Forum » Pomoč in nasveti » Japonske pismenke na Palmu m505
Japonske pismenke na Palmu m505
Roman ::
Ze vnaprej se oproscam, ce sem zasel temo, vendar sem preprican, da kdo pozna pravi odgovor.
Lubica mi je kupila palma na japonskem. Valda ma tiste cudne slikce, zdej me pa zanima, ce to lahko jest postimam. A bi zamenjava roma zadostovala in ali je kdo to ze delal, ker men ni cist jasn. Trenutno mam Vx. A to kej pomaga?
Super ste..
Lubica mi je kupila palma na japonskem. Valda ma tiste cudne slikce, zdej me pa zanima, ce to lahko jest postimam. A bi zamenjava roma zadostovala in ali je kdo to ze delal, ker men ni cist jasn. Trenutno mam Vx. A to kej pomaga?
Super ste..
ToniT ::
Mislim, da največ o tem vedo na http://www.nadlani.net/ in tam imaš tudi link na debatno listo - včlani se in pošlji to isto sporočilo - odgovor bo hiter. (Jaz imam windowsce in ti ne morem pomagat)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri web hosting za blog?Oddelek: Izdelava spletišč | 2117 (1596) | garg |
» | Preprosta PHP aplikacijaOddelek: Izdelava spletišč | 4759 (4163) | Jerry000 |
» | Zakaj na Slo-techu na konkretno vprašanje ni konkretnega odgovoraOddelek: Slo-Tech | 3664 (2261) | kunigunda |
» | Prosim, da najprej poskuste sami poiskati na netu...Oddelek: Pomoč in nasveti | 4563 (1333) | myki |
» | BIMBOTIOddelek: Slo-Tech | 1737 (1331) | jetam |