Forum » Strojna oprema » Disk pomoč
Disk pomoč
Miccco ::
Kupil sem si disk wd 500 gb in sem ga razdelil s programom partition magic in sicer na dva dela.Na enem je 21.9gb na drugem pa 455gb..Zdej me pa sam zanima kaj je to narobe da mi v moj rač. zazna 444gb..v partition magic pa 455 kokr sm nastavil naj bo..A ga morm formatirat v dosu da bo 455 zaznal al kaj?..za odgovore se vam vnaprej zahvaljujem..lp
kixs ::
Ne se sekirat, ker je vse v redu.
Formatirana kapaciteta WD 500GB pride dejansko 464GB. Sestej velikosti obeh particij in bos dobil priblizno toliko.
lp
Formatirana kapaciteta WD 500GB pride dejansko 464GB. Sestej velikosti obeh particij in bos dobil priblizno toliko.
lp
Aha hvala..sam čudn se mi je zdel da je v partition magic več zaznav kot v moj rač..ker če v mojem rač seštejem oba diska pride 465.4 v partition pa 476...to mi ni blo jasn pol zgleda da je s programom neki narobe..al kaj...lp
Še neki me zanima...kaj morm u biosih nastimat za disk ahci ide al raid...dela mi sam na ide ce dam na sata al pa raid se mi računalnik restarta ravno tako če hočm dt ponovno gor xp..k disk mi dela kr počas pa dost mele..k pomoje bi mogl bit na ahci al pa raid..če kdo kj ve naj prosm odgovori..lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Saj se ne more zgoditi meni - izbris particije wtf? (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 4871 (3853) | Dejk0 |
» | Združitev particijeOddelek: Pomoč in nasveti | 2690 (2463) | oyoy1234 |
» | Izpad elektrike & Disk Boot Failure (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5445 (4857) | Damjan Jagar |
» | Ne igrajte se s particijami!Oddelek: Operacijski sistemi | 2700 (1872) | drejc |
» | Disk problem!Oddelek: Pomoč in nasveti | 820 (735) | Toomy |