» »

katerega glodalca?

katerega glodalca?

the_unborn ::

Kupujem opticno misko, po moznosti Logitech, za ceno pod 10k. Kaj priporocate in kje se da kupit? A se jih za ta dnar dobi tudi brez kabla?

rc-car ::

Za ta denar dobis brezzicno opticno od Typhoona. Mis je za to ceno odlicna! :))
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed

subz ::

Dual opticno od Logitecha. 12k sit max. Noro dobra mis. In hvalabogu ni wireless.

fictionel ::

kva pa je narobe z wirelessi?

jst mam typhoonovo, pa me sam neki jebe: podlaga! ne cudnih delih (ksne crtice) kr mal skace kurzor... a je to zarad miske al zarad 'optike'?

rc-car ::

fictionel: men se isto dogaja. To je najbrz zarad optike. Ker pac senzor vidi črto in pač potem ne gleda tolk na ostalo okolico in zato pač mal poskakuje. Na enobarvnipodlagi pa dela brezhibno...
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed

AnWar ::

Universe: Jst prodajam corddles mouseman whell optical ( ko nova ) malo rabljena nova je 16.000Sit jst jo prodajam za 10.000 NUJNO!!:D
[Asus ROG Strix SCAR III]

Kid ::

Ti raje kupi KVALITETO in sicer,če govorimo o brezžični miši je samo ena - vse drugo je SRANJE in sicer od MICROSOFTA - "MS INTELLIE EXPLORER WIRELESS !! " .. SUPER !! , če hočeš ti jo lohko zrihtam in ti jo toplo priporočam !!!:D

Če pa govorimo o miški z repkom je pa trenutno zvagovalka "LOGITECH DUAL OPTICAL " , kakorkoli jst ti priporočam WIRELESS :))

pa lep pozdrav ..

XsenO ::

Namesto MSjeve miši si raje kupi dve typhoonovi
1 + 1 = 1

rc-car ::

Tudi jaz tako mislim. Že Typhoonova ni poceni, M$jeva je pa še enkrat tolko..

Seveda, se pa M$jeve nebi branil, če bi mi jo kdo podaril ;)
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed

Kid ::

Še neki bon napisu, ker tle so nekateri prou neumni!!!

Lahko poslušaš XsenO-ja in kupiš 2 TYPHOONOVI miši ali pa kupi enih 10 navadnih MIŠI s kugelco. Če govorimo o KVALITETI je MS WIRELESS pojem:D - TYPHOON pa SHIT:O !
O ceni pa tako: TYPHOONOVA miš je sigurno vredna 8.000 sit, tle ne oporekam samo kaj ti pomaga poli zatikanje po ekranu;(( - da ne govorimo o dometu miši ( več ku 2 metra se matra da sploh se ne premika več >:D je pa poceni to je pozitivno :\\ . Ko pa govorim o MS WIRELESU pa govorim o BREZHIBNEM, brezžičnem glodalcu, ki prime tudi nad 5 metru in baterije pa zdržijo več ku 3 mesece !!-Kaj čmo KVALITETA je draga ;( , samo tu te microsoftova miška NE BO RAZOČARALA :D

Nauk: Kaj je boljše KVALITETA ali KVANTITETA - ti kr posluši XsenO-ja ;( , kaj čmo STROKOVNJAK - poudarjam pa da ja MICROSOFTOVA MIŠKA DRAGA ;( - cena in brezhibnost pač terjata svoj davek ! , kaj čmo ...

Tako ... govoril sem ...

jRk0 ::

saj MS intellimouse otpical je tudi kul, stane pa malo cez 10k se mi zdi. (v avstriji je manj) edini problem sem opazil so hitri gibi, takrat malo zmoti kazalec in kar nekam gre po svoje...
You fuck up once, you loose two teeth.

rc-car ::

Kid: pa si ti sploh že sprobal Typhoona? Ker ja, nese več kot 2 metra, pri petih metrih še čist lepo dela. In če grem z mišjo en štuk nižje in pritisnem na gumb (recimo right click), grem pogledat na ekrat in vidim, da je sprememba (recimo odprt meni)! Torej ne sanjaj o dosegu..

Se strinajm, M$jeva je klasa! Boljse miske trenutno ni. Ampak jaz 18k ne dam za miš. Že 9k za Typhoonovo mi je bilo težko odštet..

Baterije. Meni je ta kombinacijo, kot jo ima Typhoon najboljša. Lepo ma noter rechargable baterije, in senzor dela na ful in ni stroška z menjavanjem baterij, samo na tri dni jo čez noč zadegaš v sprejemnik..

:)
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: rc-car ()

Kid ::

sprobal, sprobal, in se ga naveličal sprobavat !! ;( Že da prime tudi na 5 metrih in normalno da dela "klik" ko pritisneš gumb ... zdej bom pa napisu: Kaj pa ko je miš v mirovanju se takoj zbudi .. opla .. NE in NE in NE ;( torej NE rečem da je slaba - SAMO BREZŽIČNE MIŠKE SO ITAK FUUUL OBČUTLJIVE in trenutno na trgu je samo ENA, druge so itak cenovni približki, ki pa žal ne dajejo rezultatov - probaj igrat KAKŠNO STRELJAČNO na 5 metrih pa malo počakaj pa spet se premikaj - kot da bi gledal počasen posnetek s to TYHOONOVO miško - ej ni slaba samo za brezžično miško je sedaj samo en zmagovalec MS WIRELESS !! in konc .. malo počakaj pa boš vidu kako repliko tu .. :D

Ti kupi ( če nočeš brezžične, kar je SLABO !>:D ) , trenutno zmagovalko optičnih miši in sicer: LOGITECH MouseMan Wheel Dual Optical :D ZA 41 EUR :D ..v essediju ...

ps // še o dometu!, ker si me napadu: prime že ampak KAKO!!, to je pomembno !!

Jrko - - uporabljaš adapter za ps2 ??, ker drugače ti je nebi smelo zrolat, ko maš hitre gibe :\\

ciao ...

Brane2 ::

Še neki časa mi ne bo jasno, kaj je tolk dobrega v wireless mousih.

že dolga leta delamo na CAD/CAM mašinah in pri miši pa tipkovnici valjda ne bi šparu, če bi res rabu kaj izjemnega.
Sam z mišjo je tako, da Logitech Pilotka zadovolji VSE moje potrebe. Full lepo leži v roki, je lahka in natančna. Stara dobra klasika- dela 100% cel čas. 400 DPI-pravih, trenutni odziv, cena 1k5 SIT. Sem hotu že zapravit kaj več na mouse, sam nisem našu ničesar, kar bi blo tako bistveno boljše, da bi se razlika v $$$ splačala. Pravzaprav, najdu sem malo stvari, ki bi ble sploh kaj boljše, ne glede na ceno.
Edina stvar, za kero sem se sekiru je ta, da svojčas nisem najdu pilotke s tistim koleščkom na mestu tretjega knofa ki mi kar prav pride, zato zdej delam s podobno cheap Dexxo, ki pa suva.


Podobno je s tipkovnico. Ni ga, ki me bo prsilu dat €100 za keyboard, če pa cheap 2 kSIT modeli delajo 100% O.K.
Keyboard itak vsake tri mesce tolk userjem s kavo in ostalim, da ga po ene treh čiščenjih (pravzaprav pranjih) zabrišem u kanto in dam 2 KSIT za novega (torej na vsakih 9 mesecev do 1 leta)


the_unborn ::

No, zdej se ni treba vec kregat. Sm kupu Logitech Mouseman dual optical (z repkom) za 12k. Dela ko urca pa se lepa je:D

Tomi ::

Če si pa kupil žično miško, bi bilo pa bolje, če bi vzel Typhoonovo, ki je nekje 4,900, in dela prav lepo. Edino na ful svetleče podlage je (logično) občutljiva. Daš pač en papir spodaj, pa je.
metrodusa.blogspot.com

IceIceBaby ::

A trackballa pa nima noben tuki. Men dela ze 2 let zlo vredu logitechov trackball za 5k sit. Ful natancen je pa se podloce ne rabis in 2 kvadratna metra prostora za premikanje.

viper ::

priporocam cordless mouseman wheel. mam ze od zacetka. problem je ker je zdej nov okol 16k sit, k sem ga js kupoval je bil 12k. weird.

same pohvale z moje strani. dela dosta dalec. kar precizen. men laufa 24h na dan skor non stop pa baterije menjam na cca 8-12 mesecev. ful je zakon spilat kako hitro streljacino - quake npr, ker se ne zatikas u kabl. zato sem jo sprva kupu. zdej je ne dam za noben dnar.

lp
I've got spinning wheels, baby! Heck let's do this!

Marjan ::

Kaj pa če brezžičnosti in brezkoleščnosti :D dodamo še brezstopenjski kolešček...

A je sploh kaj takega moč dobiti pri nas?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero miško kupiti

Oddelek: Kaj kupiti
191278 (875) globoko grlo
»

Najbolša miš

Oddelek: Kaj kupiti
251672 (1222) Evil
»

Katiro miš imate ? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
524538 (3979) g0Run7
»

ena miška

Oddelek: Strojna oprema
271595 (1225) burekar
»

katero miško za okoli 5.000sit??

Oddelek: Kaj kupiti
441581 (1195) azeed

Več podobnih tem