Forum » Pomoč in nasveti » Hdtv
Hdtv
hansolo ::
ubistvo je naslov datoteke Harry.Potter.and.the.Sorcerer's.Stone.2001.720p.HDDVD.DTS.x264-ESiR
mene pa zanima ce nimam ekrana na racunalniku, ki podpira hd a lahko sploh film predvajam? mal sm se zasral pr dljih ... ja vem da je velik giga sam sploh sm opazu sele pr 50% ko mi je kolega povedo :D tak da sm potegnu zej pa bi prsou ce mi lahka ker razloz kok naj to predvajam na navadnem ekranu. oz kaj rabim.
mene pa zanima ce nimam ekrana na racunalniku, ki podpira hd a lahko sploh film predvajam? mal sm se zasral pr dljih ... ja vem da je velik giga sam sploh sm opazu sele pr 50% ko mi je kolega povedo :D tak da sm potegnu zej pa bi prsou ce mi lahka ker razloz kok naj to predvajam na navadnem ekranu. oz kaj rabim.
<3 Tokio Hotel, baH
Codename_47 ::
Ne rabiš posebnega ekrana, rabiš samo dovolj zmogljiv procesor oziroma grafično kartico in pa ustrezen predvajalnik (jaz imam Media Player Classic + K-lite codec pack in dela super).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LG Smart TVOddelek: Zvok in slika | 13503 (2761) | karnekiGO |
» | MPMAN MID 7COddelek: Kaj kupiti | 4293 (1692) | dottor |
» | Samsung Galaxy S vs Iphone 4Oddelek: Mobilne tehnologije | 13484 (11001) | Bananovec |
» | Predvajanje Full HD slike preko USBOddelek: Zvok in slika | 2628 (2210) | floyd1 |
» | HD codec (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 17403 (10288) | GrimReaper |