | 7194 (5883) | Gandalfar |