Forum » Pomoč in nasveti » Kako polniti iPod Shuffle
Kako polniti iPod Shuffle
SeeN000 ::
Zanima me kako se iPod napolni. Ali je dosti če ga priključim samo na PC preko USB ali je potrebno imeti program iTunes da se ipod baterija napolni. Mogoče gdo ve če se da napolniti tudi z programom SharePod. Imam iPod Shuffle (čisto mali) in sem ga imel več kot 6ur priključenega na PC in se mi ni napolnil, ko pa sem inštaliral program iTunes se je pa napolnil. Zanima me če je to samo naključje, ali je potrebno res pri prvem polnjenju baterije imeti inštaliran program iTunes. hvala v naprej
Han ::
Ne vidim pravega razloga, da bi moral imeti za polnjenje baterije nameščen/zagnan iTunes. Baterija v iPod nano se začne polniti v trenutku, ko ga priklopim na USB.
iTunes nimam nameščen spljoh. Za prenos skladb uporabljam Floola.
iTunes nimam nameščen spljoh. Za prenos skladb uporabljam Floola.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najboljši nadomestek za iTunesOddelek: Zvok in slika | 3079 (2718) | TheJack |
» | iPod nano in 2 računalnikaOddelek: Programska oprema | 1629 (1521) | k4vz0024 |
» | kateri mp3 oz mp4Oddelek: Zvok in slika | 2029 (1857) | neres |
» | Apple poslovne rezultate na ogled postaviOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 4531 (2891) | jarhead |
» | iPod in Mac mini članek na Jabuk.net (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 8862 (7760) | Roadkill |