Forum » Strojna oprema » Najboljši GeForce2 Ti - je ?
Najboljši GeForce2 Ti - je ?
R0K ::
Hja, mene pa zanima katir je specifikacijah/ceni najboljši GeForce2 Ti, ki je bilokdaj izšel.
Firma/model
Aja, pa prosim ne mi s tem "daj 10k sit več pa maš GF3/R8500" ker mi pošteno povedal, dol visi za DX8 in 8.1 pa se mi tut jebe če morem igrat na 800x600...važno mi je, da ponuja lepo število overclockarskih užttkov ... pa še cene so sedaj dosti razumne ...
Hvala!
Firma/model
Aja, pa prosim ne mi s tem "daj 10k sit več pa maš GF3/R8500" ker mi pošteno povedal, dol visi za DX8 in 8.1 pa se mi tut jebe če morem igrat na 800x600...važno mi je, da ponuja lepo število overclockarskih užttkov ... pa še cene so sedaj dosti razumne ...
Hvala!
borchi ::
Js ti ne morem povedat kir je najbolši, ker sem mel do sedaj samo enega GF2 Ti in ta je Leadtek Winfast GF2 Ti TH. Ima tv-out (kar je +), hardware monitoring (tut če ga ne bi mel), 4ns Samsung ddr, overclock 290gpu/495mem. Za overclockerske užitke pa takole: mislim, da te bo ta kartica prikrajšala za overclockerske užitke, ker je vse tu izi ;-) originalni hladilnik in nič na ramih je točno enako kar zmore s CrystalOrbom in hladilnikih na ramih. Zdej pa ne vem, a bo to za tebe + al -. Men je to skor - ;-) Če bi bil picajzlast bi reku, da se slabo navija glede na to, da ima 4ns ram, ki bi po deklarirani hitrosti moral priti vsaj do 250MHz/500ddr ampak dvomim, da ima veliko GF2 Ti kartic kaj hitrejši ram.
l'jga
Monster ::
in ka boš mel od navijanja če ti bo pol kartica za vecje stroste(denarne, casovne..) delala pocasneje in grse kot neka mogoce 5k drazja kartica z vsemi novimi standarti...
navijanje ni zato da kupujes stare komponente in neke cudeze pol delas iz njih.. ker ne gre enostavno..
navijanje je sm kok lahka nek kos opreme zdrzi in kok ga se lahka izbojsas...
navijanje ni zato da kupujes stare komponente in neke cudeze pol delas iz njih.. ker ne gre enostavno..
navijanje je sm kok lahka nek kos opreme zdrzi in kok ga se lahka izbojsas...
Ka zaboga...
rap3r ::
Jz prodajam to grafično men dela odlično! Če te zanima mi piš na mail!Prodajam ker rabm keš!:D
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
rap3r : sorry, zle še nisem pri dinarju .. bi pa kuj kupil, sam nemorem ...
Monster : khm...5k sit :\\ ... jst bi lahko dobil takšno karto za ene 15k sit (rabljeno) pa dam gor Orba (3-4k sit) in je ... pa mam skori slabo GF3 Ti200 ;)
Monster : khm...5k sit :\\ ... jst bi lahko dobil takšno karto za ene 15k sit (rabljeno) pa dam gor Orba (3-4k sit) in je ... pa mam skori slabo GF3 Ti200 ;)
no prmen čaka doma je noben noče;(( tko da ko boš mel dnar mi piš na mail pa ti povem če še doma v omari leži:D
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
jRk0 ::
Najboljsi GF2TI je Gainwardov model . Se mi zdi:) Je najbolj ocabilen, ma najhitrejse rame... je pa zato tudi drag. cca 45k sit. samo se pomoje vseeno bolj splaca kupit winfastov model, ker je cisto kul ma pa tudi hw monitor. pa se poceni je.
You fuck up once, you loose two teeth.
Ja sem bral teste pa sm vidu, da je res Gainwardov model najboši od vseh ... sam je predrag ...
Tko, da mi je trenutno najbolj ušeč Winfastov GF2 Ti ...
rap3r : kiro GF2 Ti pa ti prodajaš ?
Tko, da mi je trenutno najbolj ušeč Winfastov GF2 Ti ...
rap3r : kiro GF2 Ti pa ti prodajaš ?
Monster ::
ne nimaš gf3 ti200 ker nima pol tok funkcij nego maš navadnega gf2 ki je navit in trpi in ti lahk lgih glhi crkne :) ... ne moreš stare navite kartice priemrjat z novo nareto... ker ma nove funkcije, tehnologijo ipd...
Ka zaboga...
Sej jz prodajam tega wifastovga z hardwaremonitoring...
Double_J ::
Hehe, jz sm čist en brezfirme geforce 2ti kupu.
Pa je bil zanič, pa so mi ga zamenjal za Gainward.
Je pa uredu, navit imam iz 250/400 na 300/500.
Pretiraval pa raje nebom.
Pa je bil zanič, pa so mi ga zamenjal za Gainward.
Je pa uredu, navit imam iz 250/400 na 300/500.
Pretiraval pa raje nebom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | test grafičnih v Monitorju marcaOddelek: Strojna oprema | 1829 (1335) | R0K |
» | al se splača tole grafoOddelek: Kaj kupiti | 1329 (988) | Zheegec |
» | Geforce 2 Ti????!Oddelek: Kaj kupiti | 1353 (801) | rap3r |
» | Nakup grafične?Oddelek: Kaj kupiti | 1631 (1190) | Boky |
» | Radeon 7500Oddelek: Novice / Grafične kartice | 1920 (1920) | Senitel |