Forum » Hlajenje in modifikacije » Problem pri modifikaciji propheta
Problem pri modifikaciji propheta
Thanatos ::
Imam 3D propheta II MX, ki ima na na GPUju samo rebra, na ramih pa nič. Tako sem se odločil da bom rebra dal dol, gor pa pritrdil Crystal Orba. Tukaj se pojavijo problemi. Crystal orb ne gre GOR! :( Luknje za pritrditev so na napačnih mestih, kondenzatorji so pa v sami bližini GPUja, tako da je edina rešitev, da ga nalepim na pozicijo, ki mi odgovarja s kakšnim termalnim lepilom, ter spilim tam kjer bi ga motili kondenzatorji. Zanima pa me ali bo lepilo pri tako visokih temperaturah sploh držalo?
Propheta ki ga imam jaz ni niti malo podoben tistim ki sem jih videl na netu, opisih ker je verjetno novejše generacije (feb. 2001).
Propheta ki ga imam jaz ni niti malo podoben tistim ki sem jih videl na netu, opisih ker je verjetno novejše generacije (feb. 2001).
experimetant ::
Najbr bi blo najbols da bi dal na usak kot GPU-ja kaplco sekundnga lepila. Jst mam na north bridgu en mejhn cooler, pa sm najprej namazu cip z termnalno pasto, pa v vsak kot dol mal sek. lepila pa res full drzi, tko da bi se mogu kr pomuct da bi ga dol spravu >:D Misl da je to najbosla resitev. Poroci!!!
nojus ::
Crystal orb ima prilošen termalni trak in termalno pasto.
-Termalni trak mi je zdržal 2 dni in potem se je zadeva tako grela, da se je trak "scvru" in crystal se je odlepu. (sicer ni padu dol, ampak je visel). tko da traka ne priporočam.
-priložena pasta je navadna (na osnovi silikona), kar tudi ni ravno najbolje, če misliš na ekstremen overclock.
Sam sem se zadevce lotil tako da sem na CPU po kotih pokapljal z sekundnim lepilom in na sredi srebrna pasta--> da ima cooler sploh kaj hladiti.:D Na rame pa aluminijaste reže.
-Termalni trak mi je zdržal 2 dni in potem se je zadeva tako grela, da se je trak "scvru" in crystal se je odlepu. (sicer ni padu dol, ampak je visel). tko da traka ne priporočam.
-priložena pasta je navadna (na osnovi silikona), kar tudi ni ravno najbolje, če misliš na ekstremen overclock.
Sam sem se zadevce lotil tako da sem na CPU po kotih pokapljal z sekundnim lepilom in na sredi srebrna pasta--> da ima cooler sploh kaj hladiti.:D Na rame pa aluminijaste reže.
Thanatos ::
OK fantje bom kar s sekundnim zlepil, vmes pa Arctic Silver III. Če bo po sreč še ta vikend poročam.
Kaj pa glede ramov in rebr? Kaj ste dal vmes?
Kaj pa glede ramov in rebr? Kaj ste dal vmes?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hladilnik za chipset maticne? Kateri?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1356 (1013) | sash |
» | kako hladiti R9700Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1443 (1228) | MrX |
» | Navijanje R8500LEOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1455 (1239) | Proximus |
» | Hladilnik na Hercules 8500 LEOddelek: Hlajenje in modifikacije | 882 (744) | Proximus |
» | dvokomponentno + cipi + termalnaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1108 (986) | Vesoljc |