» »

glasen hladilnik :(

glasen hladilnik :(

musicfreak ::

Prejšni teden sem kupil nov pc. Upam sem da bo čimbolj tih. Zraven procesorja E6750 sem dobil še hladilnik CPU Zalman CNPS800, za katerega so na mimovrste same pohvale...

beri

"Prijatelju je hladilnik ki ga je imel na procesorju začel zelo glasno škrtat in računalnik je bil glasnejši od starega pralnega stroja. Kupil je ta hladilnik in računalnik je postal zeloo tih. Ko ga obiščem njegovega računalnika sploh ne slišim."

"Zalmanov hladilnik je res odličen nakup, saj pri svoji uporabi ne povzroča hrupa. Samo hlajenje pa je ledeno dobro. Pri navijanju zmore še tako visoke temperature znižati ter ohraniti normalno temperaturo. Nakup priporočam vsem ki želite imeti tih hladilnik ter ste v dvomih glede nakupa."

"Tale hladilnik res odlično hladi vse vrste procesorjev. Ko enkrat imaš ta Zalman, procesor lahko mirne volje navijaš, saj pri max. navitosti procesor še vseeno ohranja svojo normalno temperaturo, ter se ne pregreva. Z hladilnikom ni nikakršnih težav, saj deluje popolnoma tiho, ne povzroča dodatnih in neprijetnih vibracij ter hrupa. Praktično brez napake!"

No SAM lahko rečem da je hladilnik glasen kak nevemkaj. Zagotovo 1x bol kot moj 4 leta starejši hladilnik ki sem ga prej mel. Zanima me če se da to kako utišati, ker je res skoraj tako glasen kot če bi cd bral in me zelo moti. Bral sem nekaj da je tišji če se ga naredi na 3V. Kako bi to naredil??? Hvala za pomoč in hvala mimovrste še enkrat za vaša "mnenja uporabnikov" in zaupanje v vas :\

Urc ::

Na 3 V se verjetno ne bo niti obrnil. Poglej nastavitve biosa če imaš kje kaj v zvezi s cpu fan control al nekaj takega in tam omogoči to fukncijo in bo bil vent glasen glede na temp :)

bate ::

Jap, če si kupil pc prejšnji teden bi skoraj morale bit v biosu kake nastavitve, kot je urc napisal.
"Mnenja uporabnikov" so pa hecna ko vrag :)
Mimogrede, sem v splošnem opisu na tvojem linku videl da je priložen fan mate2 regulator obratov tko da lahk zadevo tud ročno utišaš.

Veron ::

Jah teli komentarji na mimovrste so res smešni. Glih ko sem iskal ohišje, je pisalo za (2x 120mm) venta (ki sta že not), kok so tihi, nč se jih ne sliši, dobil ohišje, dal na minimum in slišm wiiiiiiiiiiu kok se derejo... Dejansko kaj je tišina je pol subjektivno mnenje vsakega posameznika, tko da težko upoštevat mnjena drugih ljudi. Potrebno je pogledat kolko imajo obratov in pri katerih obratih kolko dB(A) (ponavadi pod 20 je zares dosti tiho).

Matev ::

tale mnenja uporabnikov so navadne reklame

fejk

phenom ::

VODNO HLAJENJE!!

Urc ::

Ah ke. Pač uporabniki se bojijo da če ne bojo napisali vse najbolše potem njihova objava ne bo objavljena in bodo prikrajšani za nagrado (20 centov al koliko že?):)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Novosti na področju zračnega hlajenja (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
405305007 (1180) FireSnake
»

Rad bi utišal računalnik

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
483573 (2597) jcb
»

nov računalnik - kaj priporočate?

Oddelek: Kaj kupiti
142849 (2384) Gorky
»

hladilnik za grafično kartico in procesor

Oddelek: Pomoč in nasveti
132371 (2133) zavajon
»

TIH hladilnik za Athlon1200 - kateri?

Oddelek: Kaj kupiti
222195 (1863) matter

Več podobnih tem