Forum » Programiranje » [c#] problemi s printom iz 2005 v 2008
[c#] problemi s printom iz 2005 v 2008
Beezgetz ::
Živijo Slo-Tech,
Zdaj bo dobro leto kar sem se vrgel v programiranje. Sem izbral visual c# expres edition 2005, ker je 'lahek', predvsem pa ker je zastonj.
Dva tedna nazaj sem zdaunloadal Visual Studio 2008 Expres edition, razinštaliral starega in inštaliral novega, 2008.
Ko sem odpiral 'stare' projekte, jih je 2008-ka 'apdejtala', uspešno. Programček je delal ok. Super, sem si rekel... Prehitro.
V aplikaciji ki sem jo spisal imam možnost printanja richTextBox-a. Pojavila sta se dva problema;
Prvi je ta, da ko se mi odpre novo okno, v richTextBox-u ni nič napisanega, pa ni moralo biti. Šele ko se dotaknem scroll bar-a se tekst prikaže. OK, bom nekako refresh-al, pa bo.
Drugi problem je ta, (ne glede na forme), da ko dam printat, ven prileze prazen list! No, to mi je celo stvar postavilo na glavo... Prej je vse delalo super, zdaj imam pa te hroščke...
Je morebiti komu znano zakaj 2008 ne printa tisto kar je z 2005 lepo printalo?
Najlepša hvala, Beezgetz
Zdaj bo dobro leto kar sem se vrgel v programiranje. Sem izbral visual c# expres edition 2005, ker je 'lahek', predvsem pa ker je zastonj.
Dva tedna nazaj sem zdaunloadal Visual Studio 2008 Expres edition, razinštaliral starega in inštaliral novega, 2008.
Ko sem odpiral 'stare' projekte, jih je 2008-ka 'apdejtala', uspešno. Programček je delal ok. Super, sem si rekel... Prehitro.
V aplikaciji ki sem jo spisal imam možnost printanja richTextBox-a. Pojavila sta se dva problema;
Prvi je ta, da ko se mi odpre novo okno, v richTextBox-u ni nič napisanega, pa ni moralo biti. Šele ko se dotaknem scroll bar-a se tekst prikaže. OK, bom nekako refresh-al, pa bo.
Drugi problem je ta, (ne glede na forme), da ko dam printat, ven prileze prazen list! No, to mi je celo stvar postavilo na glavo... Prej je vse delalo super, zdaj imam pa te hroščke...
Je morebiti komu znano zakaj 2008 ne printa tisto kar je z 2005 lepo printalo?
Najlepša hvala, Beezgetz
dejc2 ::
Verjetno si izbral napačni framework, izberi pravega in stvar bo delala...
http://www.potovalka.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VB.streamwriterOddelek: Programiranje | 997 (830) | P=LN |
» | Koda kalkulatorja v MS visual C# 2008?Oddelek: Programiranje | 2972 (2309) | smukC |
» | [VB] Komunikacija s serijskimi napravamiOddelek: Programiranje | 2305 (1579) | mNeRo |
» | [VB] OpenOddelek: Programiranje | 1531 (1370) | Monster |
» | VBOddelek: Programiranje | 1318 (1214) | strel |