Forum » Hlajenje in modifikacije » Odkrušen athlon
Odkrušen athlon
IceIceBaby ::
Ali je možno da se moj athlon 1.2 ful greje zaradi tega ker je odkrušen. Procesor dela normalno ampak na 1.6V in default 1.2g se mi greje do 56/57. Cooler je volcano 7.
krucymucy ::
Če ti še vedno deluje normalno ... brez sesutij in podobnih komplikacij ... pol mu nč ne škodi, da je mal odkrhnjen - sam je res samo malo!
Zakaj pa bi se zaradi tega grel ... 8-O - mal paste lepo razmazat pa mal spodnjo stran volcanota spolirat!
Zakaj pa bi se zaradi tega grel ... 8-O - mal paste lepo razmazat pa mal spodnjo stran volcanota spolirat!
Paste je...sicer silikonska samo vseeno. Volcano pa še ni spoliran. Samo nemorem verjet da se ta hudič tolk greje. Po tej logiki bi XP 1800+ potreboval pol tone bakra za hladit.
krucymucy ::
primer: TB 1.33@1.6 (160MHz FSB-ja) pr malo manj kot 2V -- hlajen z volcano II + gnila pasta za 300 Sit iz conrada (s katero je bilo namazanih najmanj 10 procesorjev - večkrat) pa volcano je mal spoliran 53˙C - 58˙C ... mislim, da je to kar vredu!
Sej to mi ni jasno. Moj 1.2 athlon ma skor isto temp. kot tvoj navit 1.6 z volcano2.
Sej bom probu kolk se pozna če volcanota pobrusim...ker kokr sm gledu je kr dost naguban po defaultu.
Sej bom probu kolk se pozna če volcanota pobrusim...ker kokr sm gledu je kr dost naguban po defaultu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Za vse lastnike Volcano 7+Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2324 (1597) | Coinbird |
» | Rabim en dober CPU cooler za XP1800+Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1479 (1284) | Hux |
» | Kako vroč je vaš CPU ?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1944 (1444) | abcde7 |
» | hladilnik za Athlon 1.2?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1421 (1060) | Yurko |
» | Zmeda glede TT hladilnikovOddelek: Kaj kupiti | 1493 (1202) | ilanium |