Forum » Pomoč in nasveti » povezava rač. z TV
povezava rač. z TV
legice ::
Npj
No dobu sm novo televizjo in bi jo prklopu z računalnikom.Kupu sm kabel hdmi/dvi-d(58eu),prklopu na rač, pol pa v TV ,pa ni slike.Piše mi programs not sorted.Če rabm program,bi biv hvaležn,če mi ga kdo pomaga najdt,če pa je grafična kartica preslaba(mam od nvidea 7600 gs),pa mi pag povejte.
hvala za vnaprej
No dobu sm novo televizjo in bi jo prklopu z računalnikom.Kupu sm kabel hdmi/dvi-d(58eu),prklopu na rač, pol pa v TV ,pa ni slike.Piše mi programs not sorted.Če rabm program,bi biv hvaležn,če mi ga kdo pomaga najdt,če pa je grafična kartica preslaba(mam od nvidea 7600 gs),pa mi pag povejte.
hvala za vnaprej
ceeeko ::
Sigurno imaš inštaliran kakšen program od nvidie pa tam malo poglej (NVIDIA nView display). Tukaj tudi dosti piše o temu (malo nižje si tudi slikce poglej-wizard za tv).
Jaz imam S-video out in sem z nvidienim programom uspešno prikazal pc na tv (na obeh slika).
Jaz imam S-video out in sem z nvidienim programom uspešno prikazal pc na tv (na obeh slika).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ceeeko ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sestavljam Računalnik, prosim za pomoč !Oddelek: Pomoč in nasveti | 2953 (1703) | barocco |
» | katero grafično (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4733 (3802) | bluefish |
» | DVI --> HDMI in FULL HD 1080pOddelek: Zvok in slika | 1997 (1174) | KoMar- |
» | Dva monitorja na eni kišti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 19054 (12570) | Ursus |
» | TežaveOddelek: Pomoč in nasveti | 951 (837) | rokuss |