Forum » Strojna oprema » Modifikacija CDROM gumba
Modifikacija CDROM gumba
mikkaa ::
Ali je kje kdo na netu našel modifikacijo ohišja, da bi CDROM gumb preselil nekje na vrh ohišja. Saj veste... večina računalnikov je pod mizo, moj je na desni strani (tudi gumb je na desni strani) in je nemogoče pri odprtih CD vratcih pritisniti gumb da se vrata zaprejo, kar je zelo moteče.
torej upam da ste kje to zasledili...
torej upam da ste kje to zasledili...
MadMax ::
Ko najdes primerno tipko (barva, velikost, oblika...), in jo zmontiras na zeljeno mesto v kisti, jo z parom zic zvezes vzporedno z obstojeco tipko v CD-ROMu.
Simpl ko pasulj:)
Aja: zakaj vratca enostavno ne potisnes noter, da se zapre? Saj ni nujno, da za zapiranje uporabljas tipko...
Simpl ko pasulj:)
Aja: zakaj vratca enostavno ne potisnes noter, da se zapre? Saj ni nujno, da za zapiranje uporabljas tipko...
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MadMax ()
JO MADMAX!!
Saj bi potiskal vratca. Pa sem že zajebal eno enoto. Postala je prevec občutljiva. Ko je enota vratca odprla, jih je toliko ruknilo da so se nazaj zaprla.
MOTEČE!!
Saj bi potiskal vratca. Pa sem že zajebal eno enoto. Postala je prevec občutljiva. Ko je enota vratca odprla, jih je toliko ruknilo da so se nazaj zaprla.
MOTEČE!!
MadMax ::
In kaj je to bila zaena enota?
Jaz namrec zapiram "na silo" odkar pomnim, pa se dela.
Edino pri HPjevem pekacu me je motilo to, da si res moral uporabit silo. Teac je sicer tudi malo trsji, ampak Plextorja in Lite-Ona zapres ze, ce ga grdo pogledas:)
Jaz namrec zapiram "na silo" odkar pomnim, pa se dela.
Edino pri HPjevem pekacu me je motilo to, da si res moral uporabit silo. Teac je sicer tudi malo trsji, ampak Plextorja in Lite-Ona zapres ze, ce ga grdo pogledas:)
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
ja mam liteon pekaca. Pa ga redno serje. Vendar samo ce pritisnem gumb. Naprimer ce nero zakljuci peko, pa izvrze cd, se ne zaprejo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne želim več gumba za on/off in reset na ohišju...Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 9549 (6754) | Netrunner |
» | Ključavnica in čitalec prstnih odtisovOddelek: Pomoč in nasveti | 8699 (7521) | vivo |
» | Samsung SyncMaster T240HD (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 25142 (15830) | OK.d |
» | Ati remote wonder +uICEOddelek: Pomoč in nasveti | 2426 (1690) | claudyka |
» | Spire prepustil oblikovanje ohišja PininfariniOddelek: Novice / Diski | 4807 (3189) | Jst |