Forum » Operacijski sistemi » Samodejno predvajaj (trdi diski
Samodejno predvajaj (trdi diski
l3ksy ::
Lp!
Meni pa že kar nekaj časa na winxp za vse diske (particije), ki jih mam narejene, se pojavlja samodejno predvajaj. Torej če dvokliknem na disk, se odpre novo okno... Oz., če z desnim kliknem, se izpiše kot, da bi gledav dvd enoto...
Imam tudi problem, ko mi win se zaženejo in ko pridem v namizje, mi je potrebno počakat kakšnih 5min, preden mi računalnik normalno deluje. Mape še grejo nekak na začetku, ampak spodnja orodna vrstica, ter start, pa sta čisto mrtva. Vse, čisto vse programe ob startup imam izklopljene. V upravitelju opravil medtem ni nič posebnega, edino sistem nedejavnih procesov je cpe nekje okrog 99% ves čas. (imam amd athlon 1800+, 1gb ram. )
Prosimmm za pomoč.
Hvala!
Meni pa že kar nekaj časa na winxp za vse diske (particije), ki jih mam narejene, se pojavlja samodejno predvajaj. Torej če dvokliknem na disk, se odpre novo okno... Oz., če z desnim kliknem, se izpiše kot, da bi gledav dvd enoto...
Imam tudi problem, ko mi win se zaženejo in ko pridem v namizje, mi je potrebno počakat kakšnih 5min, preden mi računalnik normalno deluje. Mape še grejo nekak na začetku, ampak spodnja orodna vrstica, ter start, pa sta čisto mrtva. Vse, čisto vse programe ob startup imam izklopljene. V upravitelju opravil medtem ni nič posebnega, edino sistem nedejavnih procesov je cpe nekje okrog 99% ves čas. (imam amd athlon 1800+, 1gb ram. )
Prosimmm za pomoč.
Hvala!
Forg3t The World, The Music Is Now !!!
- polepsal: Gandalfar ()
kixs ::
Ko si instaliral gonilnike za maticno plosco - predvidevam da Nforce chipset - si instaliral tudi Nvidia IDE gonilnik.
Pojdi v Add/Remove -> Nvidia Drivers in potem odkljukaj samo Nvidia IDE gonilnik -> Reboot. Sledi avtomaticna namestitev standardnih WinXP gonilnikov in to je to.
lp
Pojdi v Add/Remove -> Nvidia Drivers in potem odkljukaj samo Nvidia IDE gonilnik -> Reboot. Sledi avtomaticna namestitev standardnih WinXP gonilnikov in to je to.
lp
Pyr0Beast ::
Wtf ? Brez nVidiinih gonilnikov diski ne delujejo dobro.
Problem je Autorun.ini datoteka na partriciji. (Zelo vretno je, da je skrita - Možnosti mape, prikaži zaščitene datoteka, ter prikaži skrite datoteke.)
Problem je Autorun.ini datoteka na partriciji. (Zelo vretno je, da je skrita - Možnosti mape, prikaži zaščitene datoteka, ter prikaži skrite datoteke.)
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
kixs ::
Prvic slisim, da ne bi diski dobro delovali brez Nvidia IDE gonilnikov. Pravzaprav ze leta "gonim" brez njih
He ja hvala.... Nvidinih gonilnikov nimam... problem je bil nekakšen čudn virus... temp2.exe, copy.exe....itd...sem najdu nek fajl za njega, pa ga zbrisu vn...zdaj pa dela normalno....
Sam računalnik se še vedno zlo počasiiiiiiii vžiga...
Sam računalnik se še vedno zlo počasiiiiiiii vžiga...
1. Maš nastavljene ip-je?
2. msconfig dela čudeže, pa defrag tudi
3. lahko disk crkuje
2. msconfig dela čudeže, pa defrag tudi
3. lahko disk crkuje
Ne morš vrjet kak je problem.... na tisti elektriki kjer sem mel prikloplen rač., je zelooo slaba ozemljitev...pa je delalo statično elektriko...včasih mi je prav napisalo da diska nimam pa take...zdaj pa ko mam na drugem priklopu pa je čist dobro....ne morš vrjet:)
Ja no, človk predvideva da ima folk vsaj komp dobro ozemljen, če ne drugega
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | počasen zagonOddelek: Pomoč in nasveti | 2110 (1469) | mareee89 |
» | ASUS M2N-E (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7634 (4558) | planetparty |
» | Novi "predelani" gonjači za nForce 2 chipset. (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5216 (3531) | JIM22 |
» | Nvidia Nforce 3.13 drivers !!! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6004 (4692) | BlackHole |
» | Nforce2 gonilniki; prah se je polegelOddelek: Pomoč in nasveti | 1281 (1018) | asPeteR |