Forum » Programska oprema » outlook express stotič
outlook express stotič
||_^_|| ::
Nemorm pomagat ampak Primož je umaknu iskanje torej morm še enkt uprašat.
Kako pridem do folderja kjer outlook spravlja maile?
Kako pridem do folderja kjer outlook spravlja maile?
tec ::
Uporabi find v winsih. Isci pod inbox.dbx ali inbox*
Drugace je shranjen v :\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\Identities\{95C3A311-7507-4801-ADBB-FDF40A81B650}\Microsoft\Outlook Express
V w2k
Drugace je shranjen v :\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\Identities\{95C3A311-7507-4801-ADBB-FDF40A81B650}\Microsoft\Outlook Express
V w2k
||_^_|| ::
A bi se dal tole narest:
Mam 2 userja v winsih. Če bi en prebral mail, pa se pol logoffu, da bi loh drug v svojmu userju v outlooku iste maile meu? a kaperate?:))
Da bi oba userja uporabljala iste *.dbx datoteke?
Mam 2 userja v winsih. Če bi en prebral mail, pa se pol logoffu, da bi loh drug v svojmu userju v outlooku iste maile meu? a kaperate?:))
Da bi oba userja uporabljala iste *.dbx datoteke?
tec ::
Varianta je, da nastavis v outlooku, da ti sporocila zadrzi na strezniku. Sam jih bos moral potem direktno iz streznika tudi pobrisat, ko jih bosta oba sprejela. Lahko pa tudi, ko jih drugi user pobere, spet nastavis v outlooku, naj sporocila ne shranjuje na strezniku.
Ali pa ce ima sharing opcijo
Ali pa ce ima sharing opcijo
CaqKa ::
em probaj tole:
tools > options > mainteance > store folder > pa tuki obema userjema nastavi isti direktorij..(like c:\mail) restartaj mašino in poročaj o uspešnosti
sam še tega nisem probal lahko pa da je teoretično izvedljivop tak da poročaj
tools > options > mainteance > store folder > pa tuki obema userjema nastavi isti direktorij..(like c:\mail) restartaj mašino in poročaj o uspešnosti
sam še tega nisem probal lahko pa da je teoretično izvedljivop tak da poročaj
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CaqKa ()
super .. te še morem jaz to enemu kolegu tak nastavit
.. al meda sej itak mam na moji mašini za administartorja tak nastavljeno
moment da preverim
ne nimam sem si pa zdaj tak nastavil :)
.. al meda sej itak mam na moji mašini za administartorja tak nastavljeno
moment da preverim
ne nimam sem si pa zdaj tak nastavil :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CaqKa ()
morš najprej probat da veš če dela... še boljše je če nea tega probaš na svoji opremi in imaš poskusnega zajčka :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 275500 (20431) | Matko |
» | outlook express in poštaOddelek: Programska oprema | 2560 (2452) | knesz |
» | Outlook express težava - kam je šlo 900 emailov?!?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1747 (1254) | DrSergioDJ |
» | Outlook Express in shranjevanje pošte.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1907 (1795) | StratOS |
» | user accountOddelek: Pomoč in nasveti | 1354 (1136) | centio |