Forum » Strojna oprema » Ugašanje diska
Ugašanje diska
Deflector ::
Pozdravljeni
Mi ve kdo povedat zakaj se trdi disk Western Digital WD1200JB ob obremenitvi ugasne, včasih tako da se plošče nehajo vrtet, včasih pa se le glava neha premikat, kar povzroči zamrznitev sistema. Navadno se to zgodi če veliko kopira, ko dela brez obremenitve le redkokdaj. Je pa delal to že v prejšnjem računalniku in zdaj v novem enako, tako da je zagotovo disk kriv
Kako se obnašajo novi 500GB Sata2 diski od WD?
Naj dodam še da se mi na starem Quantum fireball disku 20 giga to ne dogaja ampak le na WD
Mi ve kdo povedat zakaj se trdi disk Western Digital WD1200JB ob obremenitvi ugasne, včasih tako da se plošče nehajo vrtet, včasih pa se le glava neha premikat, kar povzroči zamrznitev sistema. Navadno se to zgodi če veliko kopira, ko dela brez obremenitve le redkokdaj. Je pa delal to že v prejšnjem računalniku in zdaj v novem enako, tako da je zagotovo disk kriv
Kako se obnašajo novi 500GB Sata2 diski od WD?
Naj dodam še da se mi na starem Quantum fireball disku 20 giga to ne dogaja ampak le na WD
- spremenil: Deflector ()
solatko ::
Pojdi na službeno stran WD in si potegni dol program za testiranje diska. Preglej in boš vidu kaj se dogaja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik z Ryzen 5 se ne zaženeOddelek: Pomoč in nasveti | 1778 (1426) | A110 |
» | komp se ob obremenitvah (?) samodejno resetira (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4252 (3483) | Pyr0Beast |
» | cviljenje kondenzatorjev???Oddelek: Strojna oprema | 2414 (1963) | SSH |
» | črn zaslonOddelek: Pomoč in nasveti | 870 (816) | Jan987 |
» | Na disk WD120JB kloniral Maxtor 60Gb in stvar je pocasnejsa (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4629 (3983) | Boky |