Forum » Hlajenje in modifikacije » Zalman 9500 na p5k
Zalman 9500 na p5k
jrtjtejtt ::
Živijo,
Menjal bom računalo, (iz AMD na Intel) in sedaj potrebujem nekaj, s čimer bom spravil zalmana 9500 na plato p5k. Problem je, da ko sem kupil hladilnik, je bil to neka oem verzija, ki je imela samo tiste dodatke (beri: dva vijaka), s katerimi si to spravu na 939 plato.
Gledal sem na strani zalmana, je neki 775 kit - backplate, pa še neki plastike. Kej to dobiti, oziroma, a lahko človek to sam naredi iz kovine?
Če ma kdo mogoče odveč to plastiko, se priporočam. Tud mogoče menjam za kakšne male stvari, kable, ipd.
Menjal bom računalo, (iz AMD na Intel) in sedaj potrebujem nekaj, s čimer bom spravil zalmana 9500 na plato p5k. Problem je, da ko sem kupil hladilnik, je bil to neka oem verzija, ki je imela samo tiste dodatke (beri: dva vijaka), s katerimi si to spravu na 939 plato.
Gledal sem na strani zalmana, je neki 775 kit - backplate, pa še neki plastike. Kej to dobiti, oziroma, a lahko človek to sam naredi iz kovine?
Če ma kdo mogoče odveč to plastiko, se priporočam. Tud mogoče menjam za kakšne male stvari, kable, ipd.
Sem dal še oglas za to plastiko, pa zgleda noben nima viška.
A lahko pol kdo doma zmeri višino te plastike, ki pride na sprednjo stran plate, da lahko jst stvar sam nardim doma.
Sej ma kdo sigurn doma ta hladilnik oz. podoben od zalmana k ma to plastiko.
Prosim usmilite se me...
A lahko pol kdo doma zmeri višino te plastike, ki pride na sprednjo stran plate, da lahko jst stvar sam nardim doma.
Sej ma kdo sigurn doma ta hladilnik oz. podoben od zalmana k ma to plastiko.
Prosim usmilite se me...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jrtjtejtt ()
pozitron ::
Nevem, kak boš to doma naredil, če nimaš ne backplate-a ne tistga nosilca spredaj in kovinske pločice za pritrdit. Najboljš, da prodaš nekomu, ki ima amd podnožje, če praviš, da si dobil zraven za amd. drugič se pa pozanimaj preden kaj kupiš.
Hladilnik je bil kupljen že pred časom in je hladil mojga Athlona, ki pa sem ga sedaj prodal. Če bi sedaj kupoval hladilnik, bi že kupil takega da paše. Takrat sem kupil OEM, ker je bil pač ene 10€ cenejši, in nikoli si nisem mislil, da bom prešaltal na intela.
Brez skrbi, vse lahka nardim, tud višine nebi rabu, sam potem bi šlo po načinu trial and error, za kaj takega pa nimam časa, ker sem samo za vikend doma.
Tko da...višina prosim
Brez skrbi, vse lahka nardim, tud višine nebi rabu, sam potem bi šlo po načinu trial and error, za kaj takega pa nimam časa, ker sem samo za vikend doma.
Tko da...višina prosim
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje mi danes lahko sestavijo comp, sobota, nujno! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4919 (2969) | solatko |
» | Hlajenje Dual Core (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 7485 (3890) | kuglvinkl |
» | [Zračno hlajenje] Hlajenje Chipseta (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 14266 (8245) | Buldožer |
» | Thermaltake Tower 112Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1682 (1194) | pblaz |
» | glasen računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 2370 (1774) | tigrr |