Forum » Mobilne tehnologije » Sony Ericsson P1i - Slovenski jezik
Sony Ericsson P1i - Slovenski jezik
Al-Ni ::
Pozdravljeni!
Ravnokar sem kupila omenjen telefon.
Zanima me če vam na telefonih, ki so vezani preko Simobila deluje slovenski jezik? Na začetku sem telefon nastavila normalno na SLOVENŠČINO pa je kljub temu celoten meni in vse v Angleščini.
Mi zna kdo pomagat ali tako pač je?
Glede na to da so navodila zraven komplet v slovenščini mi je vse skupaj malo čudno.
HVALA!
LP
Ravnokar sem kupila omenjen telefon.
Zanima me če vam na telefonih, ki so vezani preko Simobila deluje slovenski jezik? Na začetku sem telefon nastavila normalno na SLOVENŠČINO pa je kljub temu celoten meni in vse v Angleščini.
Mi zna kdo pomagat ali tako pač je?
Glede na to da so navodila zraven komplet v slovenščini mi je vse skupaj malo čudno.
HVALA!
LP
Ziga Dolhar ::
Sicer sem ga kupil pri Mobitelu, pa vseeno.
1. "Slovenščina" je porazna. V mnogih pogledih, sploh glede nesmiselnih prevodov, glupih okrajšav in manjkajočih presledkov.
2. Meni -> Control Panel -> Other -> Select language
(Jest imam trenutno gor le UK, sam sej spremenil CDA in naložil novejši firmware.)
1. "Slovenščina" je porazna. V mnogih pogledih, sploh glede nesmiselnih prevodov, glupih okrajšav in manjkajočih presledkov.
2. Meni -> Control Panel -> Other -> Select language
(Jest imam trenutno gor le UK, sam sej spremenil CDA in naložil novejši firmware.)
https://dolhar.si/
Al-Ni ::
Ravno v tem nastavim pa ne deluje. Imam pa noter UK in Slovenščina. Izberem Slovenščino, pa je še kljub temu vse v angleščini.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Applov šef: svetovni davčni sistem potrebuje prenovoOddelek: Novice / Rezultati | 12094 (9773) | galu |
» | Simulacije pokazale, zakaj so veliki jeziki obširnejši in preprostejšiOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 13756 (10863) | kogledom |
» | Pa smo zopet nekoliko manjši... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 23436 (18624) | Sriple Tix |
» | Evropski parlament zavrnil ACTO (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 25450 (22703) | [D]emon |
» | Gmail v slovenščiniOddelek: Omrežja in internet | 4297 (3728) | veteran |