» »

Rabim pomoč.. nimam pojma kaj je problem!

Rabim pomoč.. nimam pojma kaj je problem!

maiki888 ::

Hmm torej...vse je normalno delovalo dokler nisem kupil novi hladilnik za procesor ( Hladilnik Thermaltake Sonic CL-R0323 R.2 ) ..

Maticna plosca: AsRock 939 dual-Sata2

racunalnik se ne zažene.. nič se ne zgodi go pritisnem power tipko... nevem ce sem vse dobro priklopil na system panel header ...
--> tak sem tudi probal priklopit .. pa na drugi nacin tudi... torej nevem ce je s tem problem..

bios sem ze tudi probal resetirat pa neide

procesor po mojem ni problem ker sem zelo pazil med instalacijo hladilnika... oz. če je procesor crknil kak lahko to opazim

plox help ker sem že obupal:(

Furbo ::

Hja sistematično bo treba, od banalnosti kot je izklopljen napajalnik, včasih se iztakne kak ram, kak kabel, grafa...
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

solatko ::

Najprej poglej če si kabelčke od ohišja prov priklopu HDD, POWER, RESET. Če ti nič ne reagira, potem je tle problem.

legice ::

prej si sigurno imel hladilna rebra,in ko si dal dol,je sigurno morala biti gor hladilna pasta.dej na procesor nov sloj paste,pa gor tisto za vidno hlajenje.ne vem zakaj,ampak je pri meni to delovalo.:)

solatko ::

Če si priklopil tako kot si označil (v zgornji vrsti so pini 2,4,6,8), potem POWER konektor iz ohišja nisi priklopil prav. 2 in 4 pin sta namenjena led diodi 6 in 8 pa power (pa pazi, da boš + obrnil prav (označeno - barvna žica, črna pa je gnd)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: solatko ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

2 enaka prenosnika 2 različne WEI ocene

Oddelek: Strojna oprema
271500 (954) testni123
»

PC se po par sekundah starta nepričakovano ugasne

Oddelek: Strojna oprema