Forum » Omrežja in internet » Domače brezžično omrežje-problem
Domače brezžično omrežje-problem
ttommy ::
Doma bi rad v hčerkino sobo na njen PC spravil internet.Na svojem računalniku imam siol adsl-kabel v mrežno kartico.Na svojem PCju imam tudi vgrajeno brezžično mrežno kartico.Iz svojega na hčerkin PC bi rad gostil internet na ta način- klik
Vse sem naredil,kot je opisano,računalnik se poveže v brezžično omrežje,ki ga oddajam,nikakor pa ne morem priti v internet-nič ne gre.-
Ve kdo,kje bi bil problem?Res bi bil hvaležen.Poskusil sem vse-tudi nastavitve domačega omrežja....
LP
Vse sem naredil,kot je opisano,računalnik se poveže v brezžično omrežje,ki ga oddajam,nikakor pa ne morem priti v internet-nič ne gre.-
Ve kdo,kje bi bil problem?Res bi bil hvaležen.Poskusil sem vse-tudi nastavitve domačega omrežja....
LP
Gamer
Slowenc ::
Najprej ugasni win-firewall (tudi svojega, če imaš) potem pa poskusi s hčerinega PCja pingati tvojega. Če to gre, poskusi naprej v internet pingati nek slo server.
Malo bolj podrobno opiši kaj točno ti javlja da je narobe.
Druga stvar: na linku je nastavitev WEP enkripcije. Poskusi še brez enkripcije, lahko da se ti tepeta mrežni kartici.
Malo bolj podrobno opiši kaj točno ti javlja da je narobe.
Druga stvar: na linku je nastavitev WEP enkripcije. Poskusi še brez enkripcije, lahko da se ti tepeta mrežni kartici.
Skiny gate.
Jackal ::
Če boš imel še probleme, uporabi programček CCProxy za deljenje tvoje internetne povezave. Imam doma podoben problem, ko v windowsih enostavno ne dela vgrajena opcija za deljenje internetne povezave.
Walking the way is something completely different than imagining the way.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 569835 (6664) | c23po |
» | povezava računalnika na internet preko drugega računalnika - saj vem, star problem...Oddelek: Omrežja in internet | 3785 (3712) | mdezel5 |
» | HomenetworkOddelek: Omrežja in internet | 3473 (2749) | MrStein |
» | Deljenje povezaveOddelek: Omrežja in internet | 1824 (1616) | DaMachk |
» | WLan + LanOddelek: Omrežja in internet | 1606 (1307) | jernej_0x |