Forum » Programiranje » Katero grafično knjižnico?
Katero grafično knjižnico?
Phoebus ::
Zanima me, katero grafično knjižnico mi priporočate- izpolnjevat pa mora sledeče kriterije:
- Prenosljivost med Win in Linux (po možnosti še OS X, sanje so tudi Windows Mobile, ampak slednje je res bonus)
- Možnost statičnega linkanja (t.j. da uporabniku ni treba inštalirat še naprimer GTKja kot pri GIMP/GAIM na windows)
- relativna preprostost uporabe
Zahtevani elementi so čisto osnovni.
QT?
- Prenosljivost med Win in Linux (po možnosti še OS X, sanje so tudi Windows Mobile, ampak slednje je res bonus)
- Možnost statičnega linkanja (t.j. da uporabniku ni treba inštalirat še naprimer GTKja kot pri GIMP/GAIM na windows)
- relativna preprostost uporabe
Zahtevani elementi so čisto osnovni.
QT?
- spremenil: Phoebus ()
Phoebus ::
mhm, edino kar me skrbi pri njih je cena, ker (še) nisem sure ali bom delal OSS ali komercialno..je še kaka druga knjižnica ki pride v poštev?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Steam za Linux na voljo vsemOddelek: Novice / Igre | 16103 (13142) | deadbeef |
» | novo naložen win 7 problemOddelek: Pomoč in nasveti | 768 (659) | jat2406 |
» | Napad z ničelno predpono na SSL/TLS certifikate že "v divjini"Oddelek: Novice / Varnost | 6425 (4803) | McMallar |
» | Windows 7 E evtanaziranOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 6440 (3505) | techfreak :) |
» | Ali je naslednji problem z Linux routerjem rešljiv na še kakšen drug način?Oddelek: Operacijski sistemi | 1719 (1433) | Azrael |