Forum » Programska oprema » izvajanje SQL stavkov preko WEB
izvajanje SQL stavkov preko WEB
luli ::
A obstaja kakšna varjanta, da na SQL serverju naredim userje, ti bi pa se potem lahko na server logirali preko WEB strani in preizkušali stavke tipa select, insert, delete, create,... Zaželjeno bi bilo MSSQL in ASP, ni pa nujno!
Hvala!
Hvala!
Fizikalko ::
Ja sej pač omejiš userja - na SQL serverju pač definiraš userja, ki lahko dela samo selecte iz določenih tabel...
Hvala za predlog, vendar bi raje uporabil kakšno že narejeno aplikacijo. Drugače pa sem že razmišljal, da bi moral narediti aplikacijo! Vem, da za oracle obstaja iSQL ali nekaj podobnega, pa me zanima, če obstaja tudi za MSSQL.
AndrejS ::
Zakaj pa bi to preko web vmesnika delal... saj daš vsakemu sql clienta gor pa se na server poveže .
kyusss ::
phpMyAdmin is a tool written in PHP intended to handle the administration of MySQL over the Web. Currently it can create and drop databases, create/drop/alter tables, delete/edit/add fields, execute any SQL statement, manage keys on fields, manage privileges,export data into various formats and is available in 54 languages.
link
link
Fizikalko : V ASP.NET mi je aplikacija vzela malo več kot pol ure. Največ sem porabil za try bloke, saj nočem, da se userju WEB aplikacija podre, če vpiše kaj napačnega.
Sicer pa zakaj izumljati toplo vodo?
Sicer pa zakaj izumljati toplo vodo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gostovanje ASP.NET aplikacije na zakupljeni domeniOddelek: Izdelava spletišč | 1317 (1010) | mm&r |
» | PHP vs. ASP.NET vs. $OTHER (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Programiranje | 14081 (11436) | Spura |
» | Pol milijona pohekanih spletnih strežnikov - med njimi tudi slovenski!Oddelek: Novice / Varnost | 5979 (3910) | poweroff |
» | ASP.NET(jezik C#) vs. PHP (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 10774 (9418) | Nerdor |
» | SQL Server in datum nagajataOddelek: Programiranje | 1889 (1752) | dudi |