Forum » Strojna oprema » Enota bere DVD-je, kar naenkrat pa ne več CD-jev
Enota bere DVD-je, kar naenkrat pa ne več CD-jev
Bellzmet ::
Živjo!
Imam NEC DVD RW ND-3540A zapisovalnik.
Kar naenkrat sem opazil, da noče več niti prebrati CD-jev. Tako novih, kot že prej posnetih - takšnih, ki so prej delali brez problema. Ko se da CD (prazen ali posnet) v enoto, parkrat zaškrta in se ne zgodi nič.
Zanimivo pa je, da DVD-je bere in snema brez problema.
Kaj bi to bilo?
Imam NEC DVD RW ND-3540A zapisovalnik.
Kar naenkrat sem opazil, da noče več niti prebrati CD-jev. Tako novih, kot že prej posnetih - takšnih, ki so prej delali brez problema. Ko se da CD (prazen ali posnet) v enoto, parkrat zaškrta in se ne zgodi nič.
Zanimivo pa je, da DVD-je bere in snema brez problema.
Kaj bi to bilo?
dejansan ::
če malo pogledaš boš opazil, da je takih tem kar precej
z eno nogo je v večnih loviščih
imaš pa srečo, da si je enota izbrala pravi čas, če si bil priden piši dedku mrazu, drugače se pa sprehodi sam v trgovino
z eno nogo je v večnih loviščih
imaš pa srečo, da si je enota izbrala pravi čas, če si bil priden piši dedku mrazu, drugače se pa sprehodi sam v trgovino
dejansan
Bellzmet ::
Hmm to potem pomeni, da ima zadeva dva laserja/čitalnika/???, enega za CD in enega za DVD?
Verjetno se potem ne da nič pomagat - se pravi je stvar za v smeti?
Ja dedek mraz/božiček je že bil pri nas, no sem se pa pomiril, ko sem videl, da sedaj nove zadeve stanejo 30 EUR:)
Verjetno se potem ne da nič pomagat - se pravi je stvar za v smeti?
Ja dedek mraz/božiček je že bil pri nas, no sem se pa pomiril, ko sem videl, da sedaj nove zadeve stanejo 30 EUR:)
GrimReaper ::
Pa življenjsko pomembna tud ni DVD-RW enota, jest bi komot zdržal mesec, dva brez.
7600X | Noctua NH-D15 | ASUS STRIX X670E-F | G.Skill 6000 CL30
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj ste dobili za bozic? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 19618 (296) | D3m |
» | PC za grafično delo?Oddelek: Kaj kupiti | 2418 (1813) | Opkow |
» | Je tole z Bolhe nategancija? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8062 (4552) | nokia6310 |
» | Vi ocenite komplet komponent, jaz prodam....Oddelek: Kaj kupiti | 1086 (855) | Yoxi |
» | Kaj ste pisali Božičku?Oddelek: Loža | 2298 (1818) | Bass0 |