Forum » Programska oprema » namizje imam obrnjeno "na glavo"
namizje imam obrnjeno "na glavo"
tori ::
mi kdo lepo prosim pove, kako moje namizje obrnem za 180st?
preko VNC-ja sem bila na nekem drugem PC-ju, s kombinacijo tipk ALT+0232 sem hotela napisati (na oddaljenem PC-ju črko č), verjetno sem se zatipkala in sedaj imam obrnjeno vse na "glavo"!!
Hvala in lp
preko VNC-ja sem bila na nekem drugem PC-ju, s kombinacijo tipk ALT+0232 sem hotela napisati (na oddaljenem PC-ju črko č), verjetno sem se zatipkala in sedaj imam obrnjeno vse na "glavo"!!
Hvala in lp
BlackHole ::
Sigurno, da nimaš ekrana obrnjenega? Kam grejo kabli zadaj na ekranu, gor ali dol?
LP Marko
nodrim ::
poglej v nastavitve zaslona ali grafične kartice .. po nesreči si verjetno pritisnila shortcut za obrnit prikaz za 180 stopinj .. poišči shortcut ali pa v meniju poiščeš možnost za obrnit nazaj ..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Baterija v prenosniku je prenehala delovatiOddelek: Strojna oprema | 5765 (4953) | Ahim |
» | Pozicija (orientacija) pojstelje vpliva na spanje? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12878 (10804) | oemdzi |
» | Razbit moj avto, ki ga uporabljam za službene potiOddelek: Loža | 1536 (917) | M-XXXX |
» | Kako "leča ve" ... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 13271 (10067) | Vajenc |
» | skuril procesorOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1568 (1285) | Reaper |