Forum » Zvok in slika » Web kamera - kako
Web kamera - kako

biasko ::
Lep pozdrav!
Zunaj bi rad postavil web kamero, tako da bi na internetu prikazoval sliko. Kar se tiče php programiranja ni problem. Upam da ima kdo izkušnje, kaj kupiti in kaj vse rabim. Kakšno kamerco priporočate da bo slika dokaj kvalitena. Rad bi tudi da mi kamera pošilja sliko iz različnih pogledov. Recimo na 20min bi rad dobil 4 slike 0, 90, 180 in 270 stopin. Zelo bi mi prav prišla wireless kamera, ker bi jo rad postavil nekam visoko.
Ali obstaja kakšna varianta da bi kamero lahko priklopil na ruter oz. Direktno na internet in bi lahko imel server drugje kot kamero.
Hvlaa!
Zunaj bi rad postavil web kamero, tako da bi na internetu prikazoval sliko. Kar se tiče php programiranja ni problem. Upam da ima kdo izkušnje, kaj kupiti in kaj vse rabim. Kakšno kamerco priporočate da bo slika dokaj kvalitena. Rad bi tudi da mi kamera pošilja sliko iz različnih pogledov. Recimo na 20min bi rad dobil 4 slike 0, 90, 180 in 270 stopin. Zelo bi mi prav prišla wireless kamera, ker bi jo rad postavil nekam visoko.
Ali obstaja kakšna varianta da bi kamero lahko priklopil na ruter oz. Direktno na internet in bi lahko imel server drugje kot kamero.
Hvlaa!
- polepsal: Gandalfar ()

Cola400 ::
Kaj pa če preprosto kupiš neko bedno kamero in jo daš na USB-podalšk? :D wirellesni hudi pocen, mar ne?

DADOXP ::

Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WIFI antena...Oddelek: Omrežja in internet | 3346 (917) | profii |
» | Videonadzor kako in kaj? (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 14879 (11230) | starfotr |
» | Branje števca vode preko kamereOddelek: Loža | 3409 (2685) | AndrejO |
» | Wifi domet 1km in potrebna oprema?Oddelek: Kaj kupiti | 3068 (2665) | wini |
» | Prenos videa s kamere na PCOddelek: Pomoč in nasveti | 4458 (3980) | Idrizi |