Forum » Programska oprema » msn in trojanc
msn in trojanc
Zimavc ::
Men je frend poslal zararno datoteko Happy new year. V tistem trnutku sem ranvno imel drug pogovor in nisem takoj kliknil sprejmi. Ko sem odprl okno v katerem bi moral klikniti sprejmi je že potekal prenos daoteke, brez moje odobritve. Vse lepo in prav dokler mi NOD 32 zazna trojanca. Zbrišem trojanca in stvar dela normalo. Na vasko tolko časa pa se ta virus sam pošlje vsem online stikom. Z besedami " Thats was great patrty, I cant forget it." ali skakšno podobno spremno besedo. Prijatlje se že obvestil da tega ne mejo sprejeti. NOD mi ne zazna nobenega vrusa, ampak le-ta se ppošilja okol.
lp
Kakšna ideja
lp
Kakšna ideja
b4ssk1ller ::
reinštaleri si messenger in dodatk plus če ga maš, to je samo sranje, naslednič ne klikaj na take zadeve da stvar ne okuž še tvoj messenger
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WP Ali moja stran nima piškotkov?Oddelek: Izdelava spletišč | 969 (578) | Manager |
» | Download.com še vedno pakira namestitvene programe v trojanceOddelek: Novice / Varnost | 5953 (3154) | Invictus |
» | Zunanji Disk Se Ne OdzivaOddelek: Strojna oprema | 7605 (6439) | Lyon |
» | Po MSN-ju pošiljam linke do virusovOddelek: Pomoč in nasveti | 2303 (1642) | zee |
» | Težave z internetnimi brskalnikiOddelek: Omrežja in internet | 2198 (1885) | StratOS |