Forum » Strojna oprema » CellyTuallie-in dual=SMP?
CellyTuallie-in dual=SMP?
Spajky ::
Pametne galve: Vjudno vabljeni na tale forum in tale forum in tale forum
about upper mentioned topic; maybe we can make it work together!
Datasheets to study a little more here:
ftp://download.intel.com/design/PentiumIII/datashts/24526408.pdf
ftp://download.intel.com/design/celeron/datashts/29859601.pdf
ftp://download.intel.com/design/pentiumiii/datashts/24965703.pdf
ftp://download.intel.com/design/celeron/applnots/24441002.pdf
just a thought:
That is a way how to discover a bunch of lies that mega corporations (like Intel) tells us thru years just to buy newer & expensier parts of equipment to maintain their profits & emptyeing our pockets...IMHO story about newer needed chipsets to run Tualatinz it just a megacorporation PLOT (thrusting & marketing secret agreements) with some non essential modifications to mobos & bioses & remarkings of the same previous chipset without any modifications inside them at all! 8-)
about upper mentioned topic; maybe we can make it work together!
Datasheets to study a little more here:
ftp://download.intel.com/design/PentiumIII/datashts/24526408.pdf
ftp://download.intel.com/design/celeron/datashts/29859601.pdf
ftp://download.intel.com/design/pentiumiii/datashts/24965703.pdf
ftp://download.intel.com/design/celeron/applnots/24441002.pdf
just a thought:
That is a way how to discover a bunch of lies that mega corporations (like Intel) tells us thru years just to buy newer & expensier parts of equipment to maintain their profits & emptyeing our pockets...IMHO story about newer needed chipsets to run Tualatinz it just a megacorporation PLOT (thrusting & marketing secret agreements) with some non essential modifications to mobos & bioses & remarkings of the same previous chipset without any modifications inside them at all! 8-)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Pa kakšno prejšnjo stran tudi pogledati! 8-)
Brane2 ::
Mater. Ta teden nimam sreče.
Najprej ugotovim, da mi je nekdo pajsnu dvoprocesorske plate direkt pred nosom, in še preden mi pade na pamet, da bi začel razmišljat o identiteti slednjega, že se pojavijo tovrstna vprašanja tukaj...
Kolikor vem, bi Celeronček moru delat v teh platah...
On a second thought, mogoče dvoprocesorske plate res niso za drugo kot serverje. Bom počaku na kako čeap uniCPU plato in razliko $$$ pognal na RAM...
Najprej ugotovim, da mi je nekdo pajsnu dvoprocesorske plate direkt pred nosom, in še preden mi pade na pamet, da bi začel razmišljat o identiteti slednjega, že se pojavijo tovrstna vprašanja tukaj...
Kolikor vem, bi Celeronček moru delat v teh platah...
On a second thought, mogoče dvoprocesorske plate res niso za drugo kot serverje. Bom počaku na kako čeap uniCPU plato in razliko $$$ pognal na RAM...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Brane2 ()
Evo še en DataŠit za študirat za brihtne glave...
ftp://download.intel.com/design/chipsets/designex/29835001.pdf
Modificiranje na lastno odgovornost, he he ..lahko tudi kaj skurite nehote...Jest še vedno iščem, če mi kdo proda kak brand name fcpga slotket (na mail)! 8-)
ftp://download.intel.com/design/chipsets/designex/29835001.pdf
Modificiranje na lastno odgovornost, he he ..lahko tudi kaj skurite nehote...Jest še vedno iščem, če mi kdo proda kak brand name fcpga slotket (na mail)! 8-)
Brane2 ::
Mislim, da boš prej našel kar iščeš v datasheetu za Celeron ali Pentium III.
Tole sem si sicer zdownloadal nekaj časa nazaj, na brzino preletel in si zacahnu branje za nedoločeno prihodnost-čist tolk, da bom vedu kej več o PCjevem črevesju...
Sam zdej je za to prepozno, ker prihajajo novi stroji, tko da bo treba snet AMDjev 760 čipset pa Hammerje...
Tole sem si sicer zdownloadal nekaj časa nazaj, na brzino preletel in si zacahnu branje za nedoločeno prihodnost-čist tolk, da bom vedu kej več o PCjevem črevesju...
Sam zdej je za to prepozno, ker prihajajo novi stroji, tko da bo treba snet AMDjev 760 čipset pa Hammerje...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Počasen prenos podatkovOddelek: Pomoč in nasveti | 1801 (1609) | MrStein |
» | 4 GB (4x1 GB) pomnilnika v PC-juOddelek: Strojna oprema | 2518 (1551) | krneki0001 |
» | Prescott - prvak ali polom?Oddelek: Novice / Procesorji | 2594 (2594) | Poldi112 |
» | P4 temparaturaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 856 (786) | asPeteR |
» | Navijanje Celerona 1.2 Ghz problemOddelek: Navijanje | 909 (705) | Spajky |