Forum » Pomoč in nasveti » Labelflash tezava
Labelflash tezava
bigbug ::
Pozdravljeni,
Na spodnjo stran CD-ja zelim zapecti tekst vendar, ko pritisnem gumb burn (pod burn label) se nic ne zgodi le napise po 1 s, da je postopek koncan. Uporabljam NERO Express Essentials 7. Kaj naj naredim?
Hvala
LP
Na spodnjo stran CD-ja zelim zapecti tekst vendar, ko pritisnem gumb burn (pod burn label) se nic ne zgodi le napise po 1 s, da je postopek koncan. Uporabljam NERO Express Essentials 7. Kaj naj naredim?
Hvala
LP
Stratus ::
ker writer uporabljas in kere CDje (morjo bit taki za label flash ready) pa zapis se dela na zgornji strani CDja tam kjer ponavadi pises s flomastrom gor, ne pa na spodnji kjer so podatki.
Nije žvaka za seljaka !
A ma kdo žvečilni :)
A ma kdo žvečilni :)
bigbug ::
Uporabljam NEC AD-7173A in navadne CD-je za pisanje na spodnjo stran saj v navodilih pise, da za pisanje na zgornjo stran potrebujes poseben DVD/CD z modrim premazom za pisanje na spodnjo stran naj bi bil dober vsak saj zapisuje na nezaseden prostor. Meni CD/DVD zazna in mi tudi pokaze povrsino, ki je se prosta (ce vstavim poln CD/DVD napise da ni prostora za pisanje, se pravi zaznava deluje) nato pripravim tekst in kliknem Burn label-pod action, nato mi samo napise da je postopek uspesno zakljucen in izvrze CD/DVD. Uporabljam nero, ki je bil zraven Nero express 7 essentials 7.5.13.2. Poizkusil sem tudi z novo datoteko lls.dll.
Izi ::
Lahko, da se motim, ampak kolikor mi je znano LabelFlash deluje samo na DVD ploščah.
Na CD ploščah pa LabelFlash ne deluje, deluje pa LightScribe.
Sicer pa si tukaj preberi več o tem:
http://slo-tech.com/script/forum/izpisitemo.php?threadID=204378&mesto=0
Na CD ploščah pa LabelFlash ne deluje, deluje pa LightScribe.
Sicer pa si tukaj preberi več o tem:
http://slo-tech.com/script/forum/izpisitemo.php?threadID=204378&mesto=0
Zorro ::
LightScribe zapis je na CD-jih mogoč samo zgoraj in to le na LightScribe medijih.
LabelFlash je mogoče zapisovati spodaj na vsak DVD+/-R, zgoraj pa, podobno kot LightScribe, le na poseden medij namenjen LabelFlash zapisu (ne gre za iste medije!). Zapisovanje spodaj na CD-R medije je mogoče le s kakšnim starim Yamahinim CD pekačem - več o tem!
LabelFlash je mogoče zapisovati spodaj na vsak DVD+/-R, zgoraj pa, podobno kot LightScribe, le na poseden medij namenjen LabelFlash zapisu (ne gre za iste medije!). Zapisovanje spodaj na CD-R medije je mogoče le s kakšnim starim Yamahinim CD pekačem - več o tem!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zorro ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nec DVD rekorderji in LabelFlash (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 28565 (18882) | Mitko_R |
» | Label flashOddelek: Pomoč in nasveti | 8335 (5605) | shany |
» | NEC LabelFlashOddelek: Novice / Optične enote / mediji | 6369 (3791) | r0b3rt |
» | dvd pekač in kako na dvd zapečti napis,sliko namesto etiketeOddelek: Programska oprema | 1802 (1654) | JOKER |
» | DVD + tiskalnik Philips DVDR16LSK LightScribeOddelek: Kaj kupiti | 2399 (1990) | Mirč |