Forum » Pomoč in nasveti » Problem z trdim diskom
Problem z trdim diskom
Eragoth ::
Lep pozdrav!
imam en problem s trdim diskom in sem mislil da bom tu našel odgovor...
imam trdi disk WD 500gb in ko sem naložil windowse xp mi je v biosu zaznal 500gb placa(disk sem razdelil na 2x250gb) potem mi pa v windovsih prvo particijo zazna na 250gb druga pa kot 0gb.
prjatu mi je reku d je mogoče d je treba inštalirat nekakšne driverje k jih XP ne podpira zato ker sem probu inštalirat visto in mi je zaznal ceu disk sam je ne morm gor nalozit ker nimam keya in bi mi trial šel v 10-ih dneh=) zgleda kot da vista to podpira
ali mogoče kdo ve kaki driverji oz karkoli je ze to kje bi to lahko dobil?zraven diska nisem dobil čisto nobenega cd-ja
ali je mogoče kaj narobe s plato?imam asus p5kc
hvala za pomoč
Eragoth
imam en problem s trdim diskom in sem mislil da bom tu našel odgovor...
imam trdi disk WD 500gb in ko sem naložil windowse xp mi je v biosu zaznal 500gb placa(disk sem razdelil na 2x250gb) potem mi pa v windovsih prvo particijo zazna na 250gb druga pa kot 0gb.
prjatu mi je reku d je mogoče d je treba inštalirat nekakšne driverje k jih XP ne podpira zato ker sem probu inštalirat visto in mi je zaznal ceu disk sam je ne morm gor nalozit ker nimam keya in bi mi trial šel v 10-ih dneh=) zgleda kot da vista to podpira
ali mogoče kdo ve kaki driverji oz karkoli je ze to kje bi to lahko dobil?zraven diska nisem dobil čisto nobenega cd-ja
ali je mogoče kaj narobe s plato?imam asus p5kc
hvala za pomoč
Eragoth
solatko ::
Formatiral si samo prvo particijo, drugo pa poizkusi iz start - control panel - administrative tools - upravljanje računalnika - upravljanje diskov - format (v ntfs).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Disk in particije (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8038 (6410) | solatko |
» | Saj se ne more zgoditi meni - izbris particije wtf? (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 4922 (3904) | Dejk0 |
» | Kako narediti particije?Oddelek: Programska oprema | 5838 (5109) | linuxdady |
» | Prenosni trdi diski z nameščenimi trojanciOddelek: Novice / Zasebnost | 4087 (4087) | poweroff |
» | Kako razdeliti 250GB disk? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6126 (5239) | bajsibajsi |