Forum » Pomoč in nasveti » Lg DVR GSA2164D - brisanje rewritable medijev ni mozno?
Lg DVR GSA2164D - brisanje rewritable medijev ni mozno?
Buggy ::
Zdravo,
Morda kdo ve, zakaj mi DVD pekac ne zna vec brisati rewritable medijev (cd/DVD)
Imel sem NERO 6 in sedaj tudi NERO 8 , uporabil se nekaj free programov za zapisovanje pa noben ne more zbrisati RW medijev.
Vcasih je stavr delala. Imam tudi zadnji firmware, tako da ne vem kaj bi bilo. Navadne medije (cd/dvd) pise normalno, problem je samo z prepisljivimi mediji.
Je morda kaksen update ali kaksna sistemska nastavitev povzrocila problem. Ima kdo tudi take izkusnje in kako to resiti?
Hvala
Morda kdo ve, zakaj mi DVD pekac ne zna vec brisati rewritable medijev (cd/DVD)
Imel sem NERO 6 in sedaj tudi NERO 8 , uporabil se nekaj free programov za zapisovanje pa noben ne more zbrisati RW medijev.
Vcasih je stavr delala. Imam tudi zadnji firmware, tako da ne vem kaj bi bilo. Navadne medije (cd/dvd) pise normalno, problem je samo z prepisljivimi mediji.
Je morda kaksen update ali kaksna sistemska nastavitev povzrocila problem. Ima kdo tudi take izkusnje in kako to resiti?
Hvala
solatko ::
Potem pa preveri drug USB vhod. Eno leto in pol star pekač ne bi smel delat težav, razen, če si speku tam okoli 1000 DVD-ev ali če non stop laufa.
Buggy ::
Hvala za trud solatko, vendar tudi preklapljanje na druge USB porte ne pomaga :(
Zanimivo je to, da je stvar cisto lepo delovala do pred kratkim, ko sem nujno moral uporabiti RW medij in sem to opazil.
Zanimivo je to, da je stvar cisto lepo delovala do pred kratkim, ko sem nujno moral uporabiti RW medij in sem to opazil.
solatko ::
Kako pa se obnaša na drugem računalniku, če je USB, ga sprobaj pri prijatelju, pa boš prec vidu kaj je narobe.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NEC dvd-rw 3500/3520/3540 (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Strojna oprema | 103071 (27580) | nuclear |
» | Ne morem brisati DVD+RW medijaOddelek: Pomoč in nasveti | 2122 (1983) | realydec |
» | NEC DVD ZAPISOVALNIK AD-7173S. BELOddelek: Kaj kupiti | 2610 (2331) | Svizec69 |
» | DVD pekač peče nenormalno počasiOddelek: Pomoč in nasveti | 975 (893) | trek@s |
» | Zuanje ohiške + NEC 3500AOddelek: Strojna oprema | 1319 (1149) | Golden eye |