Forum » Zvok in slika » divx predvajalnik Vox in Anistone
divx predvajalnik Vox in Anistone
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
Ikar ::
Imam dva divx predvajalnika ki sem jih dobil kar tako, eden se imenuje Vox drugi pa Anistone DA216. To so neke noname firme, o njih ne najdeš ničesar. Delujeta normalno, rad bi jih pa posodobil (predvsem zaradi podnapisov-senčenja in večjih črk).
Ker vem da je velika večina teh predvajalnikov v drobovju praktično enaka, me zanima če bi lahko uporabil kak drug fw od drugega predvajalnika? Vseeno mi je če ju brickam, vseeno bi pa rad poskusil če se da kaj z njima ustvariti.
Kakšen nasvet? Lahko tudi odprem in poslikam, samo usmerite me na kaj naj bom pozoren.
Hvala in LP
Ker vem da je velika večina teh predvajalnikov v drobovju praktično enaka, me zanima če bi lahko uporabil kak drug fw od drugega predvajalnika? Vseeno mi je če ju brickam, vseeno bi pa rad poskusil če se da kaj z njima ustvariti.
Kakšen nasvet? Lahko tudi odprem in poslikam, samo usmerite me na kaj naj bom pozoren.
Hvala in LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri dvd oz. multimedijski predvajalnikOddelek: Zvok in slika | 3377 (2670) | marvin42 |
» | WD TV HD Media Player + 5.1 Surround zvočnikiOddelek: Zvok in slika | 4040 (3783) | Okapi |
» | več mini dvd na en velik dvdOddelek: Pomoč in nasveti | 2855 (2475) | Dusan_HD |
» | Kateri DVD/(DiVX) predvajalnik do max. 25000 SIT?Oddelek: Zvok in slika | 4014 (3716) | Han |
» | iPod in Mac mini članek na Jabuk.net (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 8919 (7817) | Roadkill |