Forum » Pomoč in nasveti » Compaq nx6325 težave z počasnostjo
Compaq nx6325 težave z počasnostjo
red_baron ::
Pozdravljeni
Imam grozne težave z omenjenim prenosnikom.Za vsako stvar rabi OGROOOMNOOO časa Npr, če odinštaliram kak program traja 30 min , da mi odpre moj računalnik traja 2o sekund....
Defragmentiral sem disk, z ad-awarom preveril cel komp,izklopil antivirus vendar nič ne pomaga.Takt procesorja se spremija samo je verjetno zaradi porabe baterije.
Obremenjenost jeder je cca 40% ram poraba pa okoli 300mb.
Res ne vem kaj bi še lahko bilo.
Kakšna ideja?
LP
Imam grozne težave z omenjenim prenosnikom.Za vsako stvar rabi OGROOOMNOOO časa Npr, če odinštaliram kak program traja 30 min , da mi odpre moj računalnik traja 2o sekund....
Defragmentiral sem disk, z ad-awarom preveril cel komp,izklopil antivirus vendar nič ne pomaga.Takt procesorja se spremija samo je verjetno zaradi porabe baterije.
Obremenjenost jeder je cca 40% ram poraba pa okoli 300mb.
Res ne vem kaj bi še lahko bilo.
Kakšna ideja?
LP
Jakka ::
Obremenjenost procesorja 40% ob nedelu (idle) na računalniku ni normalno, normalno je 0 ali malo nad nič. Verjetno se ti je kaj zaredilo na računalo, česar pa ad-aware ni odstrani.
V Task managerju poglej, če kak proces žre veliko procesorja, pa povej. Lahko tudi sliko pokažeš.
V Task managerju poglej, če kak proces žre veliko procesorja, pa povej. Lahko tudi sliko pokažeš.
M@73Y ::
pozdrav.
jest sm imel prav take probleme spočasnostjo isto kot ti. kaj sem storil.
po tro mesečni zajebanci*i gor in dol kaj je narobe sem si odinštaliral nelegalne p-je in si šel kupit nove originalne xp-je.
ti povem ni mi bilo škoda tudi najmanjšega centa. laptop zdej dela ko urca.
tko da skor sigurn je problem v xp-jih, oziroma visti.
če pa imaš žeoriginal potem pa žal nimam drugih rešitev. meni je to pomagalo.
Lp. matej
jest sm imel prav take probleme spočasnostjo isto kot ti. kaj sem storil.
po tro mesečni zajebanci*i gor in dol kaj je narobe sem si odinštaliral nelegalne p-je in si šel kupit nove originalne xp-je.
ti povem ni mi bilo škoda tudi najmanjšega centa. laptop zdej dela ko urca.
tko da skor sigurn je problem v xp-jih, oziroma visti.
če pa imaš žeoriginal potem pa žal nimam drugih rešitev. meni je to pomagalo.
Lp. matej
..jump into psytrance tunnel..
nx6325 ::
živjo.
Imam isti prenosnik in sem imel popolnoma iste težave kot ti, s tem da sem imel že v štartu original xp-je.
Težava je bila ker je biu disk sformatiran v fat32. Ko sem ponovno namestil v NTFS je stvar začela delat odlično. Sedaj bo že eno leto in še nobenega problema.
LP
Imam isti prenosnik in sem imel popolnoma iste težave kot ti, s tem da sem imel že v štartu original xp-je.
Težava je bila ker je biu disk sformatiran v fat32. Ko sem ponovno namestil v NTFS je stvar začela delat odlično. Sedaj bo že eno leto in še nobenega problema.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | računalnik med igranjem igric šteka (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7928 (6535) | klkkkkkkkkkk |
» | Rabim hlajenje? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 22649 (21092) | Xserces |
» | Izšel VirtualBox 3.0 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 12186 (8589) | Jst |
» | Windows Vista dela vedno počasnejeOddelek: Operacijski sistemi | 1672 (1102) | bluefish |
» | Diagnostični test ORTHOS za RAM in CPUOddelek: Programska oprema | 1917 (1679) | x-mix |