Forum » Loža » Zastonj Web TV klient
Zastonj Web TV klient
strictom ::
Rab bi gledal TV prek neta zastonj :)
En program vem da je obstajal (beta) ampak ni bil ravno najbolši. Nonstop se je sesuval itd.
Mate mogoč kakšne ideje?
En program vem da je obstajal (beta) ampak ni bil ravno najbolši. Nonstop se je sesuval itd.
Mate mogoč kakšne ideje?
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
Točno to
Je sweet ampak je kvaliteta videa slaba.
Je sweet ampak je kvaliteta videa slaba.
w00tnes ::
Dvomim da bo ker zastonj streamal HD sliko s 5.1 zvokom
Mogoce ce bi omrezje delovalo v stilu p2p hmmm...obstaja kaj podobnega?
Mogoce ce bi omrezje delovalo v stilu p2p hmmm...obstaja kaj podobnega?
#000000 ::
Slika je OK. dokler je ne gledaš v full screen modu.
A ti bi kr HD in 5.1 sound LOL, ja sej še če plačaš ni velik možnosti da bi dobil tak signal
A ti bi kr HD in 5.1 sound LOL, ja sej še če plačaš ni velik možnosti da bi dobil tak signal
Na osnovi P2P sem našel klient v eni stari temi ampak je zadeva zastarala in je ne razvijajo več. Tudi strani ni več.
Je pa lepo da je na tem tut Comedy Central :)
Je pa lepo da je na tem tut Comedy Central :)
w00tnes ::
Hm 1080 HD ma bitrate okol 29mbps jaz pa zivotarim z 10/768 linkom (ce se motim se opravicujem)
Ko dejansko zacnem studirat mi link se dvd komi folga
Ko dejansko zacnem studirat mi link se dvd komi folga
#000000 ::
No ja linija je linija, optika nas spasi
Ampak enkrat ped leti sem naletu na stran nekega projekta al pa firme (msilm da je bilo govora o stream-anju), kjer je bilo ene par vrorčnih video filmčkov, ampak vse je bilo v full screen in zadeva je delala super hitro slika pa za takratnih 1/256 od siola (skor) ista k divx iz diska, zadevo sem takrat sprobal še na dial up povezavi in spet je bila slika zelo dobra. Sem že parkrat kasneje probu najt to stran ampak mi ni ratal, mogoče se pa kdo spomne
Ampak enkrat ped leti sem naletu na stran nekega projekta al pa firme (msilm da je bilo govora o stream-anju), kjer je bilo ene par vrorčnih video filmčkov, ampak vse je bilo v full screen in zadeva je delala super hitro slika pa za takratnih 1/256 od siola (skor) ista k divx iz diska, zadevo sem takrat sprobal še na dial up povezavi in spet je bila slika zelo dobra. Sem že parkrat kasneje probu najt to stran ampak mi ni ratal, mogoče se pa kdo spomne
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | za ceno starega PCja, profi router/ m0n0wall projectOddelek: Omrežja in internet | 2004 (1641) | Tomay |
» | Joost invite? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 62261 (58980) | Lery |
» | teme in ikone za windows XPOddelek: Pomoč in nasveti | 3325 (3122) | PaX_MaN |
» | [DivXviD] Predvajanje filmov iz PC na TVOddelek: Zvok in slika | 5405 (4125) | H_man |