Forum » Izdelava spletišč » Postnuke Dev pack RC1
Postnuke Dev pack RC1
Sved ::
Hi!
Imam windows 2000+php+mysql+apache!
To itak morš sam naštimat, da pravilno dela!
Nekateri so mi povedali, da inštaliram Postnuke Dev pack RC1 in bo zadeva začela lepo delat!
Na strani foxserv ne najdem, kaj naredi ta file!
A je res, da Postnuke Dev pack RC1 popravi conf fajle?
Imam windows 2000+php+mysql+apache!
To itak morš sam naštimat, da pravilno dela!
Nekateri so mi povedali, da inštaliram Postnuke Dev pack RC1 in bo zadeva začela lepo delat!
Na strani foxserv ne najdem, kaj naredi ta file!
A je res, da Postnuke Dev pack RC1 popravi conf fajle?
Kreta RULES
poweroff ::
Jaz ti priporočam da si namestiš vsakega posebej. PHP in MySQL pa Perl je dokaj ensotavno instalirati. Za Apacheja pa... se boš pa precej namatral...
Mislim pa da Apache deluje bolj varno pod Linuxom, za Winse menda ni preveč zanesljiv... malce si preberi v manualu.
To je če misliš odpirat server v Net. Če ga pa rabiš za lokalno testiranje, si pa ubodi PHPTriad (nekje na sourceforge.net).
Mislim pa da Apache deluje bolj varno pod Linuxom, za Winse menda ni preveč zanesljiv... malce si preberi v manualu.
To je če misliš odpirat server v Net. Če ga pa rabiš za lokalno testiranje, si pa ubodi PHPTriad (nekje na sourceforge.net).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev Apache serverja s podporo za PHP in MySQL (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Izdelava spletišč | 252915 (27580) | miko22 |
» | Težave z MySQL povezavoOddelek: Izdelava spletišč | 2652 (2257) | la_mer |
» | Portali?!?Oddelek: Izdelava spletišč | 3190 (2340) | gregy |
» | Gostovanje na strežnikuOddelek: Izdelava spletišč | 1240 (1165) | Elemen_T |
» | Isce se: pack, ki vsebuje phpbb, phpnuke, apache...Oddelek: Izdelava spletišč | 1046 (885) | MrScorp |